Κεφάλαιο 66.

490 33 0
                                    

"Μωρό μου!!" Φωνάζω μόλις μπαίνει μέσα στο διαμέρισμα μου ο Άρης.
"Δεν σε περίμενα!" Χαμογελάω. "Τι κανεις;" συνεχίζω να ρωτάω. Επιτέλους γυρνάει και με κοιτάει. Το βλέμμα του γλυκό και στοργικό, τα μάτια του υγρά όπως πάντα... με πλησιάζει και με πιάνει από την μέση φέρνοντας με κοντά του. Με φιλάει αργά, το φιλί υπέροχο και κάθε φορά με τρελαίνει.

"Ειμαι..." κοιτάζει αλλού. "Καλά. Εσυ;"

"Μια χαρά..." χαμογελάω και του δίνω ένα πεταχτό φιλί στα χείλη. Μπορώ να καταλάβω πως κάτι τρέχει...

"Τι συμβαινει;" τον ρωτάω. Με κοιτάζει με απορία στα μάτια... Μα ξέρω πως είναι δήθεν απορία. Ήρθε για κάποιο λόγο εδώ και θα τον μάθω αργά η γρήγορα.

"Τι συμβαινει;" με ρωτάει και χαμογελάει. Τα λακκακια σου Μακρή... μάζεψε τα γιατί αλλιώς θα σε βιάσω...
Τον κοιτάζω αποδοκιμαστικά και βγάζει έναν αναστεναγμό.

Ύστερα έγιναν δυο αναστεναγμοί...

Στον τρίτο έπιασα το κεφάλι του και το έφερα κοντά μου, θέλω να τον κάνω να νιώσει καλύτερα και προσπαθώ να μην αναστατωθω και εγω. Ειλικρινά η στάση του με τρομάζει και με κάνει να ανησυχώ.

"Θα μου πεις;" λέω τελικά αγανακτισμένη.

"Με το συγκρότημα..." ξεκινάει.

"Με το συγκρότημα τι;" μου έχει βγάλει το άχτι!

"Θα κάνουμε ένα μικρό χειμωνιάτικο tour." Λέει και με κοιτάζει εξεταστικά για να δει την αντίδραση μου.

Χαμογελάω. "Πολύ ωραία!" Λέω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι.. που είναι το κακο;

"Πολύ ωραια; Μωρο μου θα έχω πολύ δουλεια και θα φεύγω συνέχεια για ταξιδια.." όπως κάθετε στον καναπέ με τραβάει και κάθομαι στα πόδια του. Χωνομαι στην αγκαλιά του και μυρίζω το άρωμα του. Το άρωμα του τόσο μεθυστικό. Μπορεί να με μεθύσει χειρότερα και από σκέτη βότκα.

"Εντάξει. Και; Θα γυρνάς και θα σε βλέπω. Που είναι το πρόβλημα; Έχεις ξανά φύγει για tour.." προσπαθώ να μπω σο μυαλό του, να καταλάβω τον προβληματισμό του.

"Θέλω να είναι όλη την ώρα μαζί σου μωρό μου. Δεν θελω να ειμαι μακρια σου.." γαμωτο. Γαμωτο γαμωτο γαμωτο. Είναι τόσο γλυκός. Είναι ολόκληρος άντρας και όμως είναι τόσο γλυκός...

Πέφτω σχεδόν αμέσως στα χείλη του και τον φιλάω με πάθος. Είναι υπέροχος, μοναδικά υπέροχος. Είμαι τόσο τυχερή που τον εχω, δικό μου...

We are different.Where stories live. Discover now