Kapitel 6

6 1 1
                                    

*Amandas perspektiv*

Jag börjar tänka på hur mycket Cam och mamma hatar Alexander och sätter mig en bit ifrån.

"Vill du bada?" Frågar Alexander och placerar handen på mitt lår.

"Men jag har inga badkläder" säger jag och Alexander ställer sig upp.

"Inte jag heller" säger han och tar av tröjan. Han börjar springa och när han kommit till kanten hoppar han i. Jag tvekar lite men sen springer jag också mot kanten.

"Jag kommer" säger jag och hoppar i.

"Fy satan vad kallt" är det första jag säger när jag kommer upp till ytan. Alexander skrattar och närmar sig mig. Han kramar om mig och jag besvarar den. Jag lägger benen runt Alexanders midja och han försöker ta sig så långt in mot stranden bredvid berget så att han kan stå på botten. Han börjar kyssa min hals och nacke och vi kysser sedan varandra.

"Du skulle bara veta hur länge jag velat göra det här med dig igen" säger han och flåsar. Vi håller våra pannor mot varandra och flåsar lite.

"Du kommer inte behöva känna den längtan igen" säger jag och pussar honom på pannan. Jag håller ena armen runt hans nacke och kramar hans huvud med andra. Sen skrattar vi båda lite. Alexander bär upp mig på land och vi sätter oss där vi satt innan. Vi sitter där en stund och tittar ut över det stilla vattnet. Min telefon plingar till och på displayen står det att det är Cam.

Ring mig så snabbt du kan

Jag hade även ett missat samtal av honom.

"Jag kommer snart" säger jag och pussar Alexander på kinden.

"Okej" svarar han och jag går ganska långt bort så att Alexander inte ska höra något.

Mår du bra? Var är du?

"Jag mår bra, jag är vid stranden. Kommer snart hem"

Skicka ett meddelande om jag ska komma efter dig, bli inte ute för länge.

"Jaja"

Du är iallafall inte med Alexander, hejdå idiot. Älskar dig

"Älskar dig med..." Cam lägger på och jag står kvar en stund med telefonen vid örat innan jag tar ner den. Jag försöker se om jag kan se Alexander. Men det gör jag inte. Jag tar av mig linnet och shortsen och försöker vrida ut så mycket vatten som möjligt. Sen tar jag på dom igen. Jag börjar försiktigt gå mot platsen där Alexander är. Men så fort jag får syn på honom går mitt hjärta i tusen bitar igen, han hade just sytt ihop alla bitar. Nu förstör han igen. För det jag ser är att han sitter och, i princip äter upp en annan tjej. 'Cause damn, she's crazy. Hon drar ena handen genom hans blöta mörkblonda hår och har andra på hans hals. Han har händerna på hennes midja. Jag känner hur fler och fler tårar rinner ner för kinden. Jag sätter handen för munnen så att jag inte skriker. Jag går snabbt men försiktigt ner för berget och springer. Bara springer. Floder rinner ner för kinderna och mina ben håller på domna bort. Men jag fortsätter springa. Jag måste ha min bror nu.

Innan jag går in torkar jag mina blöta kinder med händerna och ser att min mascara har runnit. Men jag går in ändå. Jag kommer in genom dörren och det är mörkt så Cam är säkert i sitt rum. Jag öppnar dörren till hans rum och stannar i dörrhålet. Cam ligger på sängen och kollar på telefonen. Ännu fler tårar forsar ner för kinderna och jag sätter handen för munnen.

"Gumman" säger Cam och flyger upp ur sängen. Han kramar om mig och jag besvarar den. Jag grimaserar för att tårarna inte ska rinna. Men det hjälper inte. Dom rinner som fan ändå.

"Jag hatar kärlek, jag hatar killar" säger jag med en såndär ful röst som man får när man gråter.

"Mandus, nu ska vi äta glass. Din favorit är chocolate fudge brownie. Eller hur?" Jag nickar.

"Vi har 2 stora burkar i kylen och så ska vi titta på Peter pan som är sin favorit film, am I right?" Jag nickar igen och ler.

"Och imorgon så ska vi prata om vad som hände" han kramar om mig och går ut ur rummet. Jag sätter mig i hans säng och tar fram Peter pan på dreamfilm på hans dator. Sen kommer han med 2 burkar glass och 2 skedar. Han sätter sig bredvid mig och jag ligger mot hans bröst. Där somnar jag sen.

Heartbroken ~C.D -SvenskaDär berättelser lever. Upptäck nu