Κεφάλαιο 57.

599 42 7
                                    

Δεν σταματάω να τον κοιτάω. Πραγματικά, αυτή την στιγμη μια χαμηλή μουσική θα ταίριαζε απόλυτα. Το βλέμματα μας ενωμένα. Όπως και οι καρδιές μας.

Τον θέλω γαμώτο μου. Τον θελω ξανα. Πίσω, να τον εχω αγκαλια και να θαυμάζω τα χαρακτηριστικά του όταν κοιμάται. Και αλήθεια, όταν κοιμάται είναι ο πιο όμορφος άγγελος του κόσμου.

Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής πλέον. Με το ζόρι κρατιέμαι να μην τον φιλήσω, αφού γύρω μας είναι τόσος κόσμος.

Κοιτάει μια τα χείλη μου και μια τα μάτια μου. Πιάνω το χέρι του αποτομα και τον τραβάω προς το πίσω μέρος, στις τουαλέτες. Ακολουθεί από πίσω μου γρήγορα. Ξέρει που πάω, ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μου κίνηση.

"Σε θελω." Μου λέει.

"Και εγω μωρό μου." Ανοίγω την πόρτα. Μπαίνουμε μέσα και την κλείνει ο ίδιος με το πόδι του. Με μια απότομη κίνηση με κολλάει στην πόρτα, αυτός να βρίσκεται από πάνω μου.

"Σε θελω τόσο γαμημένα πολυ." Ψιθύρισε. Η ζέστη του ανάσα μουδιαζει το δέρμα μου.

Αυτό ήταν. Ακούμπησα αμέσως τα χείλη του, διεκδικώντας τα και πάλι δικά μου.

Μετα απο καιρο, ενιωσα το αιμα να κυλαει ξανα στις φλεβες μου, η καρδια μου να βρισκει τον ρυθμο της και η ζωή μου να αποκτάει νόημα ξανα. Το δέρμα μου φλέγεται στο άγγιγμα του. Αγαπάω αυτή την αίσθηση. Λατρεύω ότι μου προκαλεί. Λατρεύω το πως με κανι να νιωθω με ένα του μόνο φιλί. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, μα νομίζω πως του δείχνω πόσο τον θελω. Τραβάω τις ρίζες των μαλλιών του με τα δάχτυλα μου όσο φιλιομαστε παθιασμένα πάνω στην πόρτα της μικρής τουαλέτας  του σταδίου ΟΑΚΑ. Εντάξει, ποιος θα το περίμενε αυτο; Και ποιον νοιάζει εξάλλου; εμένα. Μόνο. Και εκείνον. Ένας τους δυο από ότι φαίνεται. Δεν ξέρω τι λέω. Νιώθω πως βρίσκω το μυαλό μου στο φίλο του, όμως ταυτόχρονα πως το χάνω. Δεν ξέρω τι παίζεται, πώς να το εξηγήσω ακριβώς. Νιώθω τρελή, είμαι τρελή. Ούτε τις σκεψεις μου δεν μπορω να βάλω σε ταξη.
Αναστεναζω μόλις ο Άρης δαγκώνει τα χειλη μου. Νομίζω πως μόλις γκρατζουνησα το δέρμα του με τα ψεύτικα νύχια μου.
Πρέπει να τα βγάλω, με ενοχλούν. Είναι τεράστια και δεν τα εχω συνηθίσει, ζήτημα να έχω ξανα βάλει πάνω από 3 φορες.

Φεύγει από τα χείλη μου και φιλάει τον λαιμό μου. Αφήνει δαγκωματιες και απαλά φιλιά. Το δέρμα μου καίγεται, ξέρω πως αύριο θα έχω μια τεράστια μελάνια σε αυτό το μέρος.

We are different.Where stories live. Discover now