Update

4.6K 148 10
                                    

Sziasztok!

Sajnos/ nem sajnos, de nem egy újabb fejezettel érkeztem ma, hanem pár dolgot szeretnék írni a késedelemmel kapcsolatban. Magamhoz képest viszonylag több ideig nem érkezett új, és gondoltam mielőtt bárki is bármit gondolna, hogy abbahagyom, vagy valami szerettem volna tisztázni; dehogy hagyom abba, csak több indok miatt is nem tudtam befejezni a frisst!(: 

Ennek okai; 

1, Eddig azért érkeztek öt- hat naponta fejezetek, mert mikor elkezdtem felrakni wattpadra, akkor már előre meg volt írva legalább harminc oldal wordbe- ha nem több. És látva, hogy tényleg tetszett a sztorim itt embereknek adta a löketet, hogy ne várakoztassalak titeket annyira. Úgy két résszel ezelőtt beértem magam, immáron nincsenek előre megírt fejezeteim, amiken csak át kell futni, és apró változtatásokat kell véghez vinni bennük. Emiatt, több ideig tart egy- egy fejezet megírása, kitalálása, etc.

2, Idény járom a tizenegyediket, és nem tudom hányan vagytok korombeliek, de akik igen, vagy akár idősebbek is, tudhatják, hogy a tizenegyedik egy húzós év, az idei jegyeket viszem magammal a továbbtanuláshoz, és a két(!) felvett faktom se segít abban, hogy sok időt töltsek otthon, hát még az iskolán kívüli munkám, ami a hétvégéim nagy részét is elviszi. Heti 37 órám van, illetve különórám, úgyhogy van hogy négyre érek haza, és még onnan megyek tovább.

3, A legfontosabb pedig, hogy előrehozott érettségit teszek angolból. Másfél hetem van bemagolni a 12.-es tankönyvet tök egyedül mivel ahhoz hogy leérettségizhessek le kell tennem abból a tananyagból egy osztályozó vizsgát, és mivel azt a jegyet is viszem, nekem fontos hogy ötösre írjam meg. Úgyhogy lassan már angolul gondolkodom, álmodom, és hamarabb jutnak eszembe angolul a szavak, mint magyarul, és még mindig(!) nem vagyok készen. És persze ezzel párhuzamosan az érettségire is készülök, ami sokkalta könnyebb, de azért mégsem ülhetek be úgy, hogy semmit sem készültem.

Mivel rengeteget köszönhetek Nektek, hogy kommenteltek, vote-oltok, és ezzel biztattok, hogy folytassam, hogy valami jól csinálok, gondoltam illene elmondanom, hogy a következő rész szombatnál hamarabb biztosan nem fog érkezni, de a vasárnap még valószínűbb. De, hogy ne csak nyávogjak, gondoltam megköszönök még pár dolgot;

1, A történet elérkezett ahhoz a pillanathoz, hogy egy fejezet elérte a 100 Vote-ot (Huszonegyedig) ami számomra egy hihetetlen szám, illetve tíz olyan fejezet van, ami átlépte a 90 vote-ot.

2, A történet maga elérte az összesen 23.2 K megtekintést, a 2.2 K vote-ot, és 178 megjegyzést. Illetve eddigi legjobb "helyezése" Fanfiction kategóriában a #13 volt, ami (főleg tudva, mennyi történet kering az oldalon) egy iszonyatosan jól eső hely. 

Szóval, összegezve; rész szombat- vasárnap környékén, ami magamhoz képest elég nagy kimaradás, de ezúton is bocsánatot kérek érte!(: 

Szeretném megköszönni a fent említett számokat, egyszerűen hihetetlen, elképzelésetek sincs, mennyire jól esik, amikor feljövök wattpadra és azt látom, hogy értesítésem van, hogy Nektek tetszik amit írok, és milyen sok kedves szóval illettek engem, illetve a sztorit! Amikor elkezdtem, eszembe se jutott, hogy végül ez lesz belőle. Hatalmas ölelés mindenkinek aki ezekben segített, még ha csak annyival is, hogy beleolvasott!(: Próbálok válaszolni minden megjegyzésre is, de van hogy nem jön össze mert nem mutatja a hozzászólást; de ami késik nem múlik, amint észreveszem, ha napokkal később is de válaszolok, ezt most megígérhetem.

Szóval köszönök mindent, mindenkinek, remélem megértitek, hogy miért is késik most, illetve nagy valószínűséggel nyárig miért fog még késni párszor az új fejezet. Szeretném minél hamarabb kirakni, de képtelen vagyok olyan munkát kiadni a kezeim közül, ami számomra hanyag, még, ha emiatt több ideig nem is jelentkezem. Plusz láthatják ti is, hogy a fejezet hosszúsága is sokat jelent számomra, én szeretem, ha egy fejezet minimum 2000 szó, amit néha nagyon nehéz összehozni.

Szóval kitartás mindenkinek aki már várja, gyúrok a legkésőbb vasárnapra, én pedig most tovább angolozom, hogy tényleg összejöhessen!

Még egyszer köszönöm!(: <3

Bring it Back || Shawn Mendes. /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now