26. bölüm

14.2K 964 15
                                    

Duydukları cümleyle ikisi de arkasını döndü. Korhan arkalarında korkuluk gibi dikiliyordu. İlk konuşan Dicle oldu.

"Korhan "

Fırat yumruklarini sıkmiş Korhan a düşmanca bakışlarını esirgemezken Korhan yavaş adımlarla yanlarına geldi. Direk Dicle ye baktı

"Ne yaptığını zannediyorsun sen?, sinemadan sonra bu adamın evinde ne işin var?"

Dicle sinirle çıkışti "Sen beni mi takip ediyorsun?"

"Amacım seni takip etmek değildi aksine programım iptal olunca bugünü birlikte geçirelim diye geliyordum ki bil bakalım ne gördüm yolda." ikisine birlikte baktı. "Mesaiyi yedi güne yayan bir Patron ve onun sevgili çalışanı." Bu kez Fırat a döndü. "Sevgilisi olduğunu bildiğin biriyle nasıl böyle rahat dolasabiliyor evine kadar getiriyorsun nasıl bir mide var sende?"

Fırat tek bir hamleyle Korhan in boğazına yapıştı. "Ne dediğini zannediyorsun sen pis herif?"

Hamleyi gören Dicle çığlık atıp bir adım geriye sıçradı. Fırat Korhan in boğazına yapışmış Korhan da onun yüzüne yumruk atmaya başlamıştı. Dicle nin yapmayın çığlıklarına aldırmayan iki koca adam bir müddet sonra yere yığıldı. Altta Korhan üstte Fırat deli gibi birbirlerine girmişlerdi. Dicle Tan ne zaman geldi ne zaman araya girdi onları ayırdı anlayamadı. Elleriyle ağzını kapatmış hickiriklarini bastırmaya çalışıyordu. İki adam ayağa kalktılarinda ikisininde üstü başı dağılmış Korhan in kasindan Fırat in dudağının kenarından kan akıyordu. Tan da sağ elini tutmuş sıkıp gevsetiyordu. Dicle yere çöktü eliyle yüzünü kapatıp ağlamaya devam etti. Arenada birbirine bakan iki boğa gibi burnundan soluyan Fırat ve Korhan yeni bir hamle bekliyorlardı birbirlerine girmek için. Bu arada sitenin güvenlik görevlileri de koşarak gelmiş Fırat a hayretle bakıyorlardi. Tan Korhan a yaklaşti.

"Korhan artık git."

Korhan başını salladı " Dicle kalk gidiyoruz."

Dicle ellerinin arasından yüzünü çıkarttı. Ama cevap ondan değil Fırat tan geldi.

"Dicle hiç bir yere gitmiyor. Sen de defol derhal burdan. Kendin gitmezsen -güvenlik görevlilerini gösterdi- zorla gönderirim "

Bu yeni bir bogusma sebebi oldu aralarında. Tan Fırat ı tutmaya çalışırken Güvenlik görevlileri de korhan ı kollarından engellemeye çalışıyorlardı ama ne mümkün. Bir süre sonra ayırmayı başardılar. Fırat biraz önce Dicle nin oturduğu yere baktı. Boştu. Hızla sağa sola Bakınmaya başladı. Onun bu halini gören Korhan bir taraftan burnundan gelen kanı silerken bir yandan da ne yaptığını anlamaya çalıştı. Anladı da Dicle yoktu. Deli gibi sağa sola koşmaya başladı. Fırat cebinden yere fırlayan telefonunu alıp Dicle'yi aramaya başladı. Telefon çalıyordu ama açılmiyordu. Korhan bir iki dakika daha sağa sola koşturup arabasına gitti. Binmeden önce işaret parmağını Fırat a salladı.

"Seninle isim bitmedi daha sevgilimden uzak dur" diye bağırdı.

Bu Fırat için yeni bir saldırı sebebiydi. Elindeki telefonu cebine sokup hızla yumruğunu kaldırdı. Bir iki adım atmıştı ki koltuk altlarından Tan tutup onu durdurdu.

"Abi hazır gidiyor birak"

Korhan son gaz arabayla yanlarından geçti ve gözden kayboldu. Fırat kendi arabasına doğru giderken Tan yine kolundan tutup onu durdurdu. "Bir sakin ol abi" sonra güvenlik görevlilerine döndü. Plakayı alın ve bu arabanın bir daha bu siteye girmesine engel olun" dedi. Yaşadığı arbededen hala nefesi düzelmeyen Fırat deli danalar gibi bir sağa bir sola gidiyor elleriyle saçını karıştırıp duruyordu. Tan onu kolundan tutup kendi evine doğru çekmeye başladı.

DİCLE & FIRAT (Tamamlandi)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora