38

1.1K 23 1
                                    

*2 maanden later*

'Hee meiden' zeg ik als ik het huis van Nikki en Daley binnen kom. Ja zijn wonen nu ook net 2 weken samen in het huis van Daley. 'Hee Bo' hoor ik van verschillende kanten komen. Vandaag ga ik samen met de meiden en mijn moeder een jurk kopen. Wie zijn de meiden? Naomi, Amber, Joan, Marijn en Nikki. Ik heb er echt zin in en Nikki blijkbaar ook want die is helemaal aan het stuiteren. 'Nou zullen we dan gaan' vraagt ze dan. 'Ja is goed, we moeten nog wel op mijn moeder wachten voor de winkel en dan kunnen we naar binnen' 'Jaa is goed hoor' zegt Amber. 'Nou let's go' zegt Marijn.

'Wie gaat bij wie in de auto' vraagt Naomi. 'Nou ik rij en ik weet niet wie nog meer' zeg ik. 'Ik rijd ook wel' zegt Nikki. 'Mooi wie gaat bij wie zitten' 'Oh maakt mij niet uit' 'Anders gaan Naomi en ik wel bij Nikki en Marijn bij jou' zegt Amber 'Ja is goed hoor' zeg ik. Dan lopen we naar onze auto's.

'Zo zin in' zegt Marijn. 'Jaa echt heel veel' 'Mooizo' zegt ze. 'Ik moet je echt wat vertellen' zegt ze dan opeens. 'Oh wat dan' vraag ik nieuwsgierig. 'Nou, Donny en ik gaan samenwonen' zegt ze blij. 'Ahh gefeliciteerd' zeg ik oprecht blij. Marijn en Donny zijn al lang samen, dus ik gun ze het echt. Ze zijn allebei iets jonger dan mij en Viktor en daarom gaan ze nu pas samen wonen.

Een kwartier later komen we bij een bruidswinkel aan. Ik kijk in de etalage en zie echt al heel veel mooie. Ohh hoe moet ik hieruit kiezen. 'Hee meiden' hoor ik een stem achter me. Ik draai me om en zie dat het mijn moeder is. 'Hee mam' zeg ik en geef haar een kus op der wang. De andere begroeten haar ook en dan lopen dan naar binnen toe.

Meiden, hoe moet ik hier ooit uit kiezen' ze ik lachend. 'Het gaat lukken schat' zegt mijn moeder. 'Hallo, kan ik jullie helpen?' hoor ik iemand zeggen. Ik kijk om en zie een mevrouw staan. Ik denk dat ze hier werkt. 'Euhm ja, ik zoek een bruidsjurk' zeg ik. 'Naar wat voor soort ben je opzoek?' vraagt de vrouw. 'Ik zoek zo'n prinsessen jurk. Strak aan de boven kat en dan los aan de onderkant' zeg ik. Al vanaf ik kind was wilde ik zo jurk later. Dat was altijd mijn droom. 'Nou loop maar even met mij mee, de rest kan hier wachten'

'En wat vind je van deze' zegt de vrouw terwijl ze me een mooie kante, ivoor jurk laat zien. De jurk heeft een hoge neklijn en een lage rug. 'Wow die is echt mooi' zeg ik. 'Nou laten we die dat gaan passen' zegt de vrouw. Ik knik en samen lopen we naar de paskamer waar ze mij helpt de jurk aan te trekken. 'Wow die is echt mooi' zeg ik. 'Jaa hij staat je ook prachtig, kom we gaan naar je familie'

Als we bij hun aankomen zijn ze met z'n alle aan het smoezen en aan het kijken naar een telefoon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als we bij hun aankomen zijn ze met z'n alle aan het smoezen en aan het kijken naar een telefoon. Dan ziet mijn moeder ons aankomen en slaat haar hand voor haar mond. 'Wauw, Bo' meer krijgt ze er niet uit. Nu kijken de andere ook en ook zij mompelen een 'Wauw' of 'Wow'. 'Hij is echt prachtig' zegt Marijn en de rest knikt als teken dat ze dat ook vinden. 'Meiden, dit is mijn jurk' zeg ik vol overtuiging. Iedereen begint te klappen en knuffelt me.

