29

1.1K 32 0
                                    


POV Bo

Viktor wordt door veel mensen geknuffeld. Ik weet niet wie iedereen is. Het is waarschijnlijk familie, want iedereen lijkt een beetje op elkaar. Viktor kijkt naar mij en loopt dan naar mij. Ik sta dicht bij deur. Toen we binnen kwamen werden de ouders, Magnus en Viktor meteen door iedereen geknuffeld. Ik bleef toen maar bij de deur staan, want ja wat moest ik anders doen.

Als Viktor bij me is slaat hij een arm om me schouder en geeft me een kus op me haar. 'Lief, dit is mijn familie. Ik wil je graag aan hun voorstellen' zegt Viktor tegen me. 'Lief, dit is mijn tante Tanja, mijn oom Dirk. Dit is mijn kleine nichtje Fajah. Dit is mijn andere tante Kira en mijn andere oom Peter' zegt Viktor.

'Hee je chick is er, gabber' hoor ik iemand zeggen. Ik weet niet wie het is. Vik heeft hem niet voorgesteld. 'Hee gozer' zegt Viktor en geeft de jongen een bro hug. 'Ohja babygirl. Dit is Tyge. Hij is mijn neef en ook me beste vriend' zegt Viktor. 'Viktor stel je meisje eens aan ons voor' hoor ik volgens mij Peter, de oom van Viktor zeggen. 'Oke, mensen dit is mijn lieve en mooie vriendin Bo' zegt Viktor trots. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. Ik vind het altijd leuk om Viktor zo over mij te horen praten. Hij laat zien dat die van me houd en daar ben ik blij mee. 'Leuk jullie te leren kennen' zeg ik. 'Bo, Viktor heeft echt heel veel over je gehad' zegt Tyge. 'Dat hoor ik wel van meer mensen, dat die veel over mij praat' zeg ik lachend.

Lachend lopen we weer verder, ik ken intussen al een paar mensen en die mensen kennen mij nu ook. Opeens komt er een meisje van ongeveer 17 naar ons toe gelopen, Vik ziet dat ook en doet zijn armen wagen wijd open. Ik herken dat meisje ergens van. Ik weet niet goed meer waar van.

'Hee feline, hoe gaat het?' vraagt Viktor dus aan Feline. 'Goed en met jou' zegt ze. 'Helemaal top. Dit is Bo, mijn babygirl' zegt Viktor. 'Leuk je te leren kennen Bo' glimlacht ze naar mij, 'Is het weer helemaal goed tussen jullie, ik voel me er nog steeds schuldig om' zegt ze. 'Feline, dat is helemaal niet nodig. Het was mijn fout niet de jouwe. Het is trouwens weer goed tussen ons. Beter dan ooit' zegt Viktor lief. Opeens schiet me te binnen wie zij was. Ze was dat meisje waarvan ik dacht dat Viktor mee vreemd ging. Gelukkig was dat niet zo. 'Sorry Feline, ik had het ook gewoon eerst aan jullie moeten vragen wat het was, voordat ik Viktor ging beledigen' zeg ik een beetje schamend. 'Nee, nee, echt niet. Als ik mijn vriendje zo met een andere zag zoenen had ik het ook gedaan' zegt Feline. Ze lijkt me echt een heel aardig meisje, ookal schaam ik me nog om dat gedoe. 'Wat Feline, sinds wanneer heb je een vriendje' zegt Viktor beschermend, wat hem trouwens super sexy staat. 'Euhm, ja. Dat heb ik je dus nog niet verteld. Drake kom is' zegt Feline. Er komt een jongen met veel tattoos aanlopen. Het is echt zo'n badboy figuur. 'Drake, dit is Viktor en dit is zijn vriendin Bo' zegt Feline. 'Leuk je te leren kennen' zegt Viktor. Ik kijk naar Viktor en zie dat hij een beetje een afkeurende blik heeft. Hij vind Drake waarschijnlijk geen goed type voor Feline. 'Hoelang zijn jullie al samen?' vraag ik belangstellend. '2 maanden' zegt Feline verliefd. 'Drake hoe oud ben je' vraagt Viktor. Ik weet al wat Viktor aan het doen is. Hij wilt Drake uithoren. 'Ik ben 19' zegt Drake.

Viktor stelt nog meer vragen aan Drake en ik zie dat Viktor zijn gezicht steeds meer naar een glimlach gaat. Viktor vroeg letterlijk van alles. Zo stelde hij bijvoorbeeld de vraag hoeveel vriendinnen Drake had gehad en Drake zei dat die er maar 1 gehad heeft. Toen klaarde Viktor's gezicht helemaal op. Hij dacht zeker dat het iemand was, die met iedereen naar bed ging. Gelukkig niet. 'Welkom bij de familie Drake' zegt Viktor. 'Dankje' zegt Drake en ze geven elkaar een bro hug. 'Dankje Vik, dat je hem goedgekeurd' zegt Feline, 'Je maakte me even bang met al die vragen' 'Fel, ik zou altijd je vriendjes goedkeuren. Ik was maar aan het dollen' zegt Viktor. 'Zou ik anders Bo nu uithoren' zegt Feline lachend. 'Nou doe dat maar niet. Me ouders doen dat vast nog wel, als ze dat nog niet gedaan hebben' zegt Viktor twijfelend. 'Nee babyboy, dat hebben ze nog niet gedaan' zeg ik lachend.

'Lief, zullen we even naar buiten' vraagt Viktor lief aan mee. 'Ja is goed' zeg ik. Viktor en ik pakken onze schoenen en trekken onze jas aan. We zeggen nog even snel doei en Viktor zegt ook nog wat in het Deens, ik weet niet wat. Misschien is het slim als ik ook maar eens Deens ga leren, dan kan ik hun verstaan.

'Hier voetbalde ik vroeger altijd met me vrienden' zegt Viktor. 'Awh, een mini Viktortje aan het voetballen' zeg ik lachend. 'Ja, je sexy Viktor' zegt hij lachend. 'Jammer van je te grote ego' zeg ik lachend. Viktor en ik lopen door wijk van zijn ouders huis. Hij is hier opgegroeid en wilde mij dingen van de wijk laten zien.

Ik krijg een trilling over me lichaam en sla mijn armen om me heen. 'Heb je het koud, lief?' vraagt Viktor. 'Een beetje' zeg ik verlegen. 'Awh, kom hier schatje' zegt Viktor en trekt me naar zich toe. We lopen een soort half knuffelend over straat op weg naar zijn huis.

'Hee' roept Viktor door het huis als we er weer zijn. We horen wat hallo's terug. We lopen de woonkamer weer binnen en zien we andere mensen dan net zitten. Zijn ouders en zijn broer zijn er nog. Ook Tyge, zijn neef, is er nog en verder zitten er nog wat andere jongens. 'Lief, dit zijn mijn beste vrienden' fluisterd Viktor in mijn oor. Daar gaan we. Viktor's vrienden leren kennen.

HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now