Angel with a soul of demon

14.3K 631 97
                                    

LOUIS:

„Ne." Zaznělo z Harryho kanceláře, když jsem do ní vcházel s hrnkem horké kávy, pro kterou mě můj šéf poslal hned, jak jsme vešli do budovy, kde sídlila jeho firma. „Už jednou jsem vám snad jasně řekl, že váš návrh nepřipadá v úvahu." Harry si unaveně promnul kořen nosu a opřel se o opěradlo svého křesla. „Ano, jsem si toho vědom, ale to nic nemění na faktu, že vy jste neodvedl svou práci tak, jak jste měl....Ne, opravdu mě nezajímá, co si myslíte...Prostě udělejte to, co po vás chci a přestaňte se vymlouvat jinak máte padáka, rozumíme si?" Kudrnáč frustrovaně položil sluchátko a vzal si několik málo vteřin na to, aby se uklidnil. Zjevně ho vytáčela neposlušnost u všech jeho zaměstnanců, ne jen u mě. Jenže ostatní neskončili s jeho chloubou zaraženou v jejich zadku, na rozdíl ode mě. Pomyslel jsem si s povzdechem.

„Jsi nějaký tichý." Poznamenal Harry, když se na mě konečně podíval a vzal si svou kávu.
„Netušil jsem, že chceš, abych něco říkal." Odpověděl jsem s pokrčením ramen. Pravdou bylo, že jsem dnes jednoduše neměl náladu na nějaké povídání. Vlastně jsem měl neskutečnou chuť se zahrabat v peřinách se šálkem horkého čaje a tulit se k Niallovi, který by si hrál s mými vlasy a vyprávěl by mi nějaké vtipné historky.

Už dlouho jsem svého nejlepšího kamaráda neviděl. Opravdu mi chyběl. Zvlášť teď, když jsem díky té hnusné ženské ze včera začal pochybovat o tom, jestli jsem dost dobrý pro někoho tak dokonalého jako je Harry. Pořád jsem nějak nechápal, proč si vybral zrovna mě. Mohl by mít kohokoli. Tak proč si vybral takovou nulu, jako jsem já? Nedávalo to žádný smysl.

„Pojď sem." Nakázal mi Kudrnáč po chvíli ticha, kdy mě jen beze slova pozoroval. V takovýchto momentech jsem si přál, abych mu mohl číst myšlenky. Věděl jsem totiž, že se v jeho hlavě rodí plán, jak by mě co možná nejlépe mohl ošukat.

Opatrně jsem se usadil do jeho klína a obmotal mu ruku kolem krku, abych měl více pohodlí. Díval jsem se do jeho překrásných zelených očí, které mě nutily zapomenout, jak se vlastně dýchá. Bylo zvláštní, jak velkou moc nade mnou tento muž má. Nikdy by mě ani nenapadlo, že by mě jeden pohled mohl připravit o přísun vzduchu. Raději jsem si nechtěl ani představit, co všechno bych byl pod jeho vlivem schopný udělat.

„Pověz mi, co tě trápí." Překvapeně jsem zamrkal a několikrát na prázdno otevřel a zase zavřel pusu, než jsem se vzpamatoval. V první chvíli jsem si vážně myslel, že o mě má starost, ale pak mi došlo, že je to pitomost. Nejspíš jen nechtěl, abych se zhroutil a on tak přišel o svou malou děvku.

„Je to kvůli té ženě ze včerejška?" zeptal se se zkoumavým pohledem, kterým pečlivě přejížděl po mé tváři. „Protože, jestli ano, tak se přestaň trápit. Ona na tebe jen žárlí."
„Proč by na mě někdo jako ona měl žárlit?" zeptal jsem se naprosto ignorujíc fakt, že bych mu měl říct, co mě trápí. Stejně na to už přišel sám. Nemělo smysl mu sdělovat něco, co už dávno věděl. „Vždyť byla nádherná, bohatá a vsadím se, že jí celý svět leží u nohou. Já nemám nic."
„K tomu mám dvě připomínky." Řekl a bříšky prstů mě něžně pohladil po tváři. „ Za prvé si mnohem krásnější než ona a za druhé..." Harry se odmlčel, aby si mohl navlhčit rty. „Viktoria může mít všechno na světě, kromě jedné věci a to jí štve ze všeho nejvíc."
„Co je to za věc?" vydechl jsem tiše. Cítil jsem, jak se kolem nás utváří napjatá atmosféra. I kdybych zapomněl, že mě Harry má jen na sex, tohle by mi to připomnělo, protože ve vzduchu začala praskat statická elektřina, což v Kudrnáčově případě znamenalo blížící se sex.

„Mě." Můj šéf se rty otřel o ty mé. „Nikdy nebude mít mě." Špitl mi do úst, ale stále mě ještě nepolíbil. Byl jsem z toho zoufalý. Nic na světě jsem nechtěl víc, než aby mě začal líbat. Byla to taková moje droga, která byla bohužel velice vzácná vzhledem k Harryho zásadám. „A víš, proč mě nikdy nebude moct vlastnit?" zeptal se kudrnáč a začal mi rukou jezdit po vnitřní straně stehna. Jeho dotek ve mně vyvolal mrazení. Celý jsem se třásl od toho, jak jsem po něm toužil. Nechápal jsem, jak to dělá, ale vždycky mě dokázal rozžhavit na maximum.

My new bossKde žijí příběhy. Začni objevovat