18

1.1K 29 0
                                    

POV Viktor

De jongens en ik komen thuis naar een zware en vermoede training. De jongens wilde nog mee om de prullenbak te checken. Het zijn soms ook echte sukkels. 'Nou jongens zullen we dan maar gaan kijken' zegt Joël. 'Ja, laten we maar boven kijken' zegt Donny. De jongens lopen naar boven om de prullenbakken te checken. Mij boeit het niet zoveel. Ik vind het niet erg als ze weten dat ik seks gehad heb met Bo. Misschien vind Bo het niet leuk maar mij maakt het niet uit. Bo was trouwens naar de stad gegaan met Naomi en Nienke, want ze waren beide bij de Toekomst. De jongens en ik hebben dus een mannenmiddag. Waarschijnlijk wordt het pizza eten en FIFA spelen, zoals altijd.

'Jongens, ik heb het' hoor ik Donny zeggen en hoor ze allemaal naar de badkamer lopen, waar ik het dus in de prullenbak had gegooid. 'Vik ouwe, kom naar boven' roept Joël. Ik moet echt lachen om die sukkels. Zo gaat het dus altijd bij iedereen die een keer met zijn meisje naar bed is geweest.

Ik kom de badkamer in en zie dat ze allemaal naar de condoom kijken, rare mensen. 'Was wel lekker zeker' zegt Daley lachend. 'Ze was echt perfect, nog nooit zo goede gehad' zeg ik lachend. 'Hoho, we hoeven niet alles te weten' zegt Jasper. 'Jullie vroegen er zelf om' zeg ik weer lachend.

Later lopen we met z'n alle weer naar beneden. Joël belde de pizzeria en heeft voor ons pizza besteld. Donny en Daley gingen bier halen bij de supermarkt, want daar had ik niet veel meer van in huis. Jasper, Davy en ik begonnen vast met FIFA. Joël doet ook mee naar dat die gebeld had met de pizzeria. We zijn een paar minuten bezig als de jongens binnen komen lopen.

Opeens ik wordt ik gebeld door een onbekend nummer. Het is geen Nederlands nummer wat dat zie ik aan het landnummer, het is een Deens nummer

(A/N gesprek is officieel in het Deens, maar ja dat kunnen we niet)

Ik: Hallo met Viktor Fischer

Olsen: Hallo, je spreekt met Morten Olsen, de bondscoach van Denemarken.

Ik: Ja, ik ken u

Olsen: Ik wilde graag dat je bij ons komt spelen voor het EK, in Frankrijk

Ik: Echt wauw, dat zou echt een hele eer zijn.

Olsen: Viktor, je bent echt een hele goede voetballer. Je bent Deens, dus van harte welkom in ons team.

Ik: Ik doe graag met jullie mee. Het lijkt me een eer om voor mijn geboorteland te mogen spelen.

Olsen: Er is alleen een klein probleem, je wordt over 2 dagen al verwacht in Denemarken. Je vliegtuig vertrek over 2 dagen om 10 uur s'ochtend.

Ik: Wel een beetje kort tijd, maar ik kom naar Denemarken, dit aanbod kan ik niet afslaan.

Olsen: Nou dan zie ik je dan, Doei

Ik: Doei

Ik hang de telefoon op en kan het niet geloven. Ik mag voor Denemarken voetballen. Ik heb al wel eens meegedaan, maar toch blijft het een eer. Er is alleen 1 probleem. Het EK duurt wel redelijk lang als we tenminste ver komen, maar dan moet ik ook Bo een tijdje missen. Dat vind ik wel jammer en ik denk dat Bo dat ook vind. Ik hoop dat Bo me laat gaan, als ze van me houd tenminste wel. Ik besluit om nog niks tegen de jongens te zeggen voordat Bo het weet.

Als ik weer terug loop naar de woonkamer zie ik dat ze nog steeds FIFA aan het spelen zijn.

'Ja Ja Ja' schreeuwt Donny

Als ik op de TV kijk zie ik dat hij gewonnen heeft van Davy en die is daar niet zo blij mee. Dat is hij nooit. Als hij verliest is hij het zat en wilt hij niet meer verder dan stopt hij gewoon. Nu ook hij loopt weg en gaat naar de keuken om waarschijnlijk drinken te pakken. En inderdaad als hij terug komt lopen heeft hij drinken in zijn hand.

De deurbel gaat dat zullen de pizza's wel zijn en inderdaad de pizzakoerier staat voor de deur met een stapel pizza's. 'Dat wordt dan € 30,25. Ik geef hij 31 euro en de rest mag hij houden. 'Gasten, pizza' schreeuw ik door het huis.

Als we net begonnen zijn met eten gaat alweer de bel. Ik wil ernaar toe lopen maar dan denk ik aan mijn pizza en wat de jongens gaan doen als ik hem daar laat liggen dus besluit ik hem maar mee te nemen. Als ik de deur open doe zie ik Bo staan. Gelijk laat ik der binnen en geef ik der een kus. 'Heb je me zo gemist' vraagt ze 'Ja enorm, als de jongens weg zijn moet ik je wat vertellen' dat laatste fluister ik zodat ik zeker weet dat ze het niet horen. 'Is goed' antwoord ze. Samen lopen we weer naar binnen.

De jongens begroeten allemaal Bo als ze binnen loopt. 'Hey Bo, laat je zuigzoen eens zien' roept Donny. De jongens kunnen het weer niet laten om er opmerking over te maken. Ik kijk naar Bo en zie dat ze blozend naar de grond kijkt. 'Jongens, laat het' zeg ik waarschuwend, want Bo voelt zich duidelijk niet prettig.

Als de jongens weg zijn ruimen Bo en ik samen alles op. Uiteindelijk zitten we samen op de bank. Bo zit helemaal tegen me aan en ik heb mijn armen beschermend om haar heen liggen. 'Bo, ik ben gevraagd voor het EK om mee te doen voor Denemarken' zeg ik. 'Echt, ben tros op je, babyboy' zegt ze en geeft me kus op mijn wang. 'Maar lief, ik moet overmorgen al weg' zeg ik. Bij Bo zie ik dat haar ogen beginnen te glansen. 'Ik vind het jammer dat je weg gaat, maar dit moet je echt doen. Deze kans kan je niet laten lopen' zegt ze. 'Schat, ik ga je ook missen. Ik hou van je mijn babygirl' zeg ik lief. Ik geef haar een kus op haar lippen wat uit loopt tot zoenen. Ik hou van dit meisje en ik ga haar echt verschrikkelijk erg missen. 


HIJ veranderde mijΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα