23

997 32 0
                                    

Ik besluit om het te pakken en zie dat het een klein cadeautje is. Ik kan het niet openmaken, want het is ingepakt, maar ik wil graag weten wat het is. De vorm van het cadeau is een rechthoek. Ik weet echt niet wat het moet wezen. Heel voorzichtig schud ik het. Ik hoor niks. Ik besluit het maar terug te leggen, want dit zijn mijn zaken niet.

Als ik later al me spullen heb gepakt, ga ik weer naar huis. Het cadeautje blijft maar in me hoofd spoken. Ik wil graag weten wat er in zit.

'Hey sis, wat doe jij nou hier' vraagt Blake. 'Ik heb Vik met een andere gezien' zeg ik. 'Wat deed die dan' 'Hij gaf een meisje een kus op haar lippen' 'Kan het niet familie zijn geweest ofzo' 'Ja kan wel, maar ik schrok gewoon en ik weet het gewoon niet meer' zeg ik huilend. 'Weet je wat we gaan doen. We nodigen onze vrienden morgen uit en ga gewoon chillen met z'n allen' zegt Blake 'Ja goed idee' zeg ik. Blake en ik hebben dezelfde vriendengroep dus dat is altijd gezellig.

Een paar uur laten zitten we met z'n alle op de bank. Nienke, Noortje, Zoë, Max, Bjorn en Kaj konden allemaal komen. Blake had hun een WhatsAppje gestuurd om te vragen of ze konden komen. Meteen hadden ze allemaal "ja" gezegd. Al snel merk ik dat Bjorn dicht tegen me aan zit. We gaan zo naar de Bios toe en daar gaan we naar de film "Bad Neighbours 2". Ik wordt er een beetje zenuwachtig van. Ik hoop dat de tijd snel gaat. Ik heb trouwens nog steeds een vriendje. Ik wil het niet met hem uitmaken. Ik hou teveel van hem om dat te doen. Ik denk dat Bjorn niet weet dat ik een vriendje heb. Hij heeft wel een keer toegegeven dat hij verliefd op mij was maar dat was hij 5 jaar geleden. Ik hoop dat hij nu niet meer op me is. Ik kan mensen namelijk moeilijk afwijzen. Gelukkig verbreekt Blake de stilte, 'mensen laten we gaan'. Iedereen stemt in en staat op om hun jas aan te doen. Weer loopt Bjorn achter me aan. Het begint nu wel een beetje eng te worden

Zodra we in de bioscoop waren hebben we kaartjes en eten gehaald. We zitten nu al in de zaal de film begint over 10 minuutjes. En raad is wie er naast me zit. Ja Bjorn... Echt kan hij niet ergens anders gaan zitten. Ergens niet in mijn buurt. Ik zit een beetje op mijn telefoon te kijken als er een berichtje van Viktor binnenkomt

Viktor: Hee schatje 👩‍❤️‍👩♥👫, hoe gaat het?

Ik besluit het maar te negeren. Ik blijf het negeren tot dat hij een berichtjes stuurt met een sorry of verklaring. Het is misschien niet goed voor zijn prestaties maar hij weet toch niet wat ik gezien heb. De film begint en ik zet mijn telefoon op stil en doe hem in mijn tas.

De film is al een tijdje bezig en dan voel ik een hand op mijn bovenbeen. Dat is dus Bjorn want wij zijn de enige 2 die achterin wilde zitten. Ja we zitten met z'n alle verspreid over de zaal. I know we zijn echt dom 😂. Ik wil niet dat Bjorn's zijn hand op mijn been ligt. Ik beweeg mijn been, maar zijn hand laat die liggen. Opeens gaat de hand van de been af. Hij doet zijn arm om me heen en trekt me dichter naar zich toe. Opeens komt zijn hoofd dichter bij. Zijn lippen komen steeds dichter bij die van mij. Ze lippen zijn nog een millimeter van die van mij af. Ik duw Bjorn van me af. Ik wil hem niet zoenen, gadver. Ik loop weg en negeer iedereen. Ik loop weg uit de bioscoop. Ik pak me fiets en ga naar huis. Ik wil alleen zijn. Ik ben met Viktor, ookal weet ik niet zeker hoe dat zit, ik wil dus niet met een andere zoenen. Ik ga vooral niet met een goede vriend zoenen. Ik moet daar gewoon niet aan denken.

POV Viktor

De jongens en ik hebben vandaag afgesproken bij hun hotel. Vandaag hebben we een vrije dag en hun ook. Terwijl ik onderweg ben word ik vaak gevraagd om een foto. Man wat een paar wedstrijden voor je carriere kunnen doen. Als ik bij het hotel aankom zie ik ze al in de lobby zitten. Daar hadden we namelijk afgesproken. Als ik beter er naar toe kijk zie ik Naomi zitten. Ik loop er naar toe en dan zien zij mij ook.
'Hee Vikkie' zegt Joël

De rest begroet mij ook en ik begroet hun.
'Naomi ben je alleen gekomen' vraag ik
'Euhh nee met Bo'  

'Waar is ze dan' vraag ik

'Ze is weer terug naar Nederland'
'Waarom'

'Ze zag je Vik'

'Wat zag ze dan'

'Verdomme Viktor ze zag je zoenen met een ander meisje'
'Een ander meisje, bedoel je mijn nichtje'

'Weet ik veel, ze had het over een klein meisje met lang blond haar'

'Mijn nichtje dus'

'Oh'
'Maarjaa laat maar ik bel der zo wel ff'
'Doe alsjeblieft wel lief tegen haar ze was zo overstuur toen ze terug kwam'

'Nee doe ik, alleen negeert ze mijn berichtje'

'Jaa ze weet alleen dat ze je zag zoenen met een ander meisje niet dat het je nichtje was'
'Nee okee ik bel zo wel even' 

HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now