Tien

917 59 7
                                    

Zaterdag

Lizzy's POV:

De volgende ochtend word ik wakker met Kaj zijn armen om me heen. Ik wrijf over mijn bonkende hoofd en wen langzaam aan het felle licht in de tent. Ik glip onder Kaj zijn armen uit, ik moet eerst mijn maag legen bij de toiletten. Ik pak mijn teenslippers en haast me naar het toiletgebouw. Ik buig me over de wc en steek mijn vinger in mijn keel. Het avond eten gemixt met alle alcohol van gister komt er uit. Ik hoest een paar keer en trek de wc door. Ik plens koud water in mijn gezicht en kijk in de spiegel, ik zie er niet uit. Met een schommelende maag en een bonkend hoofd loop ik terug naar de tent. Zacht sluip ik terug naar binnen. Nu pas valt het me op dat alleen Feline op het andere luchtbed ligt.

Ach, Nova zal wel aan het hardlopen zijn.

Ik stap uit mijn slippers en kruip rillend weer onder de dekens tegen Kaj aan. Hij mompelt iets en slaat zijn arm weer om me heen, maar slaapt rustig verder. Ik sluit mijn ogen en val weer in slaap.

'Word eens wakker, jullie!' Ik krijg een duw tegen mijn schouder. 'Fuck off.' Brom ik tegen mijn kussen. 'Halloooooo, we zijn op hockeyloverz! Slapen doen we thuis.' Nova trekt de dekens van me af. 'Nova!' Ik kruip tegen Kaj zijn warme lichaam aan. 'Hey lieverd, hoe gaat het?' 'Ja gaat wel hoor. Sorry, again, voor vannacht.' 'Geeft niet, ik heb heerlijk naast je geslapen.' Ik glimlach en geef hem een kus. 'Nou, kom er uit. Het is 1 uur! Dioni en ik hebben eten gehaald.' Zegt Nova dan. 'Dus daar was jij vannacht.' Grijns ik. 'Schat, ik lag vannacht gewoon naast je. Ik was vanmorgen alleen vroeg op en hij ook.' 'Oh.' 'Leuke jongen is het, hé.' Lacht Kaj. 'Rot op jullie 2.'

Met zijn vijven zitten we buiten voor de tent te eten. De zon schijnt heerlijk. 'Ik weet niet wat jullie doen, maar ik ga zo even goed gebruik maken van die zon.' Mompelt Feline. 'Oh, ik doe mee.' Zeg ik. Als we het eten ophebben gooien we de rotzooi weg en verdwijnen Nova, Kaj en Dioni richting het veld waar je kan sporten. In de tent trek ik Kaj zijn trui uit en verwissel ik mijn ondergoed voor mijn bikini. Feline en ik slepen een van de luchtbedden naar buiten en gaan op onze rug in de zon liggen. 'Dit is perfect, ik mis alleen nog de zee.' 'Ik kan je wel in dat vieze slootje duwen hoor, geen probleem.' Lach ik. 'Als je dat maar laat!' Beide moeten we lachen.

'Denk je nog veel aan hem, Maurits?' Vraag ik na een lange stilte. 'Ja, eerlijk gezegd wel. Ik voel me vernederd en gebruikt, maar ik mis hem ook.' 'Het is echt beter zo, Fe.' Ik knijp in haar hand. 'Dat weet ik. Ik wed dat aan het eind van dit weekend, Nova met Dioni gezoend heeft.' 'Ik ook! Zag je hoe ze naar hem keek?' Grijns ik. Feline knikt lachend. 'En jij en Kaj? Wordt het al serieus? Doen jullie al dingen?' 'Hij is echt leuk, precies zoals ik dacht. Maar nee, we hebben slechts met elkaar gezoend. We hebben er wel heel kort over gepraat, maar we zijn beide nog maagd, en ik vind het best spannend allemaal. Maar ik ben er wel nieuwsgierig naar.' 'You so cute.' Lacht Feline. 'Het komt wel, misschien vandaag of misschien volgende maand, je merkt het vanzelf.' Ik neem een paar slokken uit mijn flesje water. 'Ja, precies.' 'Je mag je alles vragen hoor, als je er iets over wil weten.' 'Lief van je, ik zal het onthouden.' We glimlachen naar elkaar. 'Nou, ik doe nog even m'n ogen dicht.' 'Me too!' Ik rol me op mijn buik en val in een heerlijke slaap.

