17

1.2K 29 0
                                    


POV Viktor
Ik word wakker van mijn wekker. Als ik naast me kijk zie ik Bo liggen. Man wat ben ik blij met haar. Ik besluit haar nog te laten slapen en stap zelf uit bed. Zodra ik uit bed ben hoor ik haar wekker ook afgaan. Ik hoor haar zachtjes kreunen als teken dat ze er nog niet uit wilt. Nou dan ga ik haar maar wakker maken. Ik ga langzaam op bed liggen en geef haar een kus op haar wang. Langzaam opent ze haar mooie ogen en kijkt me aan. Een klein lachje ontstaat op haar gezicht.

'Kom je uit bed Doornroosje want we moeten zo gaan' 'Nog heel eventjes' 'Nee schatje kom' en ik trek haar langzaam overeind. Ze stapt daarna zelf uit bed en trek een shirt van mij aan die veel te groot bij haar zit. Het staat haar wel super sexy, ze is er echt hot in. 'Schatje, je weet toch wel dat mijn broer er ook is' zeg ik als ze in alleen een shirt naar beneden wilt lopen. 'Oh jaa' ze loopt naar haar tas toe en pakt er een zwarte legging uit en trekt die aan. 'Zo beter' vraagt ze. 'Nou van mij mag je ook wel zonder alleen ziet me broer dat dan ook en dat wil ik niet' lach ik.

Samen lopen we naar beneden waar inderdaad Magnus al voor de TV zit. 'Goedemorgen' zeggen Bo en ik tegelijk tegen hem. 'God morgen' zegt Magnus terug in het Deens. 'Goed geslapen' vraag ik 'Ja echt heerlijk, lekker bed heb je' 'Thanks, mocht ook wel voor die prijs' zeg ik lachend terug met een knipoog. Ik zie Bo en Magnus lachend hun hoofd schudden en samen met Bo ga ik naar de keuken toe. Daar zie ik dat Magnus broodjes gebakken had en er liggen er nog 3. '2 voor jou en 1 voor mij' zegt Bo 'Is goed heb je aan 1 genoeg' 'Ja 1 is wel zat'

Na het ontbijt hebben we ons aangekleed en nu zitten we dus in de auto op weg naar de toekomst. Op de radio is het liedje 'sex'. 'Schatje, dat wil ik nu zo graag met je doen' zeg ik. 'Vies ventje, heb je nog niet genoeg gehad gisteren' zegt ze knipogend, oh my god, wat is ze toch een lekker ding. 'Ik krijg nooit genoeg van jou babygirl' zeg ik en ik zie haar blozend weg kijken.

🎶 Let's talk about sex, baby

Let's talk about you and me

Let's talk about all the good things

And the bad things that may be

Let's talk about sex, baby

Let's talk about you and me

Let's talk about all the good things

And the bad things that may be

Let's talk about sex 🎶 


zing ik lachend mee. Bo ligt naast me helemaal in de deuk. 'Is het grappig, babe?' vraag ik haar. 'Het is goed dat je voetballer bent geworden en geen zanger' zegt ze lachend terwijl ze haar tranen van het lachen weg weegt. 'Hey, ik kan heel goed zingen' zeg ik quasi boos. 'Nou dat kan je dus niet, oelewapper' zegt ze lachend. 'Ik ben geen oelewapper' zeg ik. 'Dat ben je wel, MIJN oelewapper' zegt Bo. 'Nou dan is het goed, dan ben jij mijn sukkeltje' 'He ik ben geen sukkel' 'Jaa dat zou een sukkel zeggen' 'Nou pest niet zo' 'Maar ik vind het zo leuk om jou te pesten dat het mijn hobby is geworden' Lachend schud ze der hoofd en begint nu ook mee te zingen. 'En jij zei dat ik niet kon zingen' lach ik. 'Nou zeg'. Na nog ongeveer 5 minuutjes rijden komen we aan bij de Toekomst. We stappen uit en lopen naar binnen toe daar ga ik naar de kleedkamer toe en Bo naar haar werkplek.

'Hee vikkie' zegt Joël

'Hee joe'

'Joo Viktor' zeggen de andere jongens ook (Donny, Daley, Davy en Jasper)

'Hee' en ik zet mijn tas op mijn plek en pak mijn spullen eruit.

'Vik wat heb je nou weer in je nek zitten' lacht Donny

'Ja vikkie wat heb je uitgespookt' lacht Daley

'Zo zo is ons vikkie weer bezig geweest' lacht Joël

'Was het lekker Vik' zegt Davy lachend

'Jaa het was heel lekker Davy' zeg ik lachend

'Vik ging hard mensen' zegt Jasper. Met ze allen schieten we in de lach.

'Maar Bo kan dus wel goede zuigzoenen maken, want die van je is wel perfect' zegt Donny.

'Ja dat kan ze, maar ik kan beter' zeg ik lachend.

'Dat wil ik dan wel eens zien' zegt Joël.

'Dan moet je maar even bij Bo in haar nek kijken' zeg ik .

'Oehh' zeggen ze allemaal.

'Vikkie ging echt hard mensen' zegt Donny

'Heb je meer bewijs dan' zeg ik.

'Nou dan ga ik wel ff in je prullenbak kijken' lacht Jasper. 'Inderdaad Jasper' lacht Davy

'Dat doe je maar' lach ik

'Okee na de training ga ik met je mee naar huis' zegt Jasper

'Dan moet je eerste de goede prullenbak vinden' zeg ik lachend en ook alle jongens lachen mee

'Wij gaan gewoon allemaal mee naar je huis' lacht Donny

'Prima' lach ik weer

HIJ veranderde mijTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang