Díj 12- 13

2.9K 79 10
                                    

Ismét két díjjal jelentkezem, amiket szeretnék itt is megköszönni!(: Nagyon jól esett mind, @Petu38- tól és és @ImvusSziSzi-től is, szóval, nagyon szépen köszönöm!(:

Szabályok;

1. Köszönd meg a díjat.

2. Olvasd el a könyvét annak, akitől kaptad.

3. Írj magadról tíz tényt.

4. Válaszolj a kérdésekre.

5. Tegyél fel tíz kérdést.

6. Jelöld meg, hogy kiknek adod tovább a díjat.



Tíz dolog rólam;

1. Kellően makacs vagyok.

2. Három gyerek közül a legfiatalabb vagyok, és ennek ugyan vannak előnyei, de épp úgy hátulütői is.

3. Pesten lakok, és semmi pénzért nem költöznék ki innen. Ha költözök, akkor majd a belvárosba szeretnék fiatalabb éveimre, majd remélhetőleg ha család meg ilyenek, akkor ismét megtalálhatom magam kicsit inkább a külváros felé.

4. Imádok este a városban császkálni, leginkább azért mert gyönyörűen ki van világítva minden, és egy- egy este fergeteges hangulat tud uralkodni (*khm* EB *khm*)

5. Ki tudom rakni a Rubik kockát.

6. Régen operatőr, vagy rendező szerettem volna lenni, azután ügyvéd pedig ügyvéd.

7. Sokszor eléggé lusta vagyok, viszont épp emiatt mindig megtalálom a legegyszerűbb lehetőségeket, dolgokra. Tesitanárom szoktam mindig ezzel idegesíteni.

8. Alig várom, hogy jövőre elballagjak a középiskolából.

9.  Minden egyes pollenre allergiás vagyok, így számomra a nyár közepétől egészen az ősz közepéig egy szenvedés az év.

10. Habár kosárlabdázom, hatalmas nagy focidrukker vagyok, próbálok minden meccset megnézni ami érdekel, és van lehetőségem rá. Eddig az EB alatt elég kevés olyan meccs van, amiből minimum húsz percet ne néztem volna.

 Eddig az EB alatt elég kevés olyan meccs van, amiből minimum húsz percet ne néztem volna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Attól függetlenül CSAK A MAGYAR

Petu38 kérdései;

Petu38 kérdései;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. Leginkább unaloműzés céljából, kipróbálni milyen, még a nagy anime korszakomban kezdődött.

2. Kék.

3. Ceruza.

4. Irodalom, és régen az angol volt, de a tanárommal van pár nézeteltérésem, így sajnos az angolóráktól a kedvem elment- a nyelvet viszont még mindig imádom.

5. Ed Sheeran.

6. Phij. Rengeteg van, de csak hogy kiemeljek párat; London Grammar, The Luminers, Mumford & Sons.

7. Igen, nem egyszer.

8. Hoki.

9. Hát, szerintem fanfiction is lehet romantikus, sőt, itt wattpadon szinte csak olyanokat találsz. De itt fanficeket szívesebben olvasok, mint eredeti sztorikat.

10. Persze.

Még egyszer köszönöm!(:

És akkor ImvusSziSzi kérdései;

És akkor ImvusSziSzi kérdései;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. Tizenhét. Augusztusban fogom tölteni a tizennyolcat.

2. Ezt már leírtam párszor, úgyhogy bővebben másik díjas bejegyzésnél röviden pedig; unatkoztam, írni akartam, nem volt ötletem, ráírtam barátnőmre aki segített, megadta az alapötletet, és ata is együtt bogarásszuk, mi is legyen benne.

3. Durván tizenegy- két éves korom óta.

4. Ennél nehezebb kérdés kevés van. Hatalmas zene addikt vagyok, szóval olyan hogy kedvenc szerintem nincs is, csak időszakosan. Amiket mostanság agyon hallgatok az a Gotye, Kimbra- Somebody that I used to know, EXO- Growl, és Miracles in December, 4MINUTE- Hate illetve Crazy. Ja, és a Me Myself & I. (Emberek hasonló zenei ízléssel; IMÁDOK ISMERKEDNI)

5. Nehéz kérdés, de szerintem az utóbbi. Az előbbi túl rizikós, és szerintem egy idő után túl monoton lenne egy emberrel beszélni- még ha az a kedvenced is. Viszont új kedvecet még tudsz találni.

6. Olvasás, írás, zenehallgatás, zenélés, és a kosarazás. Ja, és azzal szórakozni, hogy összekeverem, és kirakom a Rubik kockám. És persze, a fekvés a hátamon miközben gondolkodom a semmin.

7. Valószínűleg egy stílusos "Ne bassz" hagyná el a számat.

8. Ősz.

9. Két macska, és egy kutya. Régen voltak halaink is, de nem voltam elég érett hozzá, hogy rendben tartsak egy akváriumot.

10. Olybá' tűnik.

Kérdéseim;

1. Mennyire érzed magad sportosnak?

2. Szerinted mitől lesz egy dal jó?

3. Mennyire nézel sorozatokat?

4. Tudod már mi akarsz lenni, ha felnősz?

5. Szereted a szobádat?

6. Macskás vagy, vagy inkább kutyás?

7. Mennyire szeretsz kérdésekre válaszolgatni?

8. Milyennek gondolod a magyar zeneipart?

9. Mi a szerencseszámod, és miért?

10. Szerinted nagyon nehéz összeszedni tíz kérdést?

Még egyszer nagyon köszönöm mindkettőtöknek!(: A következő részt remélhetőleg a jövőhét elején meg tudom írni, de nem ígérek semmit- abból mindig csak az lett, hogy késtem. Mindenesetre én a szerdát megpróbálom belőni, ha más nem, a meccs utánra. :D

Ha már meccs X-ELTÜNK IZLANDDAL GYEREKEK X- ELTÜNK, MÉG MINDIG CSOPORTELSŐK WOOHOOOO bár, hogy mi is volt az a 11-es... szerintem még a bíró se tudta szóval egy funny kép mára is;

 szerintem még a bíró se tudta szóval egy funny kép mára is;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Bring it Back || Shawn Mendes. /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now