Epiloog

1.1K 31 1
                                    

POV Bo

'Wow Bo, dat is echt prachtig' zegt mijn moeder ontroerd, ze veegt haar tranen van geluk weg en gaat dat met haar hand over mijn wangen. Niet omdat ik huil maar omdat ik nog steeds haar kleine meisje ben. 'Dankje mam' zeg ik opgewekt. 'Lieverd geniet vandaag. Het is jou en Viktor's dag' zegt mijn moeder. 'Het komt goed mama' zeg ik.

Ik heb zo lang uitgekeken naar deze dag. Vandaag ga ik dan eindelijk met Viktor trouwen. Ik wist vanaf het begin al dat ik met Viktor wilde trouwen. Gelukkig kan ik vanaf vandaag zeggen dat Viktor mijn man is. Bo Fischer, het klinkt raar, maar ik kan niet wachten om over een paar uur die naam te dragen. We gaan ook nog trouwen in Denemarken, in Aarhus waar Viktor geboren is.

'Lieverd, ben je er klaar voor?' hoor ik Naomi vragen. 'Jaa, ik ben er helemaal klaar voor' zeg ik blij. 'Okee mooi, Viktor is ook al klaar en de rest is ook allemaal klaar' zegt Naomi. 'Naomi, bedankt voor alles. Je helpt me echt altijd. Ik ben je daar echt dankbaar voor' 'Bo, ik doe het met alle liefde' 'Ik ben blij dat we vriendinnen zijn' 'Ik ook Bo. Kom we gaan beginnen' zegt Naomi.

Samen lopen we naar de deuren die nu nog gesloten zijn. Daar staat ook mijn vader in een pak te wachten. Zo meteen als de muziek aan gaat lopen we samen naar het altaar toe waar Viktor staat te wachten. Mijn man. Naomi loopt alvast naar binnen toe en gaat daar dan ook op 1 van de kerk banken zitten.
'Ohh meisje, wat ben je prachtig' zegt mijn vader
'Dankje papa' lach ik
'Ben je er klaar voor'
'Jaa helemaal, ik kan niet wachten'

'Snap ik meisje'

De muziek begint te spelen en dat is voor mijn vader en mij een teken om te gaan lopen. Ik ben best benieuwd hoe Viktor er uit ziet. De meiden zeiden dat die er sexy uitzag. Me vader en ik lopen om de hoek. Ik kijk de kerk rond en voor in de kerk bij de altaar staat die dan. Ik bekijk hem en ik kan concluderen dat hij er inderdaad sexy uitziet. Mijn verloofde op dit moment nog, maar niet voor lang meer. Me vader en ik lopen naar het altaar toe en als we er bijna zijn loopt Viktor iets naar voren. Hij steekt zijn hand uit en ik pak hem aan. Mijn vader drukt nog snel een kus op mijn wang en dan gaat hij ook zitten, naast mijn moeder en daarnaast de ouders van Viktor.

'Wauw, je bent zo mooi, geen woorden voor' fluistert Viktor in me oor als we bij het altaar staan. 'Jij ziet er ook niet verkeerd uit, je bent echt sexy' fluister ik terug.

'Hallo allemaal, wij zijn hier vandaag bijeen gekomen voor het huwelijk tussen Viktor Gorridsen Fischer en Bo van Hagen. Deze twee hebben elkaar leren kennen op het werk en zoals je weet zal je eigenlijk niks mogen hebben met een collega, maar dat negeerde zij compleet. Dat je vrienden joelen dat je iets met een meisje moet doen is natuurlijk niet leuk he Viktor' vraagt de man. Iedereen in de zaal begint te lachen. 'Nee natuurlijk niet' lacht hij. 'En dat je je dan ervoor schaamt op dat moment is ook niet leuk toch Bo' vraagt de man.Nu begint iedereen weer te lachen. 'Nee dat is echt vervelend' lach ik

'Maar deze keer heeft het goed uitgepakt zoals jullie allemaal zien. Jullie zijn samen gekomen en nu staan jullie hier. Met hoogte en diepte punten. Maar vooral met veel liefde voor elkaar. Dat het tot hier gekomen is na die ene zoen in dat ene parkje. Dat parkje waar dat bankje staat dat zoveel voor jullie betekent. Daar was jullie eerste zoen, heeft hij jou gevraagd om samen te wonen en natuurlijk om te trouwen. En dat alles in 2 jaar tijd. Wie had dit 2 jaar geleden verwacht? Ik denk jullie allebei niet. Bo jij studeerde en zat op school. Viktor was net doorgebroken bij Ajax en was talent van het jaar. Jullie levens waren totaal verschillend. Maar toch zijn jullie op de een of andere manier bij elkaar gekomen en gebleven. Jullie zullen elkaar eeuwig trouw zijn. Dan mogen nu de ringen naar voren komen' De deuren gaan open en dan komen het nichtje en neefje van Viktor naar binnen met allebei een kussentje in hun handen waar de ringen opliggen. Zijn neefje geeft het kussentje aan mij want daar ligt de ring van Viktor op en zijn nichtje geeft het kussentje aan Viktor want daar ligt mijn ring op. Als ze dit gedaan hebben gaan ze meteen weer weg en zitten ze al snel bij hun moeder, Viktor's tante.

'Viktor, beloof jij Bo eeuwige trouw, dat je haar beschermt, er voor haar bent, dat je haar verzorgd, dat je van haar houd, in goede en slechte tijden, tot de dood jullie scheid' zegt de man 'Ja' zegt Viktor. 'Bo dan mag je de ring nu om doen' en dan schuif ik de ring over zijn ringvinger.

'Bo, beloof jij Viktor eeuwige trouw, dat je hem beschermt, er voor hem bent, dat je hem verzorgd, dat je van hem houd, in goede en slechte tijden. tot de dood jullie scheid' zegt de man 'Ja' zeg ik. 'Viktor dan mag je de ring nu om doen' en dan voel ik dat hij ook mijn ring omdoet.

'Viktor, dan mag je nu je bruid kussen' zegt de man. En dat laat hij zich geen 2 keer zeggen, want voor ik het weet zitten zijn lippen op de mijne. Ik hoor de mensen klappen en joelen. Viktor veranderd iets in mijn leven, hij veranderde mij. 

HIJ veranderde mijDonde viven las historias. Descúbrelo ahora