'Lizzy!' Nova schreeuwt in mijn oor. Ik kom overeind en wrijf in mijn ogen. 'Zo, je kater uitgeslapen?' 'Zo ongeveer denk ik.' Mompel ik. 'Het is al 5 uur. Ga je nog even mee hockeyen?' 'Ja, tuurlijk. Ik trek even wat kleren aan.'

Na anderhalf uur hockeyen besluiten we om te gaan eten. Uitgeput en hongerig stort ik me op het warme eten. 'Vanavond komt Monica Geuze, ik heb er echt zin in! Niet nog een keer out gaan hé Liz.' Grijnst Nova. 'Ha-ha! Ik kan gewoon niet tegen wijn.' 'I know, zullen we gaan douchen?' Ik knik en sta op. Ik pak mijn toilettas, een handdoek, ondergoed en een trainingspak uit mijn tas en loop met Nova en Feline naar de toiletgebouwen. 'Deze douches zijn zo smerig.' Hoor ik Nova zeggen als we er onder staan. 'I know right!' Ik was snel mijn haar en zet de douche weer uit. Ik droog me af en hijs me in het trainingspak. Ik borstel mijn haar en smeer mijn standaard crème op mijn gezicht. Met zijn drieën lopen we weer terug naar de tent. 'Wat doe je aan Liz?' Vraagt Nova terwijl ze haar trainingspak omwisselt voor een zwarte short en een grijs truitje. 'Ik heb laatst een donkerblauw rokje en een donkerblauw-wit gestreepte crop top met lange mouwen gekocht bij de Abercrombie, dat trek ik aan denk ik.' 'Ja leuk!' Ik gooi mijn trainingspak op mijn bed en trek de outfit aan. Daarna maak ik me op en doe ik mijn Allstars aan.

'Het is al half 10, we gaan!' Ik pak mijn telefoon en loop achter Feline en Nova naar buiten. Met zijn drieën lopen we naar de grote stage. 'Hey dames!' Het is Dioni. 'Hey.' 'Wat willen jullie drinken?' 'Doe mij maar een Bacardi razz met sinas.' Feline bestelt hetzelfde en Nova gaat voor een wijntje. Even later drukt Dioni de plastic beker in mijn hand. 'Dankje. Waar is Kaj?' 'Hij komt er aan!'

'Daar ben je!' Als ik net mijn derde drankje opgehaald heb kom ik Kaj tegen. 'Hey, wat zie je er geweldig uit.' Hij geeft me een kus en legt zijn arm om mijn rug als we terug lopen naar de rest.

'Ik moet plassen!' Roep ik in Nova haar oor. 'Ik ga mee!' We lopen de menigte uit naar het toiletgebouw. Als ik klaar ben lopen we langs de bar om nog wat te drinken op te halen. 'Dus, wat gaat het worden met Dioni?' Vraag ik als we in de rij staan. 'Hij is wel leuk, ik zie het wel.' 'Go for it.' Lach ik. Ik buig me over de bar. '2 bier en 3 Bacardi razz alsjeblieft.' Ik leg de muntjes op de bar en neem de drankjes aan. We gaan terug de drukte in en ik geef ieder zijn drinken. 'Laatste! Voor ons beide.' Lacht Kaj. 'Waarom nou?' Vraag ik nep-getreurd. Hij buigt zich over me heen. 'Ik wil nog even met je knuffelen vannacht.' Hij knipoogt en mijn wangen worden rood.

Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het 3 uur is. Kaj trekt zacht aan mijn arm. 'Wat is er?' 'Kom mee.' Feline is met meisjes van het hockeyteam en Nova is nergens te bekennen. Hand in hand lopen we de menigte uit naar de tenten. Kaj stoot me aan. 'Kijk.' Hij wijst naar zijn tent waar Nova en Dioni samen voor staan, zoenend. Ik grijns. 'In de pocket.' Ik rits onze tent open en laat ons binnen. Kaj ritst hem achter ons dicht. 'Mooi meisje van me.' Zegt hij als we voor het bed staan. 'Is dat zo?' Vraag ik ondeugend. Het is pikdonker maar ik zie zijn ogen glinsteren. 'Nou en of dat zo is.' Ik trap mijn Allstars in de hoek. Kaj slaat zijn armen om mijn middel en drukt zijn lippen op de mijne. Ik proef de zoete smaak van alcohol gemixt met kauwgom. Hij pakt mijn shirt aan de onderkant beet en trekt het omhoog, over mijn hoofd. Oh god, straks wil hij..

'Waar denk je aan?' Mompelt hij. 'Gaan we seks met elkaar hebben?' Piep ik. 'Nee schat.' Lacht hij. Daarna trekt hij zijn eigen polo over zijn hoofd en drukt hij zijn lippen weer op die van mij. Voorzichtig maakt hij de knoop van mijn rokje los. 'Kan dit wel? Feline en Nova..' Zeg ik. 'Maak je maar niet druk. Nova is ook nog wel even zoet.' Beide lachen we en opnieuw zoent hij me. Mijn rokje glijdt van mijn heupen. 'Ga in bed liggen.' Fluistert hij tegen mijn lippen en hij duwt me zachtjes. Ik ga op mijn rug onder de dekens liggen. Hij zet zijn hand naast mijn gezicht en gaat op zijn knieën tussen mijn benen zitten. Hij buigt zich over me heen en geeft me een lange kus. Daarna tast hij met zijn hand naar de sluiting van mijn BH. Ik kom met mijn rug van het bed, hij maakt hem los en legt hem naast het bed.  Zijn handen glijden over mijn bovenlichaam. Hij geeft zacht enkele kusjes op mijn borst. Een opgewonden gevoel spreidt zich door mijn lichaam en ik laat mijn handen over zijn bovenlichaam gaan. Hij glimlacht en laat zijn hand langzaam naar beneden gaan. Als hij de rand van mijn string vast pakt kijkt hij me vragend aan. Ik knik voorzichtig. Help! Wat als het pijn doet?

Hij trekt mijn string een stukje van mijn billen en wrijft rustig tussen mijn benen. 'Lizzy.' Zijn stem klinkt zwaar en plots voel ik dat hij een vinger naar binnen laat glijden. Mijn ogen gaan wagenwijd open. Het doet niet echt pijn, het voelt raar en ik kan het gevoel moeilijk plaatsen. Na een tijdje wordt het aangenaam en als hij zijn hand sneller beweegt krijg ik een raar gevoel. 'Wat gebeurd er?' Vraag ik zacht, mijn stem klinkt hees. 'Je komt zo klaar.' Lacht hij zacht. 'Oh.' Tuurlijk Lizzy, dombo!

Als het zover is trekt hij zijn hand terug en gaat hij naast me liggen. Ik staar naar het plafond van de tent. 'Lizzy? Slaap je?' 'Nee, tuurlijk niet.' Hij gaat rechtop zitten en trekt zijn broek uit. Daarna kruipt hij tegen me aan. Ik trek mijn string weer op en pak zijn shirt van de grond om als pyjama te gebruiken. 'En? Heb ik je pijn gedaan?' 'Nee, het deed niet echt pijn. Het was.. Raar.' Zeg ik verlegen. 'Maar ook wel fijn, denk ik.' Zeg ik er snel achteraan. 'Gelukkig maar.' Grijnst hij. Hij trekt me naar zich doe en ik nestel me tegen zijn borst aan. Nog een poosje praten we met elkaar. Daarna geeft hij me een kus op mond. 'Zullen we gaan slapen?' Ik knik.

'Lizzy?'
'Hmm?'
'Ik denk dat ik verliefd op je ben.'

All around the worldWhere stories live. Discover now