15

1.3K 33 0
                                    

Als we bij Viktor aan komen, ligt Viktor zijn hand nog steeds op mijn been. Ik ben zo verliefd op deze jongens. Viktor is ook heel lief voor mij. Hij maakt met kleine simpele gebaren waar dat die van mij houd. Hij is echt de droomman waar ik vroeger zo vaak van gedroomd heb. Waarvan ik de laatste tijd dacht dat die voor mij niet bestond maar nu is hij bij mij en houd hij van mij.

Viktor stapt uit en rent naar mijn kant en doet de deur open als een echte gentleman. Mijn gentleman. Als ik uitstap pakt hij mijn hand en neemt mij mee naar zijn huis. Het is niet een super groot huis maar ook niet super klein. Als we binnen komen ziet het er erg knus uit. Er hangen wat foto's en een 2 shirts. Ik blijf naar die shirts staren en plots staat Viktor achter me. 'Dat is me debuut shirt van Ajax en mijn debuut shirt van het Deense elftal' 'Oh wat mooi' 'Ja ik vind het te speciaal om ze ergens in een bak te stoppen dus heb ik ze ingelijst' 'Ja dat is echt leuk' 'Weten je ouders eigenlijk wel dat je hier bent' vraagt hij dan. 'Oh shit nee dat weten ze niet' 'Blijf je bij mij eten dan kook ik een Deens gerecht voor je' 'Hmm dat aanbod kan ik niet afslaan' 'Dat dacht ik ook al' 'Misschien is het handig als je blijft slapen want anders wordt het misschien laat...' 'Jij wilt gewoon dat ik bij je blijf slapen en je verzint nu een smoesje' 'Mm misschien, misschien niet' 'Nou je hebt geluk dat ik je plan goedkeur maar dan ga ik eerst mijn broer bellen' Ja Blake is mijn beste vriend, ik bel nooit me ouders altijd mijn broer die vind ook meer dingen goed dus dat is ook makkelijker.

'Met Blake'

'Hoi Blake, met Bo'
'Hee zussie wat is er'

'Ik blijf vanavond bij Viktor slapen en eet ook niet mee'

'Is goed, moet ik anders wat kleren brengen voor morgen en je make-up enzo'

'Ja is goed dat is wel handig'

'Is goed zal ik ook de condooms meenemen'

'Blake'

'Dat beschauw ik als een ja stuur me het adres even en ik kom eraan'

'Is goed tot zoo'

'Tot zo'

'Het is goed, hij komt zo even mijn spullen langs brengen' 'Okee zal ik beginnen met koken' ik wil antwoorden maar mijn maag begint al te knorren 'Dat beschauw ik als een ja' zegt Viktor lachend.'Trouwens babe, wat zei je broer. Je begon opeens helemaal te blozen' zegt Viktro lachend. 'Niks hoor' zeg ik te snel. 'Zeg maar lieverd' zegt hij. 'Hij zei dat hij ook condooms meenam' zeg ik schamend. 'Dat hoeft helemaal niet, want die heb ik zelf ook thuis' zegt Viktor lachend. Ondertussen ben ik al zo rood als een tomaat. 'Ughh' zeg ik. 'Nou onschuldig meisje, ik ga ff koken' zegt Viktor en loopt naar de keuken. 'Hee, ik ben niet onschuldig. Ik ben allang ontmaagd hoor, meneertje' roep ik terug. 'Oh das jammer, ik wou altijd eens een maagd doen, maar dat kan dus niet'' roept hij terug. 'Vies mannetje' 'Hee, ik doe het liever met jou dan met een maagd' zegt Viktor en ik schiet in de lach 'Trouwens nu ik er over nadenk ben ik wel maagd' 'Oh nu wel' 'Ja want het is mijn sterrenbeeld' zeg ik lachend. 'Wat zijn we weer grappig Bo' zegt Viktor sarcastich 'Weet ik toch' Ik weet nu ook dat hij waarschijnlijk met zijn ogen rolt op dit moment.

Terwijl Viktor ik de keuken aan het koken is, wat overigens heel lekker ruikt, gaat deurbel. 'Babey ga jij even ik moet nu even op de pannen letten' Het voordeel is dat Viktor een open keuken heeft met een kookeiland zodat je makkelijk kan communiceren. 'Is goed schatje' Ik loop naar de deur en open hem. Ik zie mijn broer staan met een weekend tas. Verbaasd kijk ik naar de tas. 'Dan heb je hier sowieso wat spulletjes liggen' 'Oh okee' 'Wat ruikt het hier lekker' zegt hij terwijl hij naar binnenkomt. 'Ja Viktor is aan het koken' 'Zo zo, een vriendje die voor je kookt.' Het is ook een schatje' zeg ik. 'Nou zus, ik ga' zegt Blake en geeft me een kus op mijn wang. Hij loopt weg en als die bij de auto is roept die nog 'Doe het veilig'.

Schamend loop ik naar de keuken om te kijken hoe ver Viktor is. 'Schatje, wat was er schamend' zegt Viktor. 'Hoezo moest iets schamend wezen' zeg ik. 'Omdat je bloost en ik heb je broer al een beetje door' zegt hij. 'Me broer als laatste nog "doe het veilig" dus ja' zeg ik. 'Dat zullen we zeker doen vanavond' zegt Viktor met een knipoog en hij krijgt een grote grijns op zijn gezicht. 'Ik weet het nog niet vies mannetje' zeg ik lachend. 'Nou, ik zou je wel overhalen' zegt die weer met een grijns. 'Veel succes, babe' zeg ik zwoel en loop dan de keuken uit. 

___________________________

Hey,

Een nieuw deel voor jullie, we hopen dat jullie het leuk vinden. 

We hebben al 731 reads <3 Dankjulliewel. 

Xx Isabel en Marit 

 


HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now