Díj 2.

5.1K 170 7
                                    

Daaaaaaaaaamn gyerekek, szóval kaptam egy díjat, nem mástól, mint Adina232- től. Ezt a díj alatt is megtettem, de akkor most is szeretném megköszönni nekem, hihetetlenül feldobta a napom! Én már belekezdtem a sztorijába, úgyhogy ajánlom nektek is.(:


Szabályok:

1. Köszönd meg a díjat! 

2. Írj magadról 10 dolgot!

3. Válaszolj 10 kérdésre!

4. Írj 10 kérdést!


10 dolog magamról

Oké, akkor próbálok olyanokat írni, amiket az előzőnél kihagytam :D

1. Sok emberrel együtt, az életemet a zene határozza meg, de én ezt olyan szinten értem, hogy nem csak zenét hallgatni szeretek, habár bármikor ha elmegyek valahova valami mindig szól a fülemben. Több hangszeren is tudok játszani, köztük van a furulya, oboa, gitár, és decembertől tanulok ukulelén játszani, ami a sok sikerélménynek köszönhetően remekül megy.

2. Tipikusan olyan ember vagyok akinél két véglet van; vagy könnyen felidegesítenek, vagy végtelen türelmem van. Ezt éppen az határozza meg, hogy az életemben hogy állnak a dolgok.

3. Igazi, ilyen fesztiválos arc vagyok, imádok koncertekre, fesztiválokra járni. Az első fesztiválom a Sziget volt, még 15. születésnapomon. (akkor még hatodikán kezdődött). Első koncertem pedig egy 30y koncert volt. Idén a Strand fesztivál mind a négy napján jelen leszek.

4. Alapjáraton egy kifejezetten kommunikatív ember vagyok, viszont ehhez partnerre kell találnom. Azokkal beszélgetek sokat, akikkel szeretném beszélni, máskor inkább nem mondok semmit.

5. Ettől függetlenül imádom hallgatni az emberek beszélgetéseit.

6. Ha épp megyek valahova, sokszor elgondolkodom, hogy vajon a körülöttem lévők hova tartanak, ruha, és kisugárzás alapján szeretek saccolgatni.

7. Az első befejezett fanficcem egy Jack és Finn Harries fanfic volt, egy teljes A4-es méretű füzetet írtam vele tele.

8. A szüleim elváltak, amikor 12 éves lettem, anyukámmal, nővéremmel (23) és a bátyámmal (22) élek együtt.

9. A nővéremmel azt találtuk ki idén, hogy a bátyám 22. születésnapját úgy ünnepeljük meg, hogy megtanulom eljátszani Taylor Swift, 22 című dalát ukulelén, és ezt énekelve keltjük fel.

10. Jövőre fogok érettségizni, kivéve angolból, amiből idén előre hozottat csinálok, épp azért, hogy jövőre fel tudja készülni a felsőfokú nyelvvizsgára, és a magyar emelt szintű érettségire. Emiatt, a nyaram valószínűleg azzal fogom tölteni, hogy kötelezőket fogok olvasgatni, és verseket fogok magolni.


Válaszaim:

1. Hány éves vagy?

Tizenhét, idén augusztus hatodikán töltöm a tizennyolcat

2. Mióta írsz?

Hú, hát pontos időpontot nem tudnék mondani, de minimum tíz- tizenkét éves korom óta.

3. Van bakancslistád? Ha igen, miket szeretnél róla igazán kihúzni?

Van, és rengeteg dolog van rajta. Szerintem a fő célom, hogy kedvenc városaimat meglátogathassam (London, Amsterdam, Róma, New York és Athén) ezek közül egyet, Rómát már teljesítettem is. Amolyan hátizsákkal bejárni Nyugat- Európát stílusú lány vagyok.

Bring it Back || Shawn Mendes. /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now