Kapitel 11

4 1 2
                                    

*Alexanders perspektiv*

Jag ställer mig framför spegeln i badrummet och tvättar ansiktet. Jag tittar mig i spegeln, på mitt blöta ansikte.

"Varför gjorde du såhär?" Säger jag tyst för migsjälv. Jag står i mina gråa mjukisbyxor med var överkropp.

"Baby" säger Anna samtidigt som hon öppnar dörren och jag vänder mig snabbt mot henne.

"Hur fan kom du in?"

"Din syster släppte in mig, här har du fotot. Jag hittade det på berget" säger hon och räcker fram en ram. Jag tar den men i ramen finns en photoshopad bild på när jag kysser Anna på kinden.

"Det här är inte bilden på mig och Amanda. Som inte är photoshopad"

"Du sa att set var en bild på dig och din flickvän"

"För det första, jag sa mig och Amanda. För det andra, Amanda är min flickvän" säger jag irriterat och lägger fotot på handfatet.

"Verkar inte som så" Anna stänger dörren och lutar sig mot den.

"Vad fan pratar du om?" Anna ställer sig precis framför mig.

"Jag såg Amanda i parken. Hon satt och hånglade med någon blondin, det såg ut som Sam. Men jag är inte 100% säker"

Mitt hjärta faller i ännu mindre bitar. Jag visar inget utåt, jag kan inte. Jag bara sitter där och tittar på Anna. Jg ställer mig upp och står nästan fast i henne. Vi står och bara tittar på varandra en stund innan jag böjer mig mot henne och kysser henne. Kyssen blir snabbt hångel och jag lyfter upp henne. Hon lägger benen runt min midja och jag trycker henne mot väggen. Jag börjar kyssa hennes nacke mesans hon flåsar. Vi hånglar igen och Anna drar hennes fingrar genom mitt mörkblonda hår. Jag bär henne till mitt rum och lägger henne på sängen. Hon tar av sig tröjan och jag lägger mig över henne. Jag tar av hennes byxor och vi vänder på oss. Nu ligger hon på mig och jag ligger på sängen. Hon kysser mig på magen och sätter sig upp. Hon sitter gränsle över mig och tar av sig bh-n. Hon tar av mina byxor och för handen in under mina kalsonger.

*Ungefär 2 timmar senare*

Jag vaknar. Jag har sovit i kanske 10 min och Anna sover fortfarande. Jag sätter mig upp och tar mina byxor. Jag drar på dom och kollar på klockan. Den är halv 6 så jag hinner fortfarande träffa Amanda. Jag tar upp telefonen och tar fram konversationen med Amanda. Jag ränker precis börja skriva ett meddelande innan Anna kramar om mig bakifrån.

"Vad duktig du är i sängen baby" säger hon och kysser mig på ryggen. Jag känner att hon inte har kläder på sig.

"Ta på dig kläder" säger jag mesans jag skriver till Amanda.

"Baby, vi ses om 30 min!❤️" skriver jag och trycker på skicka.

"Så du vill inte ha mer av mig? Vi glömde kondom hörru, gör om gör rätt" jag vänder mig om och hon håller i en kondom. Jag studerar hennes kropp noga. Hon böjer sig ner och tar en flaska från hennes väska.

"Du var full förut, nu börjar det gå över. Men du kanske är lite vildare om du är full, så varsågod" säger hon och ger mig flaskan. Innan Anna kom hade jag druckit kanske 5 öl och jag känner att jag fortfarande är full. Men whisky är så jävla gott, så why not. Jag tar flaskan och dricker 2 stora klunkar. Sen tar Anna flaskan och dricker och så håller vi på tills vi är packade. Sen var det igång igen.

Heartbroken ~C.D -SvenskaWhere stories live. Discover now