Shower

15.4K 670 75
                                    


LOUIS:

Zbytek dne jsem měl tak nějak v mlze. Jen okrajově jsem vnímal Harryho příkazy, které bohužel zahrnovaly jen práci. Od toho našeho dostaveníčka v zasedačce se mě ani nedotkl. I bez mučení bych přiznal, že se mi to moc nelíbilo. Sex s mým šéfem za peníze byl možná proti mým morálním zásadám, ale to nic neměnilo na faktu, že Kudrnáč to se mnou opravdu uměl. Byl jsem přesvědčený, že tak silný orgasmus s nikým jiným nezažiju a každým dnem jsem chtěl víc. Začínal jsem se bát, že se na tom stávám závislým.

„To mi tímhle chováním chceš říct, že pro dnešek už nic nebude?" zeptal jsem se u večeře s o něco ostřejším tónem, než jsem původně zamýšlel. Nechtěl jsem na něj přímo vyjet, ale zdálo se, že už nadále nedokážu svoje emoce držet pod kontrolou.
„Dávej si pozor na jazyk, chlapečku." Napomenul mě můj šéf s tvrdou maskou, která sice neukazovala žádné city, ale přímo křičela, že buď jsem, nebo brzo budu v pořádném maléru.
„Omlouvám se." Pípl jsem a zahanbeně sklopil pohled k talíři s večeří.

Harry byl neskutečně chladný. Jako kdyby všechnu svou vřelost vyčerpal, když mě líbal v té zasedací místnosti. Vůbec se mi to nelíbilo. Chtěl jsem zpátky mého sexy šéfa, který se na mě mile usmívá a povídá si se mnou, když mě zrovna nevyužívá na jiné aktivity.

„Nevím, co to do mě vjelo." Dodal jsem k té omluvě a donutil se vložit si do úst další sousto. Z nějakého důvodu jsem neměl ani trochu hlad. Nejradši bych si šel hned lehnout, ale nesměl jsem, dokud mi to Harry nedovolil. Jenže ten, bohužel pro mě, nevypadal, že by se chystal do postele.

„Já ano." Řekl s povzdechem Kudrnáč a promnul si kořen nosu. „Chceš sex." Oznámil mi prostě, jako kdybychom se bavili o počasí. Zjevně ho tahle konverzace spíše otravovala.
„Nezáleží na tom, co chci." Vypadlo ze mě dřív, než jsem si to stačil rozmyslet. „Jsem jen tvoje děvka. Mám uspokojovat tvoje potřeby. Takže je jedno, po čem toužím. Pokud ty nesvolíš, nic se nestane." Celou dobu, kdy jsem mluvil, jsem se vidličkou šťoural v jídle, aniž bych se na svého šéfa třeba jen podíval. Až příliš jsem se bál toho, co bych v jeho očích mohl najít.

„Tak za prvé." Ozval se Harry po krátké chvíli ticha. „O tom, jestli jsi děvka, už jsme mluvili. Nenuť mě to opakovat dvakrát." Jeho tón byl ledový jako led a ostrý jako břitva. Netušil jsem, co se mu odehrává v hlavě, ani jestli je naštvaný nebo je tohle jen jeho normální způsob konverzace. Opravdu jsem nevěděl a to mě na celé té situaci neskutečně frustrovalo.

„A za druhé." Pokračoval Kudrnáč, aniž by ode mne odtrhl pohled. Cítil jsem, jak se do mé pokožky vpalují jeho oči. Nedalo se říct, že by mi to bylo dvakrát příjemné, ale nedalo se s tím nic dělat. Nemohl jsem mu prostě oznámit, že se mi nelíbí způsob, jakým se na mě kouká a čekat, že se mi přizpůsobí. To by se stejně nestalo.

„Pleteš se." Promluvil jako by nic. „Možná ti platím za sex, ale to neznamená, že tvoje potřeby nemají žádnou váhu. Samozřejmě, že mají. Naše aktivity uzpůsobuji vždycky tak, aby vyhovovali nám oběma." Oznámil mi bez mrknutí oka. Nechápal jsem, jak pro něj může být tohle téma tak jednoduché. Já byl červený až na zadku. Říct, že jsem se styděl o těchto věcech mluvit, by bylo příliš málo.

„Takže se mnou neděláš všechno, co bys chtěl?" zeptal jsem se i přes to, že z tohohle tématu bylo poněkud trapně.
„Ne." Vydechl prostě, což mě konečně donutilo k němu zvednout pohled. V jeho tváři se nedalo nic vyčíst. Jako obvykle. Harry uměl evidentně ukazovat jen chtíč a vztek. Zbylé emoce jeho obličej nedokázal promítnout. „Ale časem se k tomu dostaneme." Dodal, když spatřil, jak se mračím.

My new bossKde žijí příběhy. Začni objevovat