3

1.6K 40 1
                                    

Bzzzz, Bzzzz. Langzaam open ik mijn ogen. Vandaag ga ik dan echt beginnen met me stage. Ik heb er best veel zin in. Gisteren heb ik de jongens niet echt gesproken, dus ik ben best benieuwd naar de jongens. Ik hoop wel dat ze serieus doen, want ik denk niet dat iedereen even serieus is.

Ik loop naar me kledingkast en pak een wit t-shirt met daarboven een soort rode blazer en gewoon een jeans. Ik loop naar de badkamer en ga mij douchen. Na het douchen die ik mijn make-up Ik doe een klein beetje make-up. Ik ben niet iemand die veel make-up draagt. Ik hou meer van een natuurlijke look.

Als ik klaar ben met mijn make-up en ook met mijn haar, wat ik gewoon los laat hangen, loop ik naar beneden

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Als ik klaar ben met mijn make-up en ook met mijn haar, wat ik gewoon los laat hangen, loop ik naar beneden. Beneden pak ik meteen wat te eten. Na het eten pak ik mijn laptop en een map, waar ik wat dingen in op kan schrijven. Als ik mijn spullen heb gepakt loop ik naar de gang om mijn pumps aan te trekken. Ik ben al snel klaar. Wanneer ik bijna wil gaan komt mijn tweelingbroer, Blake, naar beneden.

'Bo, ga je al?' vraagt Blake aan me. 'Ja wilde net gaan, moet er om 9.30 wezen en ik wil er wat eerder zijn' antwoord ik. 'Moet ik je anders brengen ben toch al klaar' zegt Blake. 'Ja, dat zou heel fijn zijn' antwoord ik. 'Oké mooi, dan ga we' zegt mijn tweelingbroer.

In de auto praten we over verschillende de jongens, maar het meest natuurlijk over Ajax en mijn stage. We zijn al snel bij de toekomst. 'Bedankt broertje' zeg ik tegen Blake. Ik geef hem een knuffel en een kus op zijn wang. 'Doei Bo, hou van je' zegt Blake. 'Hou ook van jou Blake' zeg ik tegen hem. Mijn broer en ik hebben een hele goede band. We zijn echt de beste vrienden van elkaar. Ik kan alles tegen hem zeggen.

Ik geef Blake nog snel een knuffel. Ik zie de jongens aan komen lopen. 'Jammer Vik, ze heeft een vriendje' hoor ik Jasper zeggen. 'Nou zusje, volgens mijn proberen de jongens jou te fixen' zegt mijn broer lachend. 'Nee hoor, dat doen ze al de hele tijd en anders ik ben toch niet op ze verliefd' zeg ik ook lachend terug.

Ik loop naar de ingang van de Toekomst, mijn broer is ondertussen al weer weg. Net voor dat ik de deur wil openen hoor ik iemand naar mijn roepen 'Hey Bo'. 'Oh hey Daley, hoe gaat het?' vraag ik aan Daley. 'Goed hoor en met jou? Heb je al zin in vandaag' 'Ja ik heb er heel veel zin in. Ben best wel benieuwd wat voor jongens jullie zijn' zeg ik lachend. 'De jongens vinden het ook heel leuk om jou te zien hoor. Iedereen is benieuwd je' zegt Daley ook lachend.

Daley en ik lopen samen naar binnen. Als ik binnen kom zie ik meteen James staan. Ik zeg gedag tegen Daley en loop naar James. 'Hoi Bo, ik zie dat je het al goed kan vinden met de jongens' zegt die knipogend. Ik wordt hier heel gek van. Ik weet niet wat jongens hebben. Iedereen doet net alsof ik smoorverliefd ben op een van de jongens. 'James, ik zei alleen gedag hoor' zeg ik lachend. 'Weet ik hoor Bo, kom je mee naar het veld' zegt James. 'Ja is goed'.

HIJ veranderde mijOnde as histórias ganham vida. Descobre agora