Díj 8- 9-10-11

3.4K 88 4
                                    

Sziasztok!

Sajnos/ nem sajnos, ismét nem résszel, hanem el sem hiszem, de négy különböző díjjal érkeztem!(: Itt is megköszönöm mind a négyeteknek; @margaret_malfoy @heni0418 @wtfisachonce18 és your_destiny_00


Szabályok;

- Olvasd el annak a könyvét, akitől kaptad a díjat (in progress)

- Tedd ki a szabályzatot.

- Írj 10 dolgot magadról.

- Válaszolj 10 kérdésre.

- Jelölj meg 10 embert.

- Tegyél fel nekik 10 kérdést.


10 Dolog rólam

1. A szerencseszámom a hetes. Ez volt a mezszámom is, amikor csak tehettem.

2. Életem első nagyobb lélegzetű dolga amit saját pénzből vettem, az egy laptop volt, amiért 15 évesen egész nyáron dolgoztam. Máig használom.

3. Az idei fizetésemet a szobámba fogom beledobni, a falaimat kékre festem kivéve kettő kisebbet; azokra táblafesték kerül, úgyhogy majd krétával tudok rá rajzolni, és azt letörölni. 

4. Sokkal jobban bírom a hideget mint a meleget. Általában tesin játszom el, ha ítéletidőben megyünk át a másik épületbe; "Hideg? Ugyan már gyerekek, ilyenkor járok golfozni."

5. Egyszerre vagyok szétszórt, és összeszedett- a cuccaim a szobámban általában tökéletes precizitással állnak, rövid ideig bírom ha kupit hagyok magam után. Ettől függetlenül viszont a fiókjaimban káosz uralkodik, és a személyiségem is egy kissé szétszórt.

6. Tökéletes ismérvem, hogy mindig van nálam egy pakli magyar kártya, mert életem felét snapszerozással töltöm.

7. A suliban francia lett a második idegennyelvem, de közel sem tudok annyit, hogy boldoguljak vele. Viszont tudok egy nagyon hosszú káromkodást, amit mindenkinek elmondok.

8. Jobban szeretem megvenni a könyveket mint könyvtárból kikölcsönözni. Ennek oka, hogy 1. mániákus gyűjtő vagyok, 2. szeretem a tudatot, hogy bármikor ha el akarom olvasni az xy könyvet, akkor tudom, hogy bármikor el tudom, csak le kell vennem a polcról.

9. Utálom, ha valaki engedély nélkül megy be a szobámba, az az én kis helyem, szeretek mindenkit kinn tartani belőle- kivéve, ha velem van ott, vagy ha kifejezetten én hívok át valakit.

10. Elképesztően lusta tudok lenni.


margaret_malfoy kérdései;

1. Mit tartotok fontosnak egy íróban?

Én személy szerint az eredetiséget, a stílust, és a kreativitást.

2. Miért írtok? Mi szerez benne nektek örömet?

Rengeteg oka van annak, amiért elkezdtek írni. Írás közben, minden az én kezemben van, mindent kontroll alatt tarthatok; "átélhetek" olyan dolgokat, amik amúgy x indok miatt nem történhetnének meg, ha magányos vagyok barátokat alkothatok, egyszerűen ha írok, azt teszek amit akarok. Olyat írhatok, ami nekem tetszik, olyanokat találhatok ki, amik talán soha az életben nem történhetnek meg. 

Bring it Back || Shawn Mendes. /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now