28 (goede deel)

1.2K 34 0
                                    

Dit is het zelfde hoofdstuk als wat we ongeveer een half uur geleden er ook op hebben gezet. We hebben het opnieuw geplaatst, omdat sommige woorden Engels werden en er ook verschrikkelijke veel hoofdletters in stonden. Als het goed is, is dit deel wel normaal. Laat even weten is die weer niet goed is!

POV Viktor

Het is Bo. Zij ziet mij nu ook. Ik laat me moeder los. Ze kijkt me nu wel een beetje raar aan. Ik kijk naar Bo en zij naar mij. Mijn moeder kijkt naar de richting als ik. Ze heeft al snel door naar wie ik kijk. Op mijn moeders gezicht komt een glimlach. Ze ziet voor het eerst haar schoondochter. 'Ga' hoor ik me moeder zeggen. Dat is voor mij een teken. Ik ren in de richting van Bo en zij rent ook richting mij. Het kan met nu niks schelen van al die camera' s. Ik kom bij Bo en ik til haar op en draai haar rond. Ze slaat haar bennen om me middel. Ik kijk naar haar gezicht. Op haar gezicht is haar mooie glimlach te zien. Ik kijk naar haar lippen en al snel zitten onze lippen op elkaar. De vlinders in mijn buik vliegen vrolijk rond. Ik heb Bo gemist. Ik heb haar zo ontzettend gemist. Ik weet nu pas hoe erg ik haar miste. Ik hoor tijdens de kus allemaal geklik van de camera's om ons heen maar dat kan me niet schelen. Ik heb mijn babygirl gemist.

Na ongeveer een minuut trekken we beide terug. Ik kijk in haar ogen en zie dat ze helemaal straalt. Ik krijg een grote glimlach op mijn gezicht. 'Ik hou van je Viktor. Ik laat je nooit meer gaan. Wij zijn voor altijd' zegt ze. Mijn glimlach wordt nog groter, als dat nog kan. 'Ik hou zielsveel je Bo. Ik laat je nooit meer los' zeg ik. Al snel zitten onze lippen weer op elkaar.

'Ik ben zo blij, je weet echt niet hoe blij ik ben nu' fluister ik in haar oor. 'Ik ben trots op mijn babyboy. Je bent mijn topscoordertje' fluisterd ze in me oor. 'Voor jou babe, alles voor jou babe' zeg ik. 'Je was lief. Je plan was lief. Je bent echt een romanticus. Ik heb naar je doelpunt meteen een ticket hier heen besteld' zegt ze. 'Echt? vraag ik haar. 'Jaa, ik moest me babyboy zien' zegt ze. Ik glimlach. Dit meisje, hier nog steeds in me armen, is zo lief. Ze is mijn prinsesje, me alles. 'Kom lief, ik stel je voor aan me ouders en vrienden' zeg ik. Bo knikt

Ik zet Bo weer op de grond. Ik vind het jammer dat ik haar nu niet meer vast heb. Ik sla me arm om haar schouder en trek haar dicht bij me. Zo lopen we samen naar me ouders.

(A/N het gesprek is in het Engels, maar we doen het gewoon in het Nederlands, omdat dat fijner is)

'Mam, pap. Ik wil jullie voorstellen aan Bo, me lieve vriendinnetje' zeg ik trots, heel trots. 'Bo leuk je te leren kennen. Ik ben Jane' zegt me moeder en ze trekt Bo in een knuffel. 'Ik vind het leuk om u te leren kennen. Ik heb veel over je gehoord' zegt Bo netjes. Ze probeert zich netjes voor te doen voor me ouders, maar dat hoeft helemaal niet. 'Agh liefje, zeg maar je en dat mag tegen iedereen' zegt me moeder lachend en ook Bo moeten lachen. Ze komt hierdoor wel op haar gemak. 'Bo, je bent nog knapper dan dat Viktor zei. Ik ben Henrik' zegt me vader en ik voel me zelf een beetje rood worden, om wat hij zegt. 'Dankje Henrik. ik vind het leuk om je te leren kennen' zegt ze. 'We vinden het ook heel leuk om je te leren kennen meis' zegt me moeder. 'Hee Bo' zegt Magnus. 'Hey Magnus, leuk je weer te zien' zegt Bo.

