14

1.3K 37 0
                                    

Het is 2 uur. Elk moment kan Viktor binnenkomen. Ik denk dat die niet een al te makkelijk gesprek wordt. Er wordt op de deur geklopt. Ik voel me meteen heel zenuwachtig. 'Kom binnen' roep ik. Hij, hij komt binnen. De gene die me gebroken heeft, Viktor. Ik sta op een geef hem een hand, dat doe ik altijd. 'Ga zitten, Viktor' zeg ik netjes. 'Bo, ik wil je eerst wat laten zien, en als je dan wilt dat ik niet meer met je praat, dan stop ik ook' zegt Viktor. 'Oke, laat maar zien dan' zeg ik. Ik ben best benieuwd naar wat hij wil laten zien. Hij heeft een cd is zijn hand en loop naar de computer. Hij doet de cd er in.

Als hij de cd aangezet heeft kan ik zien wat het is. Het zijn beveiligingsbeelden als ik het goed zie. De eerste is in de kleedkamer. 'Bo, hier om 13.56 ben ik bij de kleedkamers' zegt Viktor. 'Ja, dat zie ik Viktor' zeg ik. 'Oke mooi' zegt Viktor. Hij doet iets en dan zie je de gang, waar Viktor en Mila zoende. 'Bo, hier is het ook 13.56. Ik kan niet op 2 plekken tegelijk zijn en je zag bij die andere me gezicht. Deze jongen hier is Magnus. Hij is mijn broer. Hij heeft met Mila gezoend' zegt Viktor. Ik kijk met tranen in me ogen naar Viktor. Het blijft een tijdje stil. 'Bo als je me niet geloofd, dan kan ik me broer bellen' zegt Viktor.

'Viktor ik, het spijt me Viktor. Ik had je moeten geloven. Wat ben ik toch een trut' zeg ik. 'Je bent geen trut Bo. Het spijt me ook. Ik hou van je, echt alleen van jou' zegt viktor. Onze hoofden komen steeds dichter bij elkaar. Ik voel zijn lippen op de mijne. Na een tijdje voel ik zijn tong tegen mijn lippen die vraagt om toestemming die ik al gauw geef. Als hij de zoen stopt kijk ik hem teleurgesteld aan.

'Bo, al vanaf dat ik je voor het eerst zag vind ik je een leuk, lief, knap meisje toen ik je zoende toen we uit de disco waren geglipt wist ik het zeker ik ben verliefd op je en niet zo klein beetje ook. Toen je zo boos op me was voelde ik me slecht, ik kan niet zonder je. Liefste, mooiste, knapste Bo, wil je mijn vriendin zijn?' vraagt Viktor lief en met een schattige lach 'Viktor, ja natuurlijk ik wil je vriendin zijn' zeg ik heel blij. Ik heb de alle grootste glimlach op mijn gezicht. Al snel zitten zijn lippen op de mijne.

Na een paar minuten trekken we beide terug. 'Bo, ik moet maar is gaan, je hebt zo nog een gesprek' 'Ja, ik heb er nog 1' zeg ik. 'Oke, zie ik je zo nog babe?' vraagt Viktor. 'Ja natuurlijk, babyboy' zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. 'Tot zo, honeybee' zegt Viktor. 'Tot straks, my hero'

Uiteindelijk is Viktor weg. Wauw, ik kan het niet geloven. Viktor Fischer, de meest succesvolle aanvaller van Nederland, de knappe Viktor Fischer is mijn vriendje. Hij is zo lief. Hij betekent al zoveel voor me. Ik ken hem geen eens heel lang, maar ik wil hem echt nooit meer kwijt. Maar eerst heb ik nog een afspraak met Jeffrey de Lange. Hij is een keeper van de A1. Als keeper heb je heb je altijd veel concurrentie je kan niet zomaar invallen en moet eigenlijk als je wilt spelen moet je de eerste keeper zijn.

Na een gesprek met Jeffrey van ongeveer 15 minuutjes loop ik naar buiten en zoek ik Viktor. Ik zie hem zitten op een bankje en hij zit op zijn telefoon. Blijkbaar heeft hij mij niet door dus ga ik hem verrassen. Ik loop expres om zodat ik achter hem kom te staan. Ik doe mijn handen voor zijn ogen en ik voel dat hij schrikt. Al snel heeft hij het voor elkaar gekregen dat mijn handen voor zijn ogen vandaan gaan.

'Oh daar ga je spijt van krijgen' zegt Viktor
'Echt waar wat wil je doen dan' zeg ik uitdagend
'Hmm dan moet je eerst mee naar huis want hier kan ik mijn plan niet uitvoeren'
'Wie zegt dat ik wel met je mee wil'

'Nou ik weet wel zeker dat je met me mee wilt'

'Hmm dit keer geef ik je gelijk Fischer'

'Is goed mevrouw Fischer'

'Ik heet geen mevrouw Fischer hoor'

'Maar ik hoop dat je later wel zo heet'

'Nou dan moet jij wel eerst op 1 knie zitten'

'Nou ik weet wel zeker dat ik dat voor jou doe, babe. En dan krijgen we later kinderen en die lijken dan op jou en daarom zijn ze super knap'

'En ze krijgen dan jou ogen want die zijn zo mooi'

'En dan krijgen ze ook blond haar want dat hebben we ook beide' zegt Viktor

Viktor en ik hebben het hier gewoon over de toekomst. We hebben het over kinderen en we zijn nog niet eens 1 dag samen, we zijn pas een uurtje samen. Ik wil heel graag later met hem kinderen, maar het kan altijd zo uitgaan. Ik ben er toch een beetje bang voor. Hij is en blijft een voetballer. Maar ik zie me wel later met Viktor trouwen, maar het is raar om daar nu over na te denken.

'Kom je Bo?'vraagt Viktor me. 'Ja' zeg ik. Viktor pakt zijn tas en hangt die over z'n schouder. Dan pakt hij me hand en zo lopen we naar de auto. Rondom de staan veel fotografen en ik hoor Viktor al zuchten. Ik had trouwens al me spullen al gepakt. 'Hey Vik en Bo, jullie moeten me denk ik wat vertellen' hoor ik Daley zeggen. 'Vind je dat?' zegt Viktor lachend. 'Jullie hebben het goed gemaakt, zie ik' zegt Daley. 'Ja, we hebben het goedgemaakt en dit knappe meisje is nu mijn vriendin' zegt Viktor. Ik moet een beetje blozen. 'Moet je me niet bedanken Vik' zegt Daley lachend. 'Thanks man, voor het zoeken naar de beveiligingsbeelden' zegt mijn vriendje lachend. 'Geen probleem, Bro. Ik laat jullie weer alleen. Doei' zegt Daley. 'Doei' zeggen Viktor en ik. 'Bo er staan alleen wel fotografen bij de auto, dus ik weet niet of je het erg vind' 'Nou ja het is niet anders' zeg ik met een glimlach. 'De hele wereld mag weten dat je me babygirl bent' zegt Viktor en hij geeft me een kus op mijn lippen. Viktor houd nog steeds me hand vast en samen lopen we naar zijn auto. Viktor loop door de fotografen heen naar de bijrijderskant. Hij trekt mij achter zich aan. Hij doet de deur voor mij open en laat mij inzitten. Als ik zit geef hij me een kus op me lippen en geeft me een knipoog. Hij doet de deur dicht en loop dan naar zijn eigen kant. Hij stapt in en doet meteen een zonnebril op. Hij start de auto. Hij legt zijn hand op me knie en zo rijden we weg.

________________________________

Hey,

Weer een nieuw deel

Laten weten wat je van ons boek vind <3

Vote en Comment zou echt super lief zijn <3

XX Marit en Isabel 

HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now