21

1.1K 29 1
                                    

Vandaag ga ik naar Frankrijk toe. Viktor heeft de groepsfase overleeft en is ook nog eerste geworden in de poule. Ik heb kunnen regelen dat ik Viktor kan bezoeken. Ik kan dan sowieso de kwart finale daar kijken en ik kijk dan wel weer hoe lang ik blijf, want ja ze kunnen er ook na de kwart finale eruit liggen. Ik hoop dat ze de finale halen en dan winnen. Dat zou echt fantastisch zijn. Maar eerst wil ik Viktor weer in mijn armen sluiten en hem zoenen. Dat heb ik ook gemist. Zijn lippen op de mijne. Onze lippen die perfect in elkaar passen. Hem weer in zijn mooie ogen kunnen kijken en zijn opmerkingen horen die mij laten blozen. Door zijn haren gaan met mijn hand en dat hij zachtjes over mijn rug wrijft. Alleen al als ik hieraan denk moet ik glimlachen. Ik mis hem echt. 


Naomi en ik zitten in de auto op weg naar Frankrijk. Naomi wilde ook graag naar Joël toe, dus hebben we besloten om samen te gaan. We hadden ook besloten om met de auto te gaan, zodat we ook nog dingen konden doen met de auto, als de jongens aan het trainen waren. We wilden graag gaan shoppen want ze hebben hier in Frankrijk van die leuke winkeltjes.'Bo we zijn er bijna' hoor ik Naomi zeggen. 'Oh, mooizo. Kreeg al een pijne kont' zeg ik lachend. We zitten al best lang in de auto dus me kont doet ook pijn. 'Weet je al hoe we ze gaan verrassen' vraagt Naomi. 'Ik weet het niet, maar het wordt moeilijk wat ze zitten niet in het zelfde hotel, hé' zeg ik. 'Wij zitten in het hotel van Joël, dus ga gewoon naar zijn kamer' zegt ze. 'Ik ga denk ik naar Viktor's zijn hotel' zeg ik denkend. 

Na nog eens een paar uur rijden zijn we aangekomen in Frankrijk in de stad waar de jongens hun volgende wedstrijd spelen. Ze spelen niet tegen elkaar maar wel de dag erna in hetzelfde stadion dat is wel fijn want dan hoeven we niet van stad naar stad te rijden.

 Als eerst komen we aan in het hotel waar de jongens van Nederland zitten niet Vik dus. Als we binnen lopen we naar de balie. Daar halen we de sleutel op en lopen eerst naar onze kamer om onze spullen te droppen. We hadden besloten om gewoon samen een kamer te nemen, omdat we beide waarschijnlijk toch bij de jongens gaan slapen en dan was 1 kamer goedkoper. 

Als we klaar zijn in onze kamer lopen we naar de kamers van de jongens toe maar die zijn er niet. We besluiten daarom om door te lopen naar het restaurant. Als we het restaurant in lopen zien we meteen de jongens zitten. 'Omg, ze zijn daar' zegt Naomi blij, want ja ze ziet haar vriendje. 'Kom we lopen gewoon het restaurant in' zeg ik. 'Okee' hoor ik haar zeggen. Naomi en ik lopen het restaurant in als ik zie dat Jasper Joël een tik geeft tegen zijn schouder en naar ons wijst.

'Naomi' roept Joël terwijl hij naar haar toe loopt en haar in een knuffel trekt. 'Ik wist niet dat je kwam' zegt hij. 'Het was ook een verrassing, sukkel' zeg Naomi lachend. 'Hey ik ben geen sukkel' zegt Joël. 'Jawel, mijn sukkel' lacht ze. 

Later zitten we met z'n alle aan tafel en ik moet zeggen als die jongens zijn echt aardig. Ik vind het best raar om in te denken dat ik hier gewoon met echt hele bekende voetballers zit. 'Bo, moet je niet naar Viktor' vraagt Jasper. 'Ga ik ook doen straks, Jappie' zeg ik en Jasper trekt een moeilijk gezicht. Hij vind het niet zo leuk als ik Jappie zeg. 'Ga je hem nog op een speciale manier verrassen?' vraagt Robin, ja Robin van Persie. Ik zit hier met allemaal voetballers die normaal niet eens normaal over straat kunnen lopen zonder herkend te worden. 'Euh nee ik ga hem denk ik gewoon verrassen ik weet niet hoe' lach ik.

 Na nog een gezellig gesprek te hebben gehad loop ik naar onze kamer. Ik kleed me even snel om en loop dan de kamer weer uit met een nieuwe outfit en mijn gevulde tas met mijn telefoon, portemonnee en sleutels. Even later zit ik in de auto van Naomi, ja ik mocht hem lenen, onderweg naar Viktor's zijn hotel. Ik ben best zenuwachtig om hem te zien. Ik heb hem zo gemist. Ik heb een raar gevoel van binnen.Iets klopt er niet. Ik weet niet wat het is, maar het maakt me gek. Als ik bij het hotel aan kom vraag ik meteen in welke kamer hij zit. Hij zit in kamer 115, eerste verdieping dus. Ik stap de lift in en als ik in de lift sta begint me hart heel hard te kloppen. Ook als ik de lift uitstap klopt me hart nog steeds hard. Ik wil de bijna de hoek omlopen als ik het gevoel heb dat er iets fout is. Ik neem een grote hap adem en loop de hoek om. Ik denk dat ik voortaan geen hoek meer om durf te lopen, want dit is dus de tweede keer dat ik de hoek omloop en me hart in meer dan miljoenen stukjes breekt.


Hee wij willen jullie echt super bedanken want we hebben al 1K reads❤ 😻

Ik (Isabel) heb ook nog een eigen boek en die staat op mijn eigen account @Isabelx_x  en heet "Achter de Schermen". Verder zijn wij allebei nog bezig met nog een boek maar die zullen we eerst voor een groot deel maken voordat we die erop zetten. ❤
 
Blijf ook voten en comment 💘

P.S wie wil nog de vriendin van Daley zijn?  😏

HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now