We staan een tijdje te praten als ik iemand mij hoor roepen. 'Hee maat, stel je chick is voor' hoor ik Nicolai B in het Deens roepen. 'Kom lief, je moet me vrienden leren kennen' zeg ik tegen Bo. Samen lopen we naar de jongens. Als we bij de jongens zijn, loopt Bo naar Lasse en geeft hem een knuffel. Ze kent hem natuurlijk van het uitgaan met de selectie van Ajax. 'Jongens dit is Bo. Bo dit is Nicolai Boilesen en Nicolai Jørgensen' zeg ik 'Leuk je te leren kennen Bo, Vik heeft het veel over je gehad' zegt Nicolai B. 'Ik vind het ook leuk om jullie te leren kennen. Heeft hij wel goede dingen gezegd' zegt ze lachend. 'Zeker. Hij heeft verteld hoe knap je bent en hij heeft zeker gelijk' zegt Nicolai J. Ik kijk naar Bo en zie dat ze een beetje moet blozen. De blosjes op haar wangen staat haar heel schattig, me meisje. 'Awh Dankje' zegt Bo.

Er staan nog steeds veel paparazzi om ons heen. Ze willen natuurlijk alle spelers spreken over het EK en ik denk dat ook veel mensen over mij en Bo willen weten. 'Babygirl, ik moet even naar de pers. Wacht je hier of ergens anders?' vraag ik haar. 'Ik wacht wel bij je ouders' zegt ze. Ik loop heel snel met Bo mee naar me familie en loop dan naar de pers.

'Viktor, gefeliciteerd met jullie overwinning en je prijs als topscoorder' zegt de interviewer. 'Dankjewel' zeg ik. 'Hoe voelt het om gewonnen te hebben?' 'Het is heel fijn en ik ben ook trots op het hele team' 'In de finale had je een trui onder shirt, voor wie was dat?' 'Dat was voor mijn vriendin, Bo' zeg ik best trots. 'Waarom deed je het dan?' Dit vind ik trouwens wel vervelend aan interviewers. Ze willen altijd alles weten. 'Er was een mis verstand, maar dat is nu helemaal goed' 'Hoelang zijn jullie al bij elkaar?' 'Nog maar 2 maanden, maar er komen nog veel maanden bij' zeg ik en hierbij was ook meteen het interview afgelopen.

Ik moest nog meerdere interviews doen en bij 1 interview wilde ze liever ook Bo spreken, maar ik wilde dat niet. Ik wil liever niet dat ze teveel in het nieuws komt, anders kan ze niet meer over straat enzo. Ik wil haar dat liever niet aan doen. Ze wordt later toch bekend, als ze bij mij blijft, maar liever nu nog niet.

Na nog die interviews te hebben gegeven loop ik nu weer terug naar mijn familie en Bo. Als ik daar aan kom geef ik Bo een kus op haar hoofd en zeg ik in het Deens 'zullen we gaan' Iedereen zegt ja behalve Bo. Ze kijkt zo van wat-zeg-je. Bo kan natuurlijk geen Deens. 'Ik vroeg of we naar huis zouden gaan' fluister ik in Bo's oor. 'Oh, ja is goed' zegt ze. Ze pakt haar koffer en ik de mijne en met z'n alle lopen we naar onze auto's. Ik heb hier op het vliegveld ook een auto staan omdat ik geen zin heb om elke keer als ik hier ben een auto te huren. Wij stappen in onze auto en mijn ouders en broer in die van hun. Ik weet precies waar we heen moeten, we gaan eerst naar het huis van me ouders en later gaan Bo en ik naar mijn huis toe. Na ongeveer 25 minuutjes rijden komen we aan bij het huis van me ouders. Man wat is het lang geleden dat ik hier ben geweest. Als ik de auto op de oprijlaan rij zie ik mijn andere familie ook in de kamer, gelijk krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Ik heb mijn familie ook echt gemist. Ook zij waren trots. Dat heb ik namelijk op de familie app al gehoord. Ja we hebben een familie app. Daar zit iedereen van de familie in en als er dan nieuws is wordt het daarin gezet. Ik werd daar ook meteen gefeliciteerd toen we gewonnen hadden. Ik parkeer me auto en pak de spullen van Bo en mij uit de achterbak. We wachten even op de rest en lopen dan samen naar binnen. Ik wordt daar van alle kanten geknuffeld en gezoend. 

HIJ veranderde mijOù les histoires vivent. Découvrez maintenant