4

1.6K 44 1
                                    

Als ik met James het veld op loop zie ik alleen nog Frank. De jongens zullen vast nog in de kleedkamers zijn. 'Mooi daar zijn jullie' zegt Frank,'Bo wil je anders dat iemand van de spelers je even rondleid tijdens de training, want dan weet je de weg hier goed'. 'Ik vind het goed hoor, maar vind jij het niet vervelend. Iemand kan dan natuurlijk niet trainen?' vraag ik aan Frank. 'Nee hoor, loop je mee naar de kleedkamer anders om te vragen wie dat wilt doen' zegt Frank. 'Is goed hoor'.

'We moeten wel aankloppen hoor, je weet nooit wat de jongens aan het doen zijn' zegt Frank lachend. Frank en ik staan voor de deur als ik de jongens wat hoor zeggen 'Jongens, die Bo is echt lekker' 'Ja, ze is echt heel mooi' 'Jongens probeer haar te fixen' 'Viktor het is wel een leuk meisje voor jou' 'Misschien doe ik dat wel, ze is echt knap en lijkt me heel aardig' hoor ik Viktor als laatste zeggen. 'Sorry Bo, ik zou tegen de jongens zeggen dat ze dat niet meer mogen zeggen' zegt Frank. 'Het geeft niet hoor, ze mogen hun mening geven en anders hoor ik het al vaak genoeg, dus ben het wel gewend' zeg ik een beetje lachend terug. 'Oke mooi, ik zou maar even aan kloppen' zegt Frank, die nu echt helemaal aan het lachen is. Waarom, dat weet ik niet.

Als Frank heeft aangeklopt hoor je wat jongens roepen dat we mogen binnen komen. 'Wacht nog heel even Bo, ik zou kijken of het echt veilig is' zegt Frank lachend. 'Oke' zeg ik terug. 'Jongens kan Bo ook komen'zegt Frank als die om de hoek van de deur kijkt. 'Ja hoor, alleen Viktor heeft nog geen shirt aan, maar denk dat ze dat niet erg vind' hoor ik volgens mij Daley roepen. 'Jongens, ik wil vast één ding zeggen, jullie moeten niet zo over Bo praten. Ze is hier net nieuw en ik wil niet weten wat ze op dit moment van jullie denkt' zegt Frank.'Oke Bo, je kan komen de kust is veilig' zegt Frank lachend. Man wat lacht die man veel. Frank doet de deur open en loopt naar binnen en ik loop achter hem aan.

'Oke jongens, ik wilde vragen of iemand Bo wilt rondleiden tijdens de training' zegt Frank, 'wie wilt dat doen?' 'Viktor grijp je kan, doe het' roepen verschillende jongens. 'Viktor vind je het goed?' vraag Frank aan Viktor. 'Ja, is goed hoor. Doe het graag' zegt Viktor met een knipoog naar mij. 'Oehh' Hoor je een paar jongens zeggen. Ik word er echt gek van. Ik weet niet wat de jongens aan het doen zijn, maar ik hoop dat het stopt. Ik vind het niet mega erg, maar ze moeten het niet de hele tijd doen. 'Oke mooi, jongens jullie ga nu naar het veld' zegt Frank. Frank en de jongens lopen weg en ik en Viktor blijven achter. Ik zie dat Jasper Viktor een klopje op zijn schouder geeft en iets van 'Probeer haar te fixen man, het lijkt me een aardige meid en zo iets verdien jij wel' zegt Jasper tegen Viktor.

'Nou zullen we dan maar beginnen' zegt Viktor tegen mij. We lopen wat door de Toekomst en Viktor verteld wat dingen. 'En hoe vind je de Toekomst?' vraagt Viktor als we de hele Toekomt rond hebben gelopen. 'Leuk hoor, ziet er mooi uit' zeg ik tegen Viktor . 'Vind je ons ook een beetje aardig' zegt Viktor lachend. 'Nou dat weet ik nog niet. Nee hoor grapje. Jullie lijken me best wel aardig' zeg ik lachend. 'Mooi' zegt Viktor lachend.

Viktor en ik lopen naar het veld als die vraagt 'Heb je anders zin om vanavond met ons mee uit te gaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Viktor en ik lopen naar het veld als die vraagt 'Heb je anders zin om vanavond met ons mee uit te gaan. Kan je ons ook een beetje leren kennen' zegt Viktor. 'Is goed hoor, maar wie is ons allemaal' vraag ik. 'Daley, Donny, Jasper, Joël, Davy, misschien een paar andere jongens en een paar vriendinnen van de jongens' 'Oke is goed hoor, Gezellig' zeg ik. 

HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now