Κεφαλαιο 51.

589 52 6
                                    

Τον κοιτάζω με θυμό. Μα σοβαρά τωρα; Εμ...νευριασε επειδή μίλησα με τον Στέλιο και δεν του το ειπα;

Δημοσιοποιήθηκε μια φωτογραφία μας από την συναυλία στην Ρόδο, τότε που πήγα τυχαία στο κλαμπ που τραγούδαγε και ο Άρης την είδε. Τα πήρε και μου έκανε ολόκληρη φασαρία.

Μου κρατάει μούτρα. Δεν χρειαζόταν. Τι νομίζει; Πως μου αρέσει ή κάτι τετοιο; Πως κάτι τρέχει με εμενα και εκείνον; Όσο πιο πολύ ώρα δεν μου μιλάει, τόσο πιο πολύ νευριαζω και εγώ.
Πως να μην θυμωσω; Από την στιγμη που με κατηγορεί για κάτι που ούτε εκείνος ξέρει καλά...

Και μετά σκέφτηκε να κοιτάξει το Instagram του Στέλιου... Που δυστυχώς πριν από λίγες μέρες, ανέβασε μια φωτογραφία. Συγκεκριμένα, την φωτογραφία που βγάλαμε από το κινητό του όταν έκατσε στο τραπέζι μας για λίγο.

Δηλαδή έπρεπε, μετά από μια υπέροχη εβδομάδα που περασαμε στο νησί μου, να χαλάσει με το που ήρθαμε στην Αθηνα;

Ούτε μιση εβδομαδα δεν πέρασε από τις πιο όμορφες στιγμές σε όλη την διάρκεια της σχέση μας και σχεδόν τσακωθηκαμε. Δεν ξέρω πως το βλέπει αυτος αλλά ελπίζω να μην είναι τόσο θυμωμένος όσο δείχνει.

Γαμώτο, τον αγαπάω. Δεν θέλω να είναι έτσι.

Θέλω να είμαστε εντάξει.

Ένας αναστεναγμός που βγαίνει από το στόμα μου, κάνει τον Άρη να γυρησει το κεφάλι του 90 μοίρες και να με κοιτάξει ξανά μετά από ώρα. Τα μάτια του βγάζουν φωτιες και καίνε τα δικά μου, καθώς με κοιτάζει έντονα με το βλέμμα του να φανερώνουν θυμό.

"Μην αναστεναζεις. Εσυ φταις που ειμαι θυμωμενος." Δαγκώνει τα χείλια του τόσο δυνατά, που φοβάμαι μην ματώσουν.

Κάνω μια απότομη κίνηση από την θεση της πολυθρόνας που κάθομαι μαζεμένη με τα χερια γύρω από τα γόνατα μου. Ήθελα τόσο να σηκωθώ και να τον φιλήσω. Αλλά με το ζόρι κρατήθηκα την τελευταία στιγμή, κάνοντας αυτή την κίνηση. Ο Άρης την παρατήρησε αλλά δεν έδωσε σημασία.

Με κοίταξε για λίγα ακόμα δευτερόλεπτα και ύστερα έστρεψε την προσοχή του στην τηλεόραση. Ξανά.
Λες και προσέχει καθόλου το έργο που δείχνει. Ξέρω πως από μέσα του καίγεται και με βρίζει. Αλλά ακόμα να καταλάβω γιατί θύμωσε τόσο. Δεν έπρεπε... Και δεν νιώθω καν άσχημα. Δεν μπορώ να μιλήσω δηλαδή με έναν φίλο μου;

"Πες μου τι ακριβώς σε πειραξε."
Δεν με κοιτάει. Δεν κουνάει καν το κεφάλι του.

We are different.Where stories live. Discover now