Κεφαλαιο 35.

706 50 3
                                    

"Θες να έρθω πανω;" με ρωτάει τελικά. Δεν με αφησε να τον φιλησω για να με ρωτησει αυτο; Μπερδευτηκα και το ποτο που ηπια δεν με βοηθαει.

"Ότι θες." Το χαμόγελο του μεγαλώνει.

Ανοιγω την πορτα και μπαινω μεσα με εκεινον να ακολουθει. Νιωθω τα χερια του στην μεση μου να με σφιγκουν ολο και πιο πολυ.
Πεταω την τσαντα μου στο τραπεζακι του χολ και κλινω γρηγορα την πορτα πισω μου. Ο Αρης με σπρώχνει με δυναμη πάνω στην πορτα και κολλάει τα χείλη του στο στόμα μου. Εχω τα χερια μου γυρω απο τον λαιμο του και αναστεναζω βαριά όταν αρχίζει να κατεβαίνει, αφήνοντας υγρά φιλιά στον λαιμό μου. Βάζει τις χούφτες του στους γλουτούς μου και με χαϊδεύει εκεί ζωηρά. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Δεν ξέρω αν πραγματικα το θελω αυτο, ουτε αν ειμαι ετοιμη. Δεν θελω να σταματησω ομως. Ο τροπος που με φιλαει αυτη την στιγμη με κανει να θελω περισσοτερα και να μην σκεφτομαι.

Ξανά φιλαει τα χείλη μου και εγώ του δαγκώνω ελαφρά τον λαιμο. Βάζω τα πόδια μου γυρω απο την μέση του και με σηκώνει πηγαίνοντας μάς προς την κρεβατοκάμαρα μου. Με ξαπλωνει απαλα πανω στα χρωματιστά σεντονα και ανεβαίνει από πάνω μου. Βγάζει το πουκάμισο του με μια γρήγορη κίνηση και προσπαθώ να βγάλω το φόρεμα μου όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Δεν είναι πως είμαι έμπειρη σε αυτό, γιατί δεν είμαι. Αλλά ξέρω πως γίνετε και τι κάνεις.... Σίγουρα δεν ξέρω όλα τα μυστικά αλλά τα περισσότερα τα γνωρίζω και ας μην τα έχω δοκιμασει...

Είναι απίστευτο. Σήμερα, εδώ και τώρα θα είναι η πρώτη μου φορά. Είμαι σχεδόν 20. Για την εποχή που ζω σίγουρα άλλοι θα πίστευαν πως άργησα, αλλά δεν το ήθελα τόσο καιρό. Και εκτος πως ειναι τοσο τρομερο και πρέπει να σκεφτώ τις κινήσεις μου καλά, θελω να θυμάμαι. Να θυμάμαι τα πάντα από αυτό το βράδυ. Δεν θελω να είναι το ποτό αυτό που προκαλεί τις κινήσεις και τα συναισθήματα μου αλλά εγω η ίδια. Εγω να καθοδηγω τον εαυτο μου.

Ο Άρης με βοηθάει να βγάλω το φόρεμα μου και μόλις το βγαζω, κοιτάζει το στήθος μου γλύφει τα χείλη του. Κομπλαρω. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω και όλη η αυτοπεποίθησή και η θετική ενέργεια που είχα πριν μοιάζει παρελθόν. Να το κάνω αυτο;

Με κοιτάζει στα μάτια. "Το θες αυτο;" με ρωτάει λες και ακούει τις σκέψεις μου. Δεν ξερω ποια ειναι η σωστη απαντηση σε αυτη την ερωτηση. Δεν ξερω καν αν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση.
Αλλά στο τέλος, γνεφω καταφατικά και μενω έκπληκτη με τον εαυτο μου όταν ορμαω και φιλάω άγρια τα χείλη του. Και ο Άρης από όσο φαίνεται. Είναι μια μεγάλη έκπληξη και για τους δύο μας.

