30

1.1K 29 2
                                    


Uiteindelijk is het best meegevallen met zijn vrienden, het zijn echt leuke jongens. We hebben de hele avond gezellig gekletst. Nou ja de jongens met elkaar dan. Ze hadden in ieder geval veel gelachen. Als ze dan lachten keek ik Viktor vragend aan. Hij legde mij dan vaak uit waarover ze het hadden. Zo hadden ze het vaak over meisjes zei hij. Vooral over meisjes fixen. Zo was er Jorrit die weer eens een meisje had gefixed, maar daarna een hele grote blunder had gemaakt. Ze waren samen naar het winkelcentrum gegaan om te shoppen en toen wouden ze weggaan moesten ze van een grote trap af. Jorrit had al haar tassen vast waar haar kleren in zaten. Ze liepen samen van de trap af en toen struikelde hij over de tassen en trok haar mee naar beneden toe. Toen ze samen beneden op de grond lagen stond ze op pakte haar tassen en was boos weggelopen. Marcus een andere vriend van Viktor was een meisje aan het fixen in een club. Hij had echt te veel gedronken en moest uiteindelijk na dat ze gezoend hadden over geven. Dat kwam natuurlijk helemaal verkeerd aan bij dat meisje. Het meisje had hem een bitch clap gegeven en heb een knietje gegeven. Zo hadden de jongens nog meer leuke dingen mee gemaakt.

Na een gezellige avond vertrekken Viktor en ik naar zijn appartement. Ik ben best benieuwd naar hoe die woont. Hij heeft in Nederland wel een leuk huisje, maar ik weet niet hoe dat hier is. We hoefde maar 5 minuten in de auto te zitten. Viktor woont dicht bij zijn ouders. Dat wilde hij graag.

'Babe, hier woon ik dan' zegt Viktor trots. Ik kijk naar buiten en zie echt een heel mooi appartementen complex staan.

 Ik kijk naar buiten en zie echt een heel mooi appartementen complex staan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Kom lief' zegt hij. Ze stappen uit de auto en Viktor pakt beide koffers en trekt die met zich mee naar de deur. 'Lief moet ik het doen?' vraag ik aan hem. 'Nee, nee, ik doe het schat' zegt Viktor. Hij behandeld me soms echt als een prinsesje. Zo lief. We lopen het gebouw binnen en lopen naar de lift. We staan in de lift en Viktor geeft me snel een zoen.

Als we op de hoogste etage aankomen loopt Viktor meteen naar zijn voordeur. Hij opent de deur en ik kan me ogen niet geloven. Het is zo mooi.

Het appartement heeft een moderne stijl

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het appartement heeft een moderne stijl. Je zou echt iets heel anders bij Viktor bedenken. Ik denk niet dat die dit zelf heeft gedaan. Dat kan die echt niet, jaja ik heb veel vertrouwen in hem. 'Wauw lief, je appartement is echt mooi' zeg ik. 'Daar ben ik blij mee, m'n babygirl' zegt Viktor

Nu liggen we samen op de bank met een zak chips en netflix aan. We kijken pitch perfect 2 omdat ik dit zo graag wil kijken en die er toevallig opstond. Viktor heeft blijkbaar geen aandacht voor de film want hij is de hele tijd met mijn haar bezig en als hij daar niet mee bezig is geeft hij me kusjes. Van die zachte in mijn nek of op mijn hoofd. Op het moment dat hij me weer een kusje wil geven in mijn nek draai ik mijn hoofd iets. Ik zie dat zijn ogen dicht zitten en besluit hem snel een kusje in zijn nek te geven, daarna op zijn lippen. Ik zie dat hij begint te grijnzen en besluit om me dan snel weer op de film te richten. 'Wat deed je daar' vraagt hij met een grijns en geeft me een knipoog. 'Ik' vraag ik onschuldig. 'Ja jij ja' grijnst hij weer. 'Ik deed helemaal niks, ik weet niet wat jij denkt' antwoord ik speels en onschuldig. 'Ohh dat weet je heel goed' inmiddels is hij boven op mij komen liggen waardoor ik nergens meer heen kan, ik kijk recht in zijn mooie ogen en mijn blik blijft hangen op zijn lippen.....

HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now