You should go

10.9K 596 82
                                    



LOUIS:

„Louisi, vstávej!" Ozval se na můj vkus až příliš hlasitý křik mého nejlepšího kamaráda. Jen jsem něco nesrozumitelně zamumlal a převalil se na druhý bok. Neměl jsem nejmenší chuť se zvedat. Zvlášť, když jsem v sobě ještě pořád měl vibrátor z předchozí noci.

„No tak, Louisi!" Zaječel Niall hlasitěji než před chvílí a začal mlátit pěstí do dveří. „Přísahám, že ty dveře vykopnu, jestli nedostaneš tu svou obří prdel z postele!" Zamračil jsem se a nespokojeně se zavrtěl. Ani v nejmenším se mi nechtělo vylézat z vyhřátých přikrývek.
„Už jen kvůli té obří prdeli nikam nejdu!" Křikl jsem na blonďáčka, který stál za dveřmi.
„Teď jsi zranil jeho city." Slyšel jsem, jak se zasmál Zayn a nejspíš i pobaveně zavrtěl hlavou. „Skvělá práce, Ni."
„Drž hubu." Odpověděl mu můj nejlepší kamarád a naštvaně kopl do dveří. „Tak vstávej, Tomlinsone! Už je skoro poledne!" Protočil jsem oči a převalil se na záda. Vibrátor mi při tom pohybu narazil na prostatu, takže jsem se musel kousnout do jazyka, abych nezavzdychal.
„Nech mě žít!" Křikl jsem a modlil se, aby ze sebe nevydal nějaký nežádoucí zvuk. Nechtěl jsem, aby Niall věděl, co jsem tady včera dělal.
„Nechám, jakmile vstaneš!" Protočil jsem oči a s povzdechem se protáhl.
„No jo. Dej mi minutku!" Křikl jsem a zadíval se na budík, bylo čtvrt na dvanáct. Byl to pro mě docela šok. Málokdy se mi stávalo, že bych spal tak dlouho, ale to nejspíš bylo tím, že jsem vždy vstával brzo do práce.
„Fajn, ale dělej!" Nechápal jsem, co Niallovi zase přelítlo přes nos. Obvykle takhle nikdy nevyváděl. Nenapadala mě jediná věc, kvůli které by po mě chtěl tak naléhavě, abych vstal.

Kousl jsem se do spodního rtu a pokrčil nohy v kolenou. Potřeboval jsem ze sebe nejdřív dostat vibrátor, než jsem mohl vstát a začít předstírat, že jsem tu věc neměl celou noc zaraženou v zadku.

Zhluboka jsem se nadechl a rychle to ze sebe vysunul. Z úst mi unikl přidušený sten, který byl naštěstí dostatečně tichý, takže i kdyby Niall nebo Zayn poslouchali za dveřmi, nic by neslyšeli.

Jakmile ta věc byla venku, natáhl jsem se pro vlhké ubrousky, které jsem měl v tašce a očistil ji i sebe. Poté jsem vibrátor uklidil a konečně jsem vstal. S povzdechem jsem se zadíval na svou erekci a odolal pokušení se rychle uspokojit. Byl jsem si jistý, že Harry by na to nikdy nepřišel, ale věděl jsem, že bych se pak cítil provinile. Z nějakého důvodu se mi příčilo porušovat jeho pravidla.

Oblékl jsem si volné tepláky, aby tak nebyl vidět můj malý problém a i s věcmi do sprchy jsem se vydal do koupelny. Nutně jsem potřeboval studenou sprchu. Neměl jsem nejmenší chuť od kluků poslouchat posměšky o tom, že mě ještě pořád trápí ranní stojáky.

Jakmile jsem byl hotový a moje erekce byla pryč, vzal jsem si na sebe opět své volné tepláky a přidal ještě rolák, aby nikdo nespatřil mé modřiny, které zdobily mou hruď a krk. Pak jsem se konečně vydal za svými kamarády, kteří na mě už netrpělivě čekali v obýváku.

„Co ti trvalo tak dlouho?" vyjel po mě Niall mírně podrážděně. Překvapeně jsem zamrkal a nechápavě si ho prohlédl. Choval se jako pokaždé, když měl kocovinu a všechno kolem něj ho nehorázně vytáčelo.
„Nech ho být, Ni." Ozval se Zayn a rozcuchal blonďáčkovy vlasy. „Má dovolenou, tak si může trochu pospat."
„Ne, když mám hlad a chci se jít najíst ven." Prohlásil Niall a při pohledu na moje tepláky si dramaticky povzdechl. „Rychle na sebe hoď něco normálního, ať můžeme vyrazit." Nařídil mi a já překvapeně zamrkal.
„My jdeme ven?" podivil jsem se a pro jistotu jsem se zadíval na Zayn, abych si potvrdil, že jsem slyšel správně. Černovlásek přikývl na znamení, že je to pravda, ale jinak nic neřekl. „Takže včera jsme nemohli nikam jít, ale dneska už jo? Co to má znamenat?" zeptal jsem se zmateně.

My new bossKde žijí příběhy. Začni objevovat