13

1.2K 35 0
                                    

POV Bo

Huilend lig ik op mijn bed. Hoe kan hij zo stom zijn dat hij het niet gewoon eerlijk zegt. Is hij dan echt zo'n klootzak. Hoe kon ik ooit voor zijn praatjes vallen. Voor zijn mooie ogen, zijn lieve lach en zijn knappe uiterlijk. Nu denk ik alweer aan hem, ik kan hem gewoon niet vergeten. Ik voelde me weer fijn bij een jongen. Ik voelde me gewardeerd. Ik voelde me warm van binnen als hij in de buurt was. Na een tijdje gepiekerd te hebben val ik in slaap.

De volgende ochtend als ik wakker wordt, besluit ik om Viktor te vergeten. Ik ga hem gewoon negeren. Ik heb het vermoeden dat het niet helemaal gaat lukken, maar nou en.

 Ik stap uit bed en pak een setje kleren. Ik pak een jeans, met wat gatten bij me knie. Een wit shirt met daarboven een jasje. Als ik met kleren aan heb loop ik naar de badkamer. Me make-up hou ik simpele, want ik hoef toch alleen maar naar de toekomst. Me haar doe ik in een staart. 

 Als ik helemaal klaar ben loop ik naar beneden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Als ik helemaal klaar ben loop ik naar beneden. Ik pak een rijste wafel en dat is me ontbijt. Ik heb niet veel zin in eten. Als ik het eten heb pak ik een zwart tasje en een zonnebril en ga meteen naar de Toekomst. 

Meteen als ik op de Toekomst ben komt James naar me toe. 'Bo, je hebt vandaag verschillende gesprekken met wat voetballers, niet alleen van de eerste maar ook de andere' zegt James. 'Oke is goed' zeg ik. 'Als er trouwens wat is kan je komen. Ik ga Mila vandaag inwerken' zegt James.. Mila, ughhh bij die naam alleen al krijg ik kotsneigingen. 'Is goed' 

Ik ga in mijn kantoortje zitten. Ik pak de map die op mijn bureau ligt. James had deze er neergelegd. Hier in staat alle informatie over de speler, als het goed is had hij er een briefje bij gedaan van mensen die vandaag komen. Ik bekijk het lijstje, boven aan staat Anwar. Die moesten we nog spreken over de tik die hij kreeg bij de wedstrijd. Ik bekijk het lijstje verder. Opeens worden me ogen groot. Waarom moet hij nou weer net vandaag op gesprek komen. Ik wilde hem negeren. Dat kan dus niet. Viktor heeft dus vandaag een afspraak met mij. Ugh waarom kan het dan ook nooit eens goed gaan. Ik heb echt altijd pech. Ik begin maar de map te lezen.

POV Viktor

'Daley kom we moeten die beelden nog vragen' zeg ik nou ja zeur ik tegen Daley. 'Ja ja ik kom eraan' ik zie dat hij nog snel zijn schoenen aandoet en dan staat hij op 'He he eindelijk' 'Ja dat jij zo snel klaar was, daar kan ik niks aan doen' 'Ja het is al goed laten we snel gaan want ik heb zo een afspraak bij der' 'Okee laten we snel naar de bewaking gaan dan' 'Hoe laat was het ook alweer gebeurd' 'Euhh rond 2 uur' 'Okee het is nu kwart over 1' 'Nou dan moeten we opschieten' Snel lopen we naar de bewaking en daar krijgen we de beelden te zien. Op de beelden is te zien dat ik om 13:56 bij de kleedkamers loop en mijn broer bij Mila staat. Ik heb gewoon gelijk, ik zou nooit iemand anders zoenen. Ik hou van Bo en ik ben ook absoluut geen player. 'Kunnen we die beelden krijgen' 'Ja natuurlijk alles om een ruzie te stoppen he' 'Dank u wel' 'Gast hoe laat is het eigenlijk' vraag ik aan Daley. 'Euh 13:58' 'Shit dan moet ik snel gaan anders ben ik te laat' 'Is goed man, app me maar wat ze zei' we geven elkaar nog een bro huge en dan ga ik naar Bo toe. Klaar om de waarheid te vertellen. 


Hoii omdat we al zoveel reads hebben doen we nog een rol erbij❤. De vriendin van Daley. Je bent dan het meisje die hij tegen kwam in de club weet je nog 😏😉. Wil jij dit zijn comment dan of stuur ons een bericht 💘😻. 

XX Isabel & Marit ❤

HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now