19

1.1K 29 0
                                    


POV Bo

Het is inmiddels overmorgen en we staan nu op Schiphol. Viktor vertrekt vandaag naar Denemarken om dan door te gaan met het team naar Frankrijk. Ik vind het wel moeilijk dat die weg gaat, maar ik gun hem dit. Hij verdiend het, hij heeft zo hard gewerkt ervoor. Dit was altijd al zijn droom geweest. Dat heeft hij mij tenminste verteld. Nu staan we op Schiphol de gate gaat over een kwartier open en dan moeten we afscheid nemen. Ik vind het moeilijk, maar het moet.

'Lieverd, ik heb wat voor je' zegt Viktor. Ik kijk naar hem en zie dat die iets uit zijn jas haalt. Als die het er helemaal uit heeft gehaald zie ik dat het een klein doosje is. Hij geeft het mij en ik maak het open. Ik maak het open en zie dat een ring is. Wow zo mooi. 'Dankje, babyboy. Dit is zo lief'zeg ik en geef hem een kus.

Ik bekijk de ring goed en zie dat er wat in de ring staat 'V ❤ B'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik bekijk de ring goed en zie dat er wat in de ring staat 'V ❤ B'. 'Ahh Viktor, waar heb ik dit aan verdiend?' vraag ik hem. 'Ik wil dat je weet dat ik zielsveel van je hou. Ik hou zoveel van je dat ik het geen eens kan uitleggen, Ik hou echt super veel van je' zegt Viktor. 'Ahh Viktor, ik hou ook zielsveel van je. Ik wil je echt nooit meer kwijt' zeg ik. Viktor zoent me en ik kan je zeggen het was met heel veel passie en liefde.

'Viktor ik voel me schuldig dat ik niks voor je heb' zeg ik. 'Dat hoeft niet schatje. Je aanwezigheid is al meer dan genoeg voor me' zegt hij. 'Dat is zo lief Viktor' zeg ik. 'Babe, jij bent net zoals voor sommige drugs. Ik zal je altijd nodig hebben' zegt hij. 'Jij bent ook mijn drugs, Viktor Fischer' zeg ik. 'Ik hou van je, toekomstige Bo Fischer' zegt Viktor. Ik bloos en dat is het moment dat Viktor's lippen weer op de mijne belanden. Deze zoen heeft nog meer passie en liefde dan de andere zoen.

'Willen de mensen die de vlucht nemen naar Kopenhagen, Denemarken naar Gate 9 gaan jullie vlucht vertrekt over een half uur.'

De tranen springen in mijn ogen. Ik wil hem niet missen, maar het moet. Ik kan niet constant bij hem zijn. Hij moet dit echt doen voor zijn carrière.

'Lieverd, ik moet gaan' hoor ik Viktor bij mijn oor fluisteren. Dit is het moment dat ik helemaal breek. De tranen stromen over me wangen. 'Babe, waarom kom je niet kijken, dat zal ik leuk vinden' 'Tuurlijk kom ik bij je kijken, ik wil dit niet missen' 'Mooizo, als er iets is je kan me altijd bellen, de jongens staan ook voor je klaar en de meiden natuurlijk ook'. 'Ja dat weet ik'

'Willen de mensen die de vlucht nemen naar Kopenhagen, Denemarken naar Gate 9 gaan jullie vlucht vertrekt over een half uur.'

Klinkt er nog een keer door de luidsprekers van het vliegveld. Ik geef hem nog een laatste kus en knuffel. 'Ik hou van je babygirl' zegt Viktor nog 'Ik hou ook van jou babyboy, doe je best je kan dit' nog een kus en dan loopt hij weg op weg naar Denemarken op weg naar het EK waar hij gaat spelen voor zijn eigen land. Ik moet hem wel een tijdje missen, misschien wel 1 maand en daarna moet hij ook nog even in Denemarken blijven. Hij wilt dan ook zijn familie weer bezoeken. Ik gun hem dit. Hij heeft het soms al zo moeilijk door blessures. Dit is voor hem een grote kans. Hij kan nu aan zijn eigen land laten zien wat die kan. Ik hoop dat ze ver komen, ook al moet ik hem missen. Dit is zijn droom en ik hoop dat ze kampioen worden. Als ik Viktor niet meer zie besluit ik om maar weer naar huis te gaan.

Ik mag van Viktor bij hem thuis blijven dat doe ik dan ook. Ik voel me daar zo thuis en dan is er nog steeds een stukje van mij bij Viktor.

Als ik bij Viktor thuis ben zie ik dat zijn Ipad een melding heeft. Een melding dat er iets over hem geschreven is op internet of een foto geplaatst is. Ik probeer een code en gelijk is die goed het is namelijk de dag waarop wij verkering kregen. Er staat een artikel over dat hij gespot is op Schiphol met een meisje. Dat meisje ben ik ik zie dat er ook een foto bijstaat. Een foto dat Viktor en ik aan hen zoenen zijn. Die foto is zo leuk dus ik sla hem op en stuur hem naar mijn telefoon toe en doe hem als achtergrond. Ook app ik hem naar Viktor toe. Die reageert niet want hij zit in het vliegtuig. Hij leest hem vanzelf wel.

HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now