16

1.2K 31 0
                                    


'Mmm dit is echt heerlijk' zeg ik 'Ik ben blij dat je het lekker vind' zegt Viktor 'Als je dit niet lekker vind dan ben je niet goed in je hoofd'. 'Nou ja, Donny en Davy vonden dit niet lekker' 'Echt niet wat een sukkels, maar ja dat wisten we al' zeg ik lachend 'Ja, dat wisten we inderdaad al'

Na het eten liggen we op de bank en kijken we een film op netflix. Viktor gaat met zijn handen door mijn haar en geeft kleine kusjes in mijn nek. We kijken natuurlijk een horror, want dat wilde Viktor graag. Op dit moment is de film niet zo eng, maar er zijn al enge momenten geweest dat ik helemaal in zijn arme lag en in zijn shirt kroop. Als ik dat deed hoorde ik hem zachtjes grinniken. Op dit moment wordt de film ook weer spannender en ik krijg bij Viktor op schoot. Met mijn handen heb ik zijn shirt vast dicht bij mijn hoofd. Me hoofd ligt al op zijn borst. Viktor heeft ze arme beschermend om me heen liggen. Op tv gaat net een deur open en opeens hoor ik achter me ook een deur open gaan. En langzaam aan hoor ik ook voetstappen. Viktor geeft me kalmerende kusjes in mijn nek.

'Oh sorry' hoor ik ineens achter me. Daar staat een jongen die veel op Viktor lijkt. Waarschijnlijk zijn broer die met Mila heeft gezoend. Snel laat ik Viktor's shirt los en ga rechtop zitten, 'Maakt niet uit man' zegt Viktor. 'Nou ja volgens mij hadden jullie het wel leuk' zegt zijn broer lachend. 'Magnus, we keken alleen een film. Stel je trouwens even voor' zegt Vitkor. 'Hoi, ik ben Magnus' zegt Magnus dus en steekt zijn hand naar me uit. Ik pak de hand aan. 'Ik ben Bo, leuk je te leren kennen' zeg ik. 'Leuke meid bro, maar ik ben weg' zegt Magnus en loopt de kamer weer uit. Later hoor ik ook de voordeur dicht slaan. 'Zo waar waren we gebleven' zegt Viktor zwoel. En hij begint weer in mijn nek kusjes te geven. Maar niet kalmerend zo als net maar nu vol passie. Als hij op een plekje komt in me nek begin ik zwaarder te ademen. Viktor zuigt aan het plek en ik kan een zachte kreun niet tegen houden. Viktor stopt met kusje geven in mijn nek. Ik ga nu naar zijn nek en op een bepaalt moment moet Viktor kreunen. Ik zuig op dat plekje en ga dan verder op andere plekken. Als ik stop pakt hij me op en tilt me naar boven. Zijn handen liggen op me kont als we naar boven lopen. Opeens knijpt hij in me kont en er ontsnapt een kreun uit mijn mond.

Viktor legt me op het bed neer en begint me wild te zoenen. Mijn handen gaan naar de rand van zijn shirt en trek hem snel over zijn hoofd. Viktor liet even me lippen los maar al snel zitten zijn lippen weer op de mijne. Ik ga met mijn handen over zijn sixpack en Viktor's handen gaan ook over mijn lichaam. Uiteindelijk verdwijnen zijn handen onder me shirt. Ze verkennen mijn buik en daarna masseren zijn handen mijn borsten. Weer moet ik een beetje kreunen. Ik ga met mijn handen naar zijn haar en trek er aan. Ook Viktor moet nu kreunen. Viktor trekt mijn shirt uit en als snel daarna zijn al onze kleren uit.

Viktor valt hijgend naast me en zo liggen we naast elkaar uit te hijgen. 'Je was echt geweldig' zegt Viktor terwijl hij me een kus in mijn nek geeft. 'Maar uh Bo' 'Ja' 'Je uh.. Hebt een zuigzoen in je nek' 'Oh' en schamend leg ik een hand in mijn nek. Viktor stapt uit bed 'Wat ga je doen' vraag ik 'Jaa wat denk je' zegt hij lachend 'Oh jaa' lach ik terug. Als hij de kamer uit is trek ik snel mijn ondergoed aan. Als Viktor terug komt heeft hij ook zijn boxershort al aan. Als hij weer naast me ligt geeft hij me nog een kus en gaat dan comfortabel liggen. Als hij zo ligt zie ik dat hij een plek in zijn nek heeft, hierom moet ik lachen. 'Wat is er' vraagt Viktor terwijl hij niks doorheeft. 'Jij hebt ook een zuigzoen in je nek' 'Echt... kut ik moet morgen trainen' 'Ja ik moet morgen ook werken he' en samen lachen we.'Dan krijgen we waarschijnlijk morgen veel opmerkingen van de jongens' zeg ik. 'Maakt me niks uit. Iedereen mag zien dat ik met me babygirl naar bed ben geweest' zegt Viktor best wel trots. Ik kruip bij Viktor in zijn armen en leg mijn hoofd op zijn borst. Viktor heeft zijn armen strak om me heen geslagen en op dit moment voel ik me zo gelukkig. Naast mij ligt de liefde van me leven en vanavond was echt perfect. Ik hou zoveel van Viktor. Het zou me hart breken als het nu uit zou gaan.

Ik hoor de deur open gaan en ik hoor iemand de trap oplopen. 'Hey, ik ben weer.....' hoor ik Magnus zeggen als hij Viktor's kamer in loopt. 'Uhm, volgens mij stoor ik een beetje, nou was het lekker' zegt Magnus lachend. 'Magnus, donder op' zegt Viktor. 'Ik ga al, en als jullie nog een rondje willen doen, doe het zachtjes. Ik ben er ook nog' zegt Magnus lachend en verlaat de slaapkamer. 'Sorry voor me broer, babe' zegt Viktor. 'Het geeft niet, lieve schat, mijn broers zouden dat ook zeggen' zeg ik lachend en ook Viktor moet lachen.

Ik lig nog steeds in Viktor's armen en zo val ik uiteindelijk in slaap. In slaap vallen met Viktor's stevige armen om heen.

HIJ veranderde mijWhere stories live. Discover now