33

1.1K 29 9
                                    


@SrlsyOkay_ in dit hoofdstuk komt je rol er eindelijk in! Het heeft geduurd, maar hier is je personage.

Pov Viktor

'Lieve Bo, wil je met mij.....' 'Waarom zit er een sleutel aan' onderbreekt ze mij. 'Oh sorry zeg jij het maar eerst' zegt ze daarna nerveus. 'Lieve Bo, wil je met mij samenwonen' 'Ja tuurlijk' antwoord ze en geeft met daarna een zoen. 'Maar waarom eigenlijk die sleutel' 'Gekkie, dat is toch wel duidelijk, jij hebt nu de sleutel van mijn huis, kijk maar goed in het doosje' daar vist ze een sleutel uit. Ze maakt een sprongetje van vreugde. Nou ja zover dat kan op een bankje. En geeft me een zoen. 


POV Bo

Dit had ik dus niet zien aankomen. Zo snel al. Nou ja eigenlijk hebben we al bijna een jaar. Een jaar die voor mijn gevoel kort duurde. De tijd die ik bij Vik ben gaat altijd snel voorbij. Echt niet normaal. Ik hou zoveel van hem. Zoveel heb ik nog nooit van iemand gehouden.

Na een korte autorit komen we aan bij zijn huis. Echt elke keer als ik dit huis zie wordt ik er een beetje verliefd op. Dat ik nu in dit huis mag gaan wonen samen met Viktor, gewoon WOW. Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik ga samenwonen met de bekende Viktor Fischer, mijn Viktor Fischer, mijn vriend. Wie had dit een jaar geleden verwacht. Ik in ieder geval niet. Ik dacht toen echt dat ik met 10 katten zou eindigen. Gelukkig is dat niet zo.

Het voelt raar om Viktor's huis binnen te lopen. Het is al helemaal raar om te bedenken dat ik hier binnenkort ga wonen. Ik ben welk vaak bij Viktor, maar toch is het anders als je hier woont. Ik hoop dat alles dan wel goed gaat en dat we geen ruzie krijgen. Je hoort vaak dat mensen erachter komen dat ze elkaar niet leuk vinden als ze samenwonen. Ik heb echt niet dat dat Viktor en mij overkomt. Ik kan gewoon niet zonder hem.

'Lief, vind je het goed als de jongens komen en hun vriendinnen?' vraagt Viktor als we in de woonkamer zitten. 'Ja natuurlijk, gezellig' zeg ik terug. 'Trouwens wist je dat Daley een vriendin heeft' zegt Vik. 'Nee echt, wat leuk. Komt ze straks ook?' vraag ik nieuwsgierig. Ik ben best benieuwd naar zijn vriendin. Ik hoop dat het een leuk meisje is. Vast wel. 'Jaa Daley zei van wel. De andere hebben haar ook nog niet gezien. Hij zei wel dat die haar heeft ontmoet toen we met z'n alle uitgingen' 'Ohh, ik ben benieuwd'

Een kwartier later zijn de meeste er al. Alleen Daley en zijn vriendin zijn er nog niet. Het lijkt wel als of hij expres later komt om ons zenuwachtig te maken. Ik ben echt benieuwd naar zijn vriendin. 'Daley is wel laat he' zegt Joël. 'Hij wilt gewoon de spanning opbouwen' zegt Jasper lachend. Opeens gaat de bel, ha daar zullen ze zijn. 'Nou als je het over de duivel hebt' zegt Naomi. Viktor staat op en loopt waarschijnlijk naar de deur, je weet maar nooit. 'He Daley, goed je te zien' horen we Viktor is de gang zeggen. Hij ging dus de deur open doen. 'Hee ik ben Daley' 'Hoi, ik ben Nikki' horen we de vriendin van Daley zeggen, Nikki dus. 'Hee mensen van het goede leven' roept Daley als die de woonkamer inloopt. Ik sta op en loop naar Daley toe. 'Hee bootje, wat fijn om je weer gelukkig te zien' zegt Daley en trekt me in een knuffel. 'Jij bent zo te zien ook heel vrolijk' zeg ik lachend. 'Jaa dat komt door mijn schatje' zegt hij trots en slaat een arm om Nikki heen. 'Hoi, ik ben Bo, de vriendin van Viktor' 'Ik ben Nikki, leuk je te leren kennen' 'Insgelijks'

