34. bölüm

11.9K 941 7
                                    

"Yakalayamadı ki yakalayamadı ki"

Dicle Karahan in cıvıl cıvıl bahçeden gelen sesiyle güne uyandı. Gülümseyerek güne başlamanın verdiği huzurla yatakta bir süre gerinip pencereye yürüdü. Perdeyi açınca Seher in yaşına başına bakmadan deli gibi bahçede yalınayak koşan oğluyla oyun oynadığını gördü. Bir kaç dakika onları seyretti. Koşaradim merdivenleri inip oda çıplak ayaklarıyla bahceye indi. Onu gören oğlu daha da coştu.

"Anne Seher anne beni yakalayamiyor sen yakalaaaa"

Bir insanın en büyük hazinesi sağlıklı mutlu çocuğunun olması diye düşündü o an. Peşine takıldı oğlunun bahçede sağa sola koşturup kahkahalarla gülmeye başladılar. Seher titreyen dizlerine ellerini koyup dinlendi biraz. Parmağıyla ikisini de işaret etti.

"Ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.  Sizde elinizi yüzünüzü özellikle ayaklarınızı yıkayın gelin."

Dicle Seher in arkasından bakıp taklidini yaparken Karahan kaynar kazan gibi fikirdiyordu. Bunu fırsat bilen Dicle bir hamle de oğlunun yanına gidip onu yere yatırdı. Her yerini gidiklamaya başladı. Karahan kahkahalarinin arasında yalvarmaya başladı.

"Anne hayır anne yapma anne ne olur"

"Anneye seni seviyorum de."

"Anne seni çok seviyorum"

"Anneye canimsin de"

"Anne canimsin"

Dicle sudan cikmis balik gibi gidiklandikca her yeri oynayan oğlunu öpücük yağmuruna tutmaya başladı. Elinden kurtulan Karahan yine bağırmaya başladı.

"Annem beni yakalayamaz ki"

"Anne seni şimdi bir yakalayacak bu kez öpmeyecek isiracak"

Dicle nin arkasına doğru koşmaya başlayan Karahan birden durdu.

"Anne bu adam kim?"

Dicle nefes nefese kalmış halde yerinden kalktı. Arkasını döndü. Gözleri kendine öfkeyle bakan bir çift gözle kesisti. Sessiz bir çığlık gibi kendine bakan gözlerin sahibinin adını fisildadi

"Firattttt"

DİCLE & FIRAT (Tamamlandi)Where stories live. Discover now