Παίρνει τα χερια μου και τα βάζει μπροστά από το κουμπομα του τζιν του. Στο φερμουάρ.
Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Ακούω τον ήχο της καρδιάς μου και νομίζω πως θα εκραγεί. Ίσως να ακουει και εκείνος τον ήχο.

Σκύβει στο αυτί μου και ψιθυρίζει "ξεκουμποσε με". Νιώθω ένα περίεργο αίσθημα, κάτι που δεν έχω ξανά νιώσει. Έντονη ρίγη περνάει από όλο μου το σώμα, κάθε σημείο του κορμιού μου έχει ανατριχιασει. Το σημειο του καβαλου του εχει μεγεθυνθει απότομα και πολύ έντονα.

Κάνω αυτό που λέει.

Βγάζω γρήγορα το κουμπί του και κατεβάζω το φερμουάρ. Με την σειρά του, σηκώνεται από πάνω μου για μεγαλύτερη ευκολία και βγάζει το παντελόνι. Το πετάει στο πάτωμα. Ξανά έρχεται από πάνω μου και βάζει αυτή την φορά τα πόδια του ανάμεσα από τα δικά μου. Τα πόδια μου είναι αρκετά ανοιχτά.

Οι ορμόνες μου εκτοξεύονται στα ύψη. Το θελω αυτο και το θελω πολυ. Μου εχει προκαλεσει πολλα συναισθηματα αυτο το ατομο και θελω να το ζησω μαζι του. Θέλω, θελω να κάνω έρωτα μαζί του. Και γαμωτο, θελω να είναι υπέροχα. Ξέρω πως θα είναι.

Ξανά εστιάζει στο στήθος μου. Βάζει τα δάχτυλα του στο κουμπομα και μονομιάς το αφαιρεί από πάνω μου. Νιώθω πολύ άβολα που είμαι γυμνή μπροστά του αλλά δεν πρέπει, σωστά;

Με ακουμπάει και με φιλαει στις ρόγες. Τρίβει τον καβαλο του πάνω μου και το θελω πιο πολύ από πότε αυτό. Το κάνει επίτηδες, προσπαθεί να με κανει να τον ζητήσω. Ξέρει τι μου προκαλεί. Παρατηρώ το σώμα του. Γυμνασμένο, οι κοιλιακοί είναι έντονοι πάνω στο στομάχι του. Έχει φουσκωτά μπράτσα, όχι αρκετά μεγάλα αλλά σε ένα τέλειο μέγεθος για το γούστο μου.
Συνεχίζει και με φιλαει μέχρι λίγο πάνω από το εσώρουχο μου. Με αποσυντονιζει. Αργά σηκώνει το κεφάλι του και με κοιτάζει με αυτά τα γυαλιστερά και γλυκά μάτια του, που έχω ερωτευτεί χρόνια τώρα.
"Είναι η πρώτη φορα;" ρωτάει.

"Ναι. Είναι!" Χαμογελάω και δαγκώνω τα χείλη μου από μέσα.

"Εντάξει. Θα προσέχω." Μου χαμογελάει και εκείνος.

Με αργές και βασανιστικές κινήσεις βγάζει τα εσώρουχα μας.
Γουρλωνω τα μάτια μου. Πρώτη φορά βλέπω αυτό............
Από το πλάι του παίρνει ένα σακουλάκι, προφυλακτικό είναι προφανώς και το βάζει με γρήγορες κινησεις. Δεν μπορώ να καταλάβω από που το πήρε αφού το παντελόνι του είναι πεσμένο κάτω...

Με ξανά κοιτάζει άλλη μια φορά στα μάτια τρυφερά και οι επόμενες κινήσεις του με κάνουν να φωνάξω δυνατά.
Μου χαρίζει αισθήματα ευχαρίστησης αλλά και πόνου ταυτοχρόνως. Όλο αυτό είναι μαγικό. Πραγματικά μαγικό.



____________________________________
Oh my god. Oh my god. Εμμ, ελπίζω να σας άρεσε. Πρώτη φορά που γράφω dirty. Δεν ξερω αν ήταν καλό. Σας αρεσε;;;;;;
Φιλιααα

We are different.Where stories live. Discover now