Kapitel 3

10 2 2
                                    

*Alexanders perspektiv*

Jag ligger i sängen och bara tittar. Jag kan inte somna. Jag sätter mig upp och tittar på klockan. 03.23. På bordet bredvid min säng har jag kvar bilden på mig och Amanda. Jag tar den och håller den i mina händer.

"Jag saknar dig, jag älskar dig" säger jag och pussar på bilden. En tår rinner ner för kinden och ber på fotot. Sen lägger jag tillbaka fotot precis där det stod tidigare. Jag lägger mig ner igen och tar telefonen från bordet. Jag tar fram snapchat och tar en bild där jag drar handen genom mitt mörkblonda hår och ser lagom deep ut.

I Love you, I will always do. You can't see this, 'cause I fucked it up. But if you in some strange way do. I'm sorry. I love you. A❤️💔

Skriver jag på och lägger den på min story. Det tar inte lång tid innan jag får ett meddelande av Anna. En tjej i klassen som är kär i mig, I guess. Tänker för mycket på Amanda för att kunna fokusera på det.

Äru otrogen? Vad är det för fel på dig älskling? Du har ju mig, släpp henne.

Jag svarar inte. Jag lägger telefonen på bordet och lägger mig ner igen. Efter ett tag somnar jag äntligen. När jag vaknar 4 timmar senare väljer jag att stiga upp. Jag drar på mig ett par gråa mjukisbyxor och en vit t-shirt. Jag pussar ännu en gång på den svarta ramen till fotot på mig och Amanda. Sen tar jag telefonen stoppar den i fickan och går till köket. Mamma sitter vid bordet med lika rufsigt hår som vanligt och hennes morgonrock. Hon läser tidningen och dricker en kopp kaffe. Morgonen är enda tiden på dagen då mamma är lugn, eller ja. På morgonen existerar hon bara. Det är inte så mycket mer än det. Det är sen då hon börjar dricka och ta sina piller som dagen går åt helvete. Därför försöker man åka hemifrån innan det. Spelar ingen roll om man har något planerat eller inte. Man vill inte vara hemma.

"Jag åker och träffar Amanda" säger jag och suckar. Hon nickar bara till svar, hon vet inte att vi har gjort slut. Det kommer hon inte få veta heller. Mamma älskade Amanda eftersom att när hon va hos oss tog inte mamma några piller och drack inte heller. Jag går in till mitt rum och tar min backpack. Jag sätter i pengar, min laddare, mina hörlurar, min one million parfym och ett par solglasögon. Jag sätter en svart keps på huvudet och min blick fastnar på fotot på mig och Amanda. Jag tar bilden och lägger den i väskan. Sen går jag och drar på mig ett par vita Vans. Jag kommer ut genom dörren och stänger den. Men fastnar. Jag bara står där.

Efter ungefär 10 minuter så tar jag bussen till espresso house. På vägen dit så åker bussen förbi Amandas hus. Jag tar upp telefonen och öppnar konversationen med "Babe❤️😍"

Kom till berget om 1 timme, du vet vilket

Sen fortsätter jag lyssna på black bruk brides. Jag är lite nervös över vad som kommer hända dock.

Heartbroken ~C.D -SvenskaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora