Part 24.

420 37 7
                                    

Na obrázku Molly, Dominique a Violet

,,Tešíš sa? Už zajtra." usmial sa na mňa Theo a dal mi bozk na pery. S radosťou som mu ho opätovala a chytila ho za ruku.

,,Samozrejme, že sa teším. Akoby som sa nemohla tešiť, veď na ten večierok idem s tým najlepším chalanom na celom Rokforte."

,,A ja idem s tým najlepším dievčaťom na celom Rokforte."

Počas chôdze ma objal a pretočil vo vzduchu.

,,Theo!" skríkla som naňho mierne zdesene. Barnes sa len zasmial a položil ma na zem.

,,Toto už nikdy viac nerob!" vyčítala som mu a prst som mala varovne zdvihnutý. Theo sa napriek môjmu vražednému výrazu stále rehotal na celé kolo, až sa za nami pár študentov obzrelo.

,,Robíš mi hanbu." štuchla som ho do rebier a násilím odtiahla preč.

Keď sa Theo konečne dosmial, pozrel sa na mňa tým jeho zamilovaným pohľadom a jemne ma vtiahol do objatia.

,,Akú máš teraz hodinu láska?" spýtal sa.

,,Runy s Vectorovou." odvetila som mu a na mojom hlase boli jasne badať známky znechutenia. Na runy sa mi naozaj nechcelo ísť. Najradšej by som tento deň strávila úplne inak. Napríklad spolu s Theom.

,,Ja mám zase Starostlivosť o zázračné tvory." uškrnul sa.

,,Čože? Ty na to ešte chodíš?" zasmiala som sa. Theo sa na mňa naoko zamračil, no vzápätí sa usmial.

,,Náhodou, je to zaujímavé. Dozvieš sa aj to, čo by si najradšej nikdy nevedela."

,,Radšej nepokračuj." stopla som ho, lebo sa nadychoval aby ma mohol zahrnúť všelijakými faktami o čarovných zvieratách a tvoroch.

,,Nevieš o čo prichádzaš, Dominique." Nuž čo, musím ísť Dom. Nezabudni, že po škole je tréning." žmurkol na mňa, dal mi bozk na pery a odbehol preč. So zamilovaným výrazom som mu zakývala a začala tanečným krokom kráčať smerom k učebni rún.

,,Som zamilovaná, som zamilovaná." pospevovala som si cestou a párkrát som si poskočila. Vzhľadom na to, že na chodbe sa nenachádzal nikto okrem mňa som si taký luxus ako je pospevovanie mohla dovoliť.

,,Som zamilovaná, miláčik samozrejme do teba." spravila som otočku na špičkách a divoko mávala rukami okolo seba. To som ale nemala robiť, lebo som stratila rovnováhu a začala padať. Vypískla som a očakávala pád, no namiesto podlahy som sa ocitla v niečom náručí.

,,Ach Divožienka! Aj ja ťa milujem!" zvolal William, zdvihol ma ako nevestu a pomaly sa tvárou približoval k tej mojej. Pery mal mierne našpúlené a na tvári blažený výraz.

,,Merlin!" zjačala som a začala sa metať.
,,William! Okamžite ma daj dole! William! William!" kričala som naňho. Chudák chlapec bol ale asi hluchý lebo stále sa ma snažil pobozkať.

Pochopte ma. Chalan, ktorý mi ide neskutočne na nervy ma chce práve pobozkať! Hoci, možno by to nebolo až také zlé...

Motýle v bruchu sa naplno rozleteli a moje predstavy predbehli realitu a práve mi ponúkali obraz mňa a Williama ako sa vášnivo bozkávame.

,,Pusu! Pusu! Pusu!" kričal hlas v mojej hlave.

,,Milujem Thea ty idiot!" skríkla som, aby som umlčala ten otravný hlas a aj aby sa William konečne prestal približovať.

William strnul a pozrel na mňa psím pohľadom.

,,A vieš to iste?" spýtal sa.

,,Jasné, že hej! Inak by som s ním nechodila." odvrkla som mu.

Wild childWhere stories live. Discover now