'Maaruh, wat zaten jullie te smoezen' zeg ik nieuwsgierig. 'Nee niks' lachen ze tegelijk. 'Mmh het is dus wel iets' lach ik 'Jaa misschien een foto van Viktor in zijn pak' zegt Nikki. 'MM het staat hem wel goed hoor Bo' lacht Amber 'Jaa jammer dat je het niet mag zien' lacht Marijn. 'Nou hou op, ik wil het heel graag zien maar dat mag nog niet' zeg ik 'Jammer anders had je wel gezien dat het sexy was' lacht Naomi. Ik steek me tong uit en dan ligt de rest helemaal in een deuk.

Pov Viktor

Nadat Bo naar de meiden was gegaan, kwamen de jongens naar mij toe. De meiden gingen voor de jurk van Bo kijken en ik ging met de jongens een pak zoeken. Bo en ik hadden besloten dat we elkaars kleren niet voor de trouwdag wilde zien. We vinden het niet leuk als we het al weten.

'Nou jongens zullen we gaan' zegt Daley. We hadden eerst nog even een potje gevoetbald. 'Ja is goed' zeg ik. Met z'n alle lopen we naar de auto's. Ik en Joël rijden. Bij mij in de auto zitten Donny en Davy en bij Joël zitten Jasper en Daley.

'Let's go' roept Donny als we in de auto zitten. Ik zet de radio aan en hoor meteen de eerste klanken van het nummer 'sex'. We beginnen hard mee te zingen met het liedje, ookal kan je beter zegge krijzen. Gelukkig zijn we geen zangers geworden.

🎶 Let's talk about sex, baby

Let's talk about you and me

Let's talk about all the good things

And the bad things that may be

Let's talk about sex, baby

Let's talk about you and me

Let's talk about all the good things

And the bad things that may be

Let's talk about sex 🎶

Na een half uur komen we eindelijk aan bij de winkel. We stappen uit en we zien de ander jongens al meteen staan. 'Hee gabbers' hoor ik Joël zeggen. 'Ben je er klaar voor Viktor' zegt Davy lachend. 'Helemaal' zeg ik ook lachend.

We lopen de winkel binnen en al snel komt er een man naar ons toen. 'Zo dit is nog eens een eer. Gewoon de jongens van Ajax in mijn winkel' zegt de man. 'Haha, wij zoeken een trouwpak voor Viktor' zegt Jasper. 'Ah ha, Gefeliciteerd Viktor. wat voor pak zoek je?' vraagt de man. 'Ik zoek gewoon een net zwart pak' zeg ik simpel. 'Okee laten we gaan kijken' zegt de man.

Niet veel later komt de man met een paar pakken aanlopen. Ik moest ze allemaal passen, maar toch waren ze allemaal niet het pak wat ik wilde. 'Euhm, ik heb nog wel een goed pak' zegt de man. 'Oke' zeg ik.

De man komt weer terug met een pak en drukt hem in mijn handen. Ik loop het kleedkamer weer in. Als ik het pak aan heb kijk ik in de spiegel, ja dit is het pak. Deze vind ik mooi. Ik loop het hokje uit en zie de jongens meteen naar me kijken. 'Staat je goed, bro' zegt Daley. 'Ik weet zeker dat Bo je hier sexy in vind' zegt Davy. 'Deze moet je nemen' zegt Donny. 'Oke deze wordt het' zeg ik trots. 'Bro, poseer is ff. Kunnen we een foto naar de meiden sturen en nee niet naar Bo' zegt Jasper. 'Okee' zeg ik en poseer en de jongens maken een foto.

'De meiden vinden je sexy' zegt Joël lachend. 'Ik ben ook sexy' zeg ik. Ondertussen zijn we al weer thuis. 'Bo heeft ook een jurk gekozen zeggen ze' zegt Daley. 'Zeg dat niet, nu wil ik hem zien' zeg ik lachend. 'Ja bro, nog even wachten dan mag je je meisje in die jurk zien' zegt Davy. Ik kan niet wachten op dag dat ik Bo echt mijn vrouw mag noemen. Bo Fischer de mooiste naam op de hele wereld. Nog even en dan is het zo ver. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now