Přečtěte si to prosím

7.4K 236 18
                                    


Hi everyone :) zrovna jsem si pročítala vaše komentáře k minulému dílu a napadl mě jeden takový malý experiment :D Někomu to možná bude připadat pitomé nebo nezajímavé, ale třeba se to některým z Vás bude líbit :)

Každopádně jde o to, že bych Vám poslala odkaz na můj starý účet na facebooku a založila bych skupinový chat, kde byste mi mohli psát různé otázky k My new boss nebo se mě můžete zeptat na cokoli jiného :D Samozřejmě byste mi mohli psát i soukromé zprávy, kdyby jste nechtěli, aby vaši otázku viděli ostatní. Slibuji, že bych Vám odpověděla na cokoli, i kdyby se to týkalo mě samotné, ale na dotazy typu „Bude happyend nebo vezme si Louis Harryho" neodpovídám. Vím, že je to kruté, ale nechci Vás připravit o to napětí :D Určitě se mě můžete ptát na ostatní malé detaily, které byste chtěli znát nebo pokud Vám něco nebylo v průběhu děje jasné, tak Vám to moc ráda vysvětlím. :D Spíš se o to pokusím :D neslibuju, že můj výklad pochopíte :D No snad jste podstatu věci pobrali...jsem opravdu špatná ve vysvětlování mých myšlenkových pochodů :D ale s tím nic nenadělám -_-

Takže jestli někdo z Vás má zájem, tak mi dejte vědět :) A pokud někomu nevyhovuje facebook, tak mu klidně jeho dotazy zodpovím ve zprávách tady na wattpadu nebo kdekoli jinde bude chtít :)

Bye :* love you all ♥

P.S. Na Vaše naprosto úžasné komentáře Vám odpovím, hned jak se dostanu k počítači, protože na mobilu je to otravné psát :D Jo a v komentářích už máte odkaz na můj facebook :)




My new bossKde žijí příběhy. Začni objevovat