6

1.5K 42 0
                                    

'Euhh' zeg ik 'Ik wist het, je vind hem wel leuk' zegt Naomi. Dan komt Viktor onze kant op gelopen. 'Waar hebben jullie het over?' vraagt hij. ' Euh niks' zeg ik snel. 'Ja, vast' lacht hij waarna hij weer weg loopt. Oke dat was best awkward.

'Kom Bo, we gaan dansen' zegt Naomi en trekt me meteen mee naar de dansvloer. De andere meiden lopen achter ons aan, zoals Amber, Joan, Marijn en Marije. Al snel komen de jongens er ook bij staan en beginnen we met z'n allen te dansen.

Tijdens het dansen voel ik een paar ogen in mijn rug branden. Als ik me omdraai zie ik Vik naar me kijken ik glimlach met mijn zoetste glimlach en zie hem lachend weg kijken. 'Zoo, wat is dat' lacht Naomi, die inmiddels al aangeschoten is.

'Niks'

'Jaa echt wel'

'Neee er is echt niks'

'Nou prima dan'

We dansen weer verder en de meeste jongens gaan naar hun vriendin. Gezellig! Ik dans nu alleen. Ik kijk naar Viktor, maar zie dat hij met Daley danst, want ja die is ook vrijgezel. Eigenlijk weet ik niet of hij vrijgezel is, maar in ieder geval is zijn vriendin er niet.

Het liedje is afgelopen. Het volgde nummer is een rustig nummer en de stelletjes zijn al samen aan het dansen.

'Vik, ga naar haar toe' hoor ik Daley zeggen. 'Is dat niet raar?' vraagt Viktor. 'Nee man, je vind haar leuk, dus let's go' hoor ik dan Daley nog zeggen.

Wat, vind Viktor mij leuk. Vast niet. Daley maakt vast weer zo'n stom grapje als altijd. 'Bo, wil je met me dansen?' vraagt Viktor zenuwachtig, waarom ik heb geen idee. 'Ja is goed hoor' zeg ik en glimlach lief naar hem.

In mijn ooghoek zie ik Daley ook al naar een meisje toe lopen, hij zegt wat en dan lopen ze samen naar de dansvloer. Hij ziet dat ik kijk en geeft me dan een vlugge knipoog.

Viktor slaat zijn handen om mijn middel en trekt me naar zich toe. Dan fluistert hij in mijn oor 'Ik heb het al gezegd, maar je ziet er oogverblindend uit' 'Viktor, slijmbal. Jij ziet er ook niet verkeerd uit' Viktor heeft een wit T-shirt met een leuke spijkerbroek er onder. Hij ziet echt heel knap uit in deze outfit. Zijn arm ligt nog steeds om mijn middel. Ik leg mijn handen om zijn nek. We wiegen beide iets met onze heupen. Terwijl we aan het dansen zijn voel ik zijn handen langzaam meer naar beneden gaan. Na een tijdje liggen ze op mijn kont.

Langzaam komt Viktor dichterbij en ik doe hetzelfde. We kijken elkaar die in de ogen aan. Ik verdrink heel even in zijn ogen, zijn mooie ogen. Viktor kijkt naar beneden naar mijn lippen en ik doe het zelfde. We komen nog dichterbij elkaar. Net wanneer ik mijn lippen op de zijne voel hoor ik iemand wat zeggen 'Rustig aan hé'. Ik ga wat naar achter en kijk dan om me heen en zie Blake staan. Ugh ik kan hem nu echt slaan. Hij verpest gewoon me moment. Ik had nu gewoon met Viktor kunnen zoenen.

'Ik wil niet dat je me zusje in slik hoor' zegt Blake lachend tegen Viktor en dan loopt hij eindelijk weg mijn vervelende en irritante tweelingbroer. 'Euh, sorry voor Blake' ' Oh, maakt niet uit hoor, waar waren we gebleven' hij doet weer een stap ik mijn richting, doet zijn hand op mijn wang en komt nog dichterbij..............

_____________________________

Ik hoop dat jullie ons boek een beetje leuk vinden <3 We willen de mensen bedanken die al gestemd hebben op ons boek, want dat maakt ons heel blij. Ook wordt ons boek tot leeslijsten toegevoegd en dat vinden we ook echt fantastisch <3 Dankjeee <3 <3 

Xx maritsnapper en isabelhop

HIJ veranderde mijWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu