Κεφαλαιο 34

624 51 6
                                    

"Καλως τις ομορφες!" Μου κλινει το ματι ο Αρης μολις με βλεπει. Στεκεται ορθιος μπροστα στην πορτα του αυτοκινητου και με κοιταει προκλητικα. Θελω να φιλησω αυτο το πονηρο χαμογελο που εχει σχηματιστει στο προσωπο του. Τα λακκακια διπλα απο τα χειλη του ειναι πολυ εντονα.
Τον πλησιαζω και βαζω τα χερια μου πισω απο τον σβερκο του. Το φιλαω στα χειλη γλυκα και αισθησιακα. Ανταποκρινεται αμεσως. Δαγκωνει καποια στιγμη τα χειλη μου και εγω τα γλυφω οσο απομακρυνομαι απο κοντα του. Ανοιγω την πορτα του συνοδηγου και μπαινω μεσα. Το σαλονι του αμαξιου μυριζει τελεια. Τα δερματινα καθισματα ειναι πολυ βολευτικα και αναπαυτικα. Μολις μπαινει και εκεινος μεσα βαζει μπρος. Η Δημητρα εχει ηδη μπει απο πριν και οταν γυριζω να την κοιταξω, μου κλινει το ματι πονηρα. Προφανως για το ωραιο φιλι με τον Αρη πριν. Μακαρι να κρατησει πολυ αυτο με τον Αρη. Μακαρι.

Το φορεμα που διαλεξα ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου. Πολυ απλο και λιτο. Μπλε σκουρο και περιπου ριχτο. Δενεται με μια ζωνη στην μεση και ως εκει ειναι στενο, μετα γινετε σαν φουστα. Ειναι μια μιση παλαμι πανω απο το γονατο. Δεν ειναι προκλητικο μα ειναι και ταυτοχρονα σεξι. Δεν εχει βαθυ ντεκολτε, αλλα ειναι αρκετα για να φαινεται το πλουσιο στηθος μου. Χαιρομαι που εχω σε καλο μεγεθος μπουστο και ωραιες καμπηλες. Εχω ωραιο σωμα, οχι αυτο που θα ηθελα, αλλα δεν ειναι ασχημο. Για τακουνια διαλεξα μια πλατφορμα μαυρη, 7 ποντους. Θα ηθελα πολυ να ημουν ψηλοτερη. Δεν μου αρεσει καθολου το υψος μου.

Φτανουμε εξω απο το κλαμπ. Το ξερω αυτο το κλαμπ. Ειναι το ιδιο που ειχαμε ερθει μετα την εκπληξη-συναυλια των παιδιων. Τοτε που γνωρησα και την Βανα...... Αραγες εχουν ξανα μιλησει απο τοτε; Δεν ειναι και πολλες μερες. 4-5 τωρα που το σκεφτομαι. Και δυστηχως, με τον Αρη ειμαστε μονο δυο μερες μαζι και γνωριζομαστε 8 μερες. Καπου εκει. Ειναι πολυ γρηγορα ολο αυτο. Δεν μου αρεσει αλλα δεν το αλλαζω.

Μπαινουμε στο κλαμπ και παμε στην αλλη μερια της μεγαλης αιθουσας, εκει που ειναι τα τραπεζια με τις ψηλες καρεκλες.
Μολις βρισκουμε τα παιδια καθομαστε ολοι στο τραπεζι. Η Δημητρα πηγε αμεσως διπλα στον Τζιμμυ να του μιλησει. Μολις την ειδε χαμογελασε και εκεινος. Μακαρι να καταληξουν μαζι αυτοι οι δυο...

"Τι εμαθα Αριεττα. Εσεις οι δυο μαζι ε; Πολυ ωραια. Καλη επιλογη Αρη." Ο Βαγγελης μας χαμογελαει πονηρα και νομιζω κοκκινησα. Ο Αρης με χαιδευει στην πλατη με το δεξι του χερι. Γυρναω και τον φιλαω στο μαγουλο. Γυριζει και εκεινος το κεφαλι του αποτομα και με φιλαει στο στομα. Ακουγονται λιγα "οοοοο" απο μπροστα αλλα δεν δινουμε σημασια.

We are different.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang