Kapitel 21

3 1 0
                                    

*Alexanders perspektiv*

"Amen jag måste dra hem innan mamma blir orolig" säger jag till Cameron och ställer mig upp från stolen jag satt på.

"Ha det bra bror" säger han och jag går ut. När jag kommer ut ur rummet tar jag upp telefonen. 4 missade samtal från mamma, 2 från min syster. 5 meddelanden från mamma, 1 från min syster.

Var fan är du?

Kom hem nu för fan.

Du vill väll inte att det som hände förut ska hända igen?

Kom hem innan jag ringer polisen.

Ska jag göra det mot din syster istället kanske?

Du verkar inte vilja komma hem så...

Standard meddelanden mamma skriver när jag inte varit hemma på länge. Inget brukar hända med min syster. Vad som händer med mig är väll att hon slår mig medvetslös när jag kommer hem.

Jag öppnar meddelandet från Ellen (Min syster som är 1 år yngre)

Snälla Alexander, kom hem. Hjälp mig ;-;

Nu får jag lite panik och börjar springa hem. Jag hinner inte vänta bussen. Jag försöker ringa till Ellen men får inget svar, vilket bara får mig att springa snabbare. När jag kommer innanför dörren så skriker jag.

"ELLEN!?"

Ingen svarar.

"Jag skrev ju till dig" säger en röst bakom mig. Mamma.

"Var är Ellen?" Säger jag utan att vända mig mot henne.

"Titta på mig" säger hon och jag vänder mig sakta om. Plötsligt känner jag en smärta i magen och när jag tittar ner har mamma dragit med en kniv över magen. Det blöder jätte mycket och jag börjar få svårt att andas. Jag faller ner på golvet och mamma går ut genom dörren med kniven i handen. Jag tar upp telefonen och skriver till Amanda.

När jag skickat meddelandet ställer jag mig försiktigt upp och försöker ta mig till Ellens rum med handen på magen. Dörren till rummet är först lite trög att få upp men sen enklare. När jag kommer in till rummet ligger Ellen medvetslös i en pöl av blod på golvet. Jag går fram till henne och sätter mig på golvet. Jag känner om hon har någon puls, det har hon. Jag försöker skynda mig till badrummet bredvid och tar en av dom mjukaste handdukar vi har. Jag går tillbaka till Ellen och trycker handduken mot hennes öppna sår.

"Ellen snälla..."

Någon kommer in genom dörren. Amanda.

"Alex!" Säger hon och sätter sig bredvid mig.

"Du måste ringa ambulansen" flåsar jag fram och lägger mig ner bredvid Ellen. Amanda tar upp hennes telefon och ringer till sjukhuset.

Heartbroken ~C.D -SvenskaWhere stories live. Discover now