Poďakovanie + random fakty

265 24 3
                                    

Nikdy som neverila, že sa dostanem až sem... snom asi každého autora je dokončiť príbeh, ktorý píše a keď sa mu to nakoniec podarí, zrazu ostane len prázdno a pekné spomienky. Ja na písanie Wild Child budem mať určite pekné spomienky a to aj vďaka Vám, mojim čitateľom, ktorí ste ma neustále podporovali v písaní, či už votmi alebo komentármi :)

Pôvodne som tu nechcela nikoho spomínať, ale nespomenúť adad17 sa proste nedá :D patrí jej moje obrovské ďakujem za nádherné komentáre, obrovskú podporu, ktorá ma nútila písať ďalšie časti a vlastne jej ďakujem za všetko čo pre Wild Child spravila ^^ naozaj ti veľmi ďakujem Adaddie :)

Moja vďaka patrí aj Vám, ostatným čitateľom Wild Child :D ďakujem za každý jeden hlas, koment a videnie :) bez Vás by Wild Child ani nebolo :D

Je mi to ľúto, ale druhá časť Wild Child nebude. Možno Vás táto správa nepotešila, ale verte mi, takto to je najlepšie. No napriek tomu dúfam, že sa uvidíme aj pri dalších projektoch, či už mojich alebo Vašich :)

Ešte raz Vám ďakujem za všetko :)




A ako hlása názov kapitoly, pridávam sem aj nejaké tie random fakty :D

- K písaniuma inšpiroval jeden obrázok s Dominique, pri ktorom bolo napísané Wild Child. Dominique na ňom bola zo Slizolinu a práve ju vyhodili zo školy, ale to som do príbehu nedala :D

- Vždy som chcela napísať nejaký príbeh o Dominique a o Molly II. a písaním Wild Child som si tento sen splnila ^^

- Prvý cover, ktorý som vytvorila na túto knižku vyzeral takto:

- Prvý cover, ktorý som vytvorila na túto knižku vyzeral takto:

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Hrôza, čo? :D

- Príbeh je inšpirovaný textingmi, ktoré vtedy leteli (a možno aj stále letia, netuším). Ani tu Dom nepozná pravú identitu Williama, tak ako je to v mnohých textingoch :)

- Kto v skutočnosti William je ste sa mali dozvedieť už v Part 13. ale kvôli tomu, že by bol potom príbeh krátky som tak neučinila

- Do napísania Part 42. som absolútne netušila, ako sa William bude skutočne volať :D

- V alternatívnom vesmíre by Molly chodila do Bifľomoru, Dominique do Bystrohlavu a Violet do Slizolinu

- Keby Domi chodila do Bystrohlavu, je možné, že by sa s Williamom dali skôr dokopy :D

- Theo nemal nikdy existovať

- Istý čas som si aj myslela, že napíšem druhý diel (čo som, ako už viete zrušila). Dej sa mal odohrávať v siedmom ročníku, kde by Dominique, William, Molly, Lysander, Violet a Nicolas išli do Francúzska na výmenný pobyt do Beauxbatonu :)

To je všetko :) ak by ste mali ešte nejaké otázky, napíšte do komentárov, rada Vám odpoviem :)

Zatiaľ sa ale s Vami lúčim :)
Aprilka

Wild childOnde as histórias ganham vida. Descobre agora