Kapitel 24

8 1 0
                                    

*Amandas perspektiv*

Jag känner en hand på min midja. Jag är vaken men öppnar inte ögonen. Jag känner en puss på kinden och får en lugn känsla. Jag öppnar inte ögonen men det är som att jag vet vem det är fast min hjärna inte kan få fram vem det är.

"Älskling" viskar personen och jag hör direkt vem det är. Alex. Jag öppnar ögonen och ser honom. Jag lägger snabbt armarna runt hans nacke och han lägger sina runt min midja.

"Jag trodde du var på sjukhuset" viskar jag och gråter lite.

"Jag var där, men jag hade inte så svåra skador så jag fick åka hem" säger han och ler. Jag tittar på honom och ler. Vi släpper taget om kramen och han torkar bort mina tårar med tummen.

"Gråt inte" säger han och ler.

"Jag är glad. Jag älskar dig. Klart som fan att jag gråter" säger jag och kysser honom. Han besvarar den.

Vi sitter bara och tittar på varandra. Sen skrattar vi lite.

"Alexander kan jag få prata med dig?" Säger Sam som plötsligt står bakom oss.

"Visst" säger Alex och ställer sig upp. Han och Sam går ut i hallen och jag sträcker mig efter min telefon. Jag tar fram Twitter. Dramat mellan Diego Navarrette, Shannon Taylor och Tyler Hagen tar över nästan hela mitt flöde. Jag suckar. Varför ska det vara drama mellan mina favorit youtubers? Jag hör inte ett ljud från Sam och Alexander och undrar vad som händer. Plötsligt hör jag hur Sam skriker hejdå.

"Hejdå?" Svarar jag. Alexander kommer till vardagsrummet. Han lyfter upp mina ben och sätter sig ner. Jag lägger benen i hans famn och sätter mig upp.

"Vad sa han?" Frågar jag och lägger ena armen runt hans nacke.

"Inget viktigt....Jag är glad att du mår bra" säger han och tittar på mig. Jag ler och pussar honom på kinden. Jag sitter och tittar på honom en stund.

"Vad är det?" Frågar han och skrattar lite.

"Jag ville titta på the walking dead igår kväll. Men jag vågar inte titta ensam och jag vill inte titta med Sam. Så nu tänker jag tvinga dig Alexander Hans Alexandria till att jag vill ha det mysigt. Jag vill ligga mot dig, titta på the walking dead och äta chips" säger jag och ler.

"Då säger jag såhär Amanda Margareta Lindström. Det är klart som fan att vi ska göra det" jag skrattar och går till köket. Jag tar fram en påse chips med smak av sour cream and onion och tar fram 2 burkar päron cider. När jag kommer till vardagsrummet har Alex tagit fram serien på Netflix.

"Du vet väll att klockan är 6 på morgonen och vi ska dricka päron cider och äta chips" säger han och jag skrattar.

"Man får vara lite onyttig ibland" säger jag och går mot soffan. Jag sätter skålen med chips och burkarna på bordet och sätter mig ner. Jag lägger mig mot Alex och han lägger armen om mig. Han sätter på serien. Men precis när han gör det knackar det på dörren.

Heartbroken ~C.D -SvenskaWhere stories live. Discover now