Nikki is een mooi knap meisje. Ze heeft mooie lange bruine haren met een beetje krul. Ze heeft van dat oude Miley Cyrus haar en daar ben ik dus echt verliefd op. Echt, ik wilde altijd Miley Cyrus haar. Nikki is een mooi slank meisje en ze ziet er dus echt heel lief uit. Het is echt zo'n schatje

Even later zitten we met z'n alle in de woonkamer en veel mensen vragen Nikki en Daley dingen. Zo schijnt dus dat Daley Nikki heeft leren kennen op die avond dat Vik en ik voor het eerst hebben gezoend. Ze hadden daarna nog veel afgesproken en ze zijn nu precies een week samen. Een week geleden heeft Daley haar gevraagd. Hij heeft haar meegenomen naar de dierentuin.

Ik zie dat Nikki zich niet heel prettig voelt door al die vragen. Ik snap haar echt helemaal, dat deden ze ook bij mij. 'Nik, wil je me even helpen?' vraag ik haar zodat ze er even tussen uit kan. 'Jaa is goed' zegt ze.

Nikki en ik lopen samen naar de keuken. 'We hebben niks nodig hoor, maar ik zag dat je je niet zo prettig voelde' zeg ik tegen haar.

'Nee inderdaad, ik vind jullie echt aardig, maar word een beetje gek van al die vragen'

'Snap ik echt helemaal, had het zelf toen ook wel, alleen dan wel wat minder'

'Hoe heb je Viktor leren kennen?'

'Ik liep dit jaar stage bij Ajax, dus zo heb ik ze een beetje leren kennen'

'Sinds wanneer zijn jullie samen'

'We hebben voor het eerst gezoend op de avond dat jij Daley leerde kennen en iets later hadden we verkering'

'Awhh wat leuk. Eigenlijk hebben we tegelijk onze droom prins leren kennen'

'Jaa eigenlijk wel' zeg ik lachend.

'Hee meiden, komen jullie weer' hoor ik Daley zeggen. Ik kijk op en zie dat Viktor en Daley de keuken in zijn gekomen. 'Ja we komen' zeg ik. Nikki en ik staan op en lopen achter de jongens aan weer de woonkamer in

'Mensen wat gaan we doen' roept Naomi. 'Nou wat dachten jullie van FIFA' zegt Daley. 'Jaahh' roepen alle jongens. 'Kom meiden wij gaan wel naar keuken' zeg ik. De jongens blijven in de woonkamer om gezellig FIFA te spelen, fan-tas-tisch.

'Bo, hoe was het in Denemarken' vraagt Naomi als we in de keuken zijn. 'Het was echt heel leuk. Zijn familie is echt heel lief' zeg ik vrolijk. 'Awhh ben echt blij voor je meis' zegt Marijn. 'Was hij blij je te zien?' vraagt Amber. 'Jaahh, hij was echt verrast. Hij bleef daarna ook de hele tijd bij mij' zeg ik. 'Viktor is echt een schatje' zegt Joan. 'Het is wel mijn vriendje, Joan' zeg ik lachend. 'Jaja, ik heb Jap al' zegt Joan. 'Ik moet jullie wat vertellen' zeg ik. 'Ik hoop dat het leuk nieuws is' zegt Nikki. 'Jaa, Viktor heeft me gevraagd om samen te gaan wonen' zeg ik blij. 'Echt, wat leuk' zegt Naomi. 'Gefeliciteerd schat' zegt Marije.

Na ongeveer een uurtje in de keuken gezeten te hebben en over van alles nog wat gepraat te hebben, besluiten we maar om bij de jongens te gaan kijken. 'Hee, hoe gaat het hier' vraag ik terwijl ik me naast Viktor op de bank laat zakken. Viktor ziet het en trekt me meteen naar hem toe. 'Goed, maar ik en Naomi gaan. We moeten nog naar mijn ouders' zegt Joël. 'Veel plezier' zeg ik. 'Doei' zegt iedereen.

Een half uur later is iedereen weg en zijn Viktor en ik weer alleen. 'Hoe voelt het in je toekomstige huis?' vraagt Viktor. 'Fantastisch en vooral om dat ik jou dan elke dag kan zien' 'Ik ben zo blij dat je ja hebt gezegd' 'Vik, ik zou nooit nee tegen je zeggen' 'Ik hou van je, Bo' 'Ik hou van je Viktor' 

HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now