81.BÖLÜM

3.5K 181 13
                                    

Yeni Bölüm getirdimm! Haydi bakalım bölüme geçelim birtanelerim, umarım beğenirsiniz, seversiniz♥ Lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın çok değerli unutmayın♥   Yorumlarınızı bekliyorum♥ Hepinizi çok seviyorum iyi okumalar》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Zeynep Kerem'in aksine daha koşturmalı bir şekilde hareket ediyordu. O rahattı tabi!  Erken kalkmış duşunu almış üstünü giyinmişti.  Bu kadar eylemi gerçekleştirmişti. Kendisi  ise banyodan yeni çıkmış ve üzerine hızlıca seçtiği şeyleri geçirmişti. Kocasına döndüğünde onun koltukta oturduğunu gördüğünde elindeki havluyu ona fırlattı.   Kerem havluyu gülerek tutarken Zeynep sinirle konuştu.

_ Geç kalıyorum,  senin yüzünden!

Kerem başını iki yana sallarken Zeynep oflayıp  geri banyoya dönmüş ve hemen saç kurutma makinasını çıkartarak saçlarını kurutmaya başlamıştı. Kıvırcık saçları kurudukça kabarırken makinayı kapatıp saç kremi ile onları yatıştırarak  normal haline çevirdi.  Banyo da işlerini halledip hemen odaya geri döndü. Odaya baktığında kocasını bulamamıştı. Hemen çantasını alıp aşağıya indiğinde Kerem de mutfaktan çıkıyordu. Karısının yanına gelmesi ile alnını öpüp elindeki sandviçi ona verdi. Zeynep eline bakıp sandviçi gördüğünde başını yeniden kaldırıp kocasına baktı.

_ Kahvaltı yapamadık şimdilik bununla idare et güzelim. Hastaneden sonra yaparız.

Zeynep onun bu düşünceli hali karşısında bir an sessiz kalmış ve gözlerine bakmıştı. Nasıl kızabilirdi ki bu adama? Bu düşünceli adama. Bu mükemmel adama. Dudaklarına yerleşen gülümseme ile uzanıp dudaklarına öpücük kondurdu.

_ Tamam hayatım. 

Ondan ayrılmadığında kocası beline sarılmış ve öpmeye yeniden başlamıştı. Zeynep ona istekle karşılık verirken kollarını boynuna sarmış hızuru hissediyordu. Kerem onun mutluluğunu gözlerinde görürken dudaklarından ayrı kalamamıştı. Bu öpücüğün ardından yavaşça karısından ayrılmış ve elini tutmuştu.

_ Daha fazla geç kalmayalım

Zeynep başını sallarken parmaklarını kocasının parmaklarına kenetlemişti. Evden el ele çıktıklarında arabaya ulaşmışlardı. Kerem Zeynep'in biraz önündeyken kapıyı açtı ve Zeynep'in binmesini bekledi. Zeynep arabaya bindiğinde kendisi de yanındaki yerini almış ve arabayı çalıştırmıştı. Zeynep telefonunu açıp Yağmurun attığı hastaneyi göstermişti. Doktorlarını ve hastaneyi değiştirmişlerdi. İlk zamanlarda ki yere gitmiyorlardı. Elinde duran sandviçi gülümseyerek yemeye başladı. Gerçekten iyi gelmişti. Midesine bir şeyler girdiğinden daha iyi hissetmişti.

Kerem arabayı sonunda geldikleri hastanenin önüne çekip park ettiğinde inmiş ve içeri girmişlerdi. Yağmurun dediği yere ikinci kata el ele çıktıklarında sağa dönmüş ve biraz ileride görmüşlerdi onları.

_ Geç kalmadık değil mi ?

Yağmur Zeynep'i görmenim büyük mutluluğunu yaşarken hemen sarılmıştı.

_ Yok geç kalmadınız. Birazdan sıra bize gelecek.

Kerem Zeynep den sonra Yağmuru kolları altına alıp sarılmıştı. Yağmur Kerem'in geleceğini beklemediğinden şaşırarak konuşmuştu. 

_ Geleceğini beklemiyordum Kerem.

Kerem ondan ayrıldığında tek kaşını kaldırmış ve elini Yağmurun karnının üzerine koymuştu. 

_ Yeğenimin cinsiyetini öğreneceğiz tabi ki burada olacağım Yağmurum.

Yağmur ona gülümsedikten sonra başını salladı mutlulukla. Kerem onun mutluluğu ile dahada sevinirken göz kırpmıştı.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin