Tåo å førr

3.2K 181 29
                                    

Hodet mitt hviler på det nakne brystet til Colt. Han er god og varm, og jeg ligger helt inntil ham. Bena våre er flettet sammen, og armen hans ligger rundt skuldrene mine. Den andre holder han mot ryggen min. Hjertet hans banker jevnt, og dunker behagelig i brystet hans. Øynene hans er lukket, og munnen hans er så vidt formet til et smil, selv om han sover. Kanskje han har en fin drøm.

Jeg stryker fingeren min i sirkler på brystkassen hans og sukker lavt. Han sover virkelig tungt, og jeg kommer ikke til å sovne nå. Jeg vet ikke engang hva klokken er, og jeg vil ikke flytte på meg for å sjekke. Derfor blir jeg liggende i nesten en time med kinnet mot brystet til Colt, før han våkner og slipper ut et gjesp. Jeg ser opp på ham med et våkent blikk, ettersom jeg har vært våken en stund.

"God morgen," mumler han trøtt og drar en hånd gjennom håret mitt. Det kiler, og sender frysninger gjennom kroppen min.

"Hei," sier jeg hest med et matt smil. Colt strekker ut armene sine og slipper ut et stønn.

"Sovet godt?" spør han, og jeg nikker smilende. Til tross for at jeg våknet litt tidlig, har jeg ikke sovet så godt på lenge. Kanskje jeg for første gang ikke hadde noe annet i tankene enn å sove. Jeg sukker og hviler hodet mot brystkassen hans igjen, og han kysser meg på hodet. Jeg smiler, sikkert som en idiot. "Vet du hvilken dag det er i morgen?" Jeg tenker meg litt om, og trekker til slutt på skuldrene.

"Søndag?"

"Jeg fyller 18 år. Jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil," sier Colt, litt stolt. Jeg smiler og beveger hodet mitt mot hans.

"Og hva har du tenkt å gjøre?" hvisker jeg flørtende. Jeg har aldri vært noe flink til flørting, og føler meg ofte ukomfortabel når jeg forsøker å flørte med noen, spesielt med Colt. Han er så flink til det. Han har alltid vært flørtete av seg, og det plager meg at jeg ikke har taket på det sånn som han.

"Som jeg sa, akkurat hva jeg vil," sier han med et blunk, og jeg må le litt av ham. Han smiler og kysser meg i pannen. Da rumler det i magen min, og jeg forstår at det er på tide å fylle opp magen.

"La oss spise," smiler han og setter seg opp i senga, som gjør at jeg også blir dyttet opp i sittende stilling. Jeg trekker dyna hans opp mot haka mi, ettersom jeg ikke går med noen klær. Jeg burde ikke være flau rundt Colt, men jeg har mine grenser. Han skal ikke få se hva han vil helt gratis når han selv vil det. Jeg liker å spille kostbar. Dessuten synes jeg ikke at den nakne kroppen min er så mye å skryte av. I bikini er jeg grei, men naken? Jeg ser forferdelig ut. Noe som er rart, siden det eneste som skiller de to er noen kvadratcentimeter med stoff.

Vi kler på oss og går ned til kjøkkenet, der Leonore allerede er i gang med å steke egg og bacon. Jeg elsker den dama. Man kan si hun er en slags Pasadena-mamma for meg, siden jeg ikke har en mor som bor her lenger. Dessuten bor jeg her nå, så hun og Colt er egentlig familien min. Heldigvis ser jeg ikke på Colt som en bror. Det ville vært rart.

"God morgen, turtelduer," sier hun med et muntert smil, og både jeg og Colt smiler slapt til henne. "Jeg lager maten, tenkte dere var sultne."

"Takk, mor. Du er best," sier Colt og kysser henne på kinnet. Hