37

1K 27 4
                                    

POV Bo

Iedereen is klaar met eten en de eerste gaan alweer naar huis. 'Schatje, zullen wij ook gaan' hoor ik Viktor zeggen. Zijn stem klinkt anders dan normaal. Het komt niet door de drank, want we hebben beide niks gedronken. Het lijkt wel of die zenuwachtig is, maar dat zal vast wel niet. 'Ja is goed, babyboy' zeg ik. We staan op en Viktor slaat een arm om mijn heen. Samen lopen we naar de auto.

Als we een tijdje in de auto zitten, merk ik dat we niet naar huis rijden. 'Lief, waar gaan we heen?' vraag ik aan Viktor. 'Ik moet je even wat laten zien, babe' zegt hij zenuwachtig, Waarom zenuwachtig? Ik ben wel benieuwd wat die moet laten zien. Ik hoop dat het iets leuk is.

'We zijn we er' zegt Viktor zacht. 'Oke' zeg ik. Viktor stapt uit en rent naar mijn deur en doet hem open. 'Mijn gentleman' zeg ik lief. 'Altijd voor een prinses' zegt hij. Hij pakt me hand en samen lopen we ergens heen. Ik ken het hier. Ik weet niet meer waar van, maar ik ken het. Ho, wacht is even! Dit is de plek van onze eerste zoen. Ik kan die avond nog precies herinneren. Eerst wilde Viktor me in de club zoenen, maar toen onderbrak Blake ons. Ik was toen echt boos op hem. Gelukkig hadden we die avond nog gezoend.

Als we op de plek zijn van onze eerste zoen staat Viktor opeens stil en begint hij te praten 'Bo, lieve Bo, mijn lieve Bo. We zijn nu anderhalf jaar samen. Ik weet nog onze eerste ontmoeting op de toekomst. De jongens moesten steeds weer een opmerking maken als ik met jou sprak. Ik vond je vanaf het begin meteen al een bijzonder meisje. Hoe je er bij stond toen Frank en James je voor stelde. Je zag er toen zo mooi uit. Vanaf dat moment wist ik dat jij de mijne werd. Toen ik je mee uitvroeg was ik zo blij dat ik het eindelijk durfde. Ik was die avond zo zenuwachtig. Ik weet nog wel toen ik naar je toe reed. Ik reed toen bijna iemand aan, omdat ik zo zenuwachtig was. Toen we samen aan het dansen waren en ik je eindelijk durfde zoenen, moest je broer het natuurlijk weer onderbreken. Aan de ene kant was ik blij toen, want ik kon je hiermee naar toe nemen. We hebben samen leuke tijden meegemaakt, maar ook mindere. De fout van me broer en me nichtje. Ik was zo boos op mezelf op die moment. Ik was blij toen ik je in Denemarken zag. Vanaf dat moment wist ik echt helemaal zeker dat ik je nooit meer kwijt wilde. Bo je bent zo lief voor me. Je bent echt een schatje. Je bent zoo mooi. Ik ben blij dat ik elke dag naast je mag wakker worden. Het enige wat ik op dit moment nog wil, is dat ik jou echt de mijne mag noemen. Dat ik kan zeggen dit is mijn vrouw' zegt die. Hij gaat op een knie zitten en pakt iets uit zijn zak en opent het. 'Lieve Bo, wil je met me trouwen?' vraagt Viktor. Mijn mond zakt open van verbazing. Deze knappe man wilt met mij trouwen. Oh my gosh. 'Jaaa heel graag Viktor' zeg ik blij. Viktor staat op en trekt me naar zich toe en zoent me. Viktor trekt zich terug en pakt mijn hand. Hij pakt de ring uit het doosje en doet hem om mijn rechter hand. 'Wauw Viktor, hij is zoo mooi, ik heb er geen woorden voor' zeg ik zacht. 'Alles voor jou, alles voor jou lieverd' zegt hij. Ik kijk in zijn ogen en niet veel later zitten onze lippen weer op elkaar.

Als de zoen stopt hoor ik in een keer iets in de struiken. 'Schatje, hoor jij dat ook' vraag ik met een lichte trilling in mijn stem. 'Ja ik hoor het ook, maar ik zie ook al wat het is' 'Wat dan' vraag ik schichtig. 'Kijk daar maar' en hij wijst naar een struik waar een cameralens uitsteekt. 'Ohh' mompeld ik zachtjes. 'Niks om bang voor te zijn, maar kom we gaan naar huis'. Hij pakt mijn hand en samen lopen we naar de auto. Daar houdt hij weer de deur voor mij open zodat ik kan instappen. 'Nou dankje mannetje van me' lach ik. 'Alsjeblieft, mevrouw Fischer' en dan rent hij snel naar zijn kant waar hij ook instapt.

De volgende ochtend word ik met een grote glimlach wakker. Gister avond was echt perfect, Ik kan nog steeds niet geloven dat we verloofd zijn. Ik ben gewoon verloofd met DE Viktor Fischer. Ik had dat echt nooit durven dromen. Als je me 2 jaar geleden had gezegd dat ik met hem verloofd was, had ik je heel hard uitgelachen. Toch is het waar. Ik heb het niemand nog verteld, dat wou ik vandaag doen.

Ik loop naar beneden en zie dat Viktor een ontbijtje aan het make is. Ik loop naar hem toe en geef hem een kus op zijn wang. 'Hee mijn verloofde' hoor ik Viktor zeggen. 'Hee, mijn voetballertje, wat doe je?' vraag ik aan hem. 'Ik maak een ontbijtje voor mijn vrouwtje' zegt hij. 'Awh dankje'

Ongeveer 10 minuten later zitten we samen op de bank ons ontbijt te eten. De tv staat ook aan. Viktor had de tv op rtl nieuws gezegd. 'Gister avond heeft Viktor Fischer, een speler van het eerste van Ajax, zijn vriendin Bo van Hagen te huwelijk gevraagd' hoor ik opeens , 'Volgens bronnen zijn ze nu anderhalf jaar samen. Ze hebben elkaar op de Toekomst leren kennen. Bo van Hagen liep stage bij Ajax en zo zijn ze in contact met elkaar gekomen. We wensen het stel veel geluk met elkaar' 'sluit de nieuwslezer zijn praat je af. Tijdens zijn praatje waren er ook een paar foto's langs gekomen. Ook een foto dat Viktor op zijn knieën zat. 'Wow' zeg ik. 'Sorry Bo, ik wist niet dat dit ging gebeuren' zegt Viktor schuldig. 'Het maakt helemaal niks uit, Vik. Ik vind het wel schattig' zeg ik. Niet veel later maakt mijn mobiel en die van Viktor een geluidje. Beide hebben we een appje in onze vrienden groep.

Ajax Vrienden 

Daley: Nou Viktor, ik heb door dat het gelukt is 😊 gefeliciteerd man!❤

Joël: Gefeliciteerd lieverds ❤

Naomi: Awhhh Viktor heb je haar dan eindelijk gevraagd 😊. Gefeliciteerd schatjes van me!❤

Jasper: Gefeliciteerd Bro! Bootjee m'n lieverd gefeliciteerd ❤

Donny: Ahh zo lief! ❤ Wat vond je van de ring? Heeft Viktor de goede uitgezocht. Daley en ik hebben hem geholpen hoor 😉 Gefeliciteerd mijn droom couple! 😊

Joan: Ahh wat lief gefeliciteerd, heel veel knuffels en kusjes van mij ❤, nou Jappie nu zie je hoe het moet. 😉

Nikki: Oehh wat leukkk. Ik las het in de krant!😊 Gefeliciteerd ❤

Amber: Ahhh soo sweet gefeliciteerd! ❤

Davy: Yes, yes yes. Eindelijk! Durfde je het eindelijk Viktor 😊 Gefeliciteerd! ❤

Marijn: Ik wist gewoon dat jullie als eerste zouden trouwen! Gefeliciteerd ❤ Bo je moet ons snel alles vertellen! 😊

Viktor: Dankjeee jongens. Bedankt Daley en Donny voor het helpen zoeken naar de ring. Jaja ik durfde het Davy 😉

Bo: Dankjee schatjes van me. Ik hou van jullieee ❤ De ring is prachtig Donny. Marijn we spreken binnenkort wel weer een keer af met de meiden!!

'I love you' zegt Viktor als hij zijn telefoon weer uit heeft. 'Ik ook van jou, maar ik ga nu ff de krant pakken' zeg ik en sta op van de bank en loop naar de voordeur. Ik zie meteen al de krant op de mat liggen. Ik pak hem op en zie dat we op de voorpagina staan. Wauw dit vind ik echt heel gaaf. 'Kijk lief' roep ik. 'Wat schatjeee' roept Viktor en hij komt de gang in gelopen. 'We staan op de cover' zeg ik blij. 'Echt, wauw gaaf' zegt Viktor en geeft me een kus. 

HIJ veranderde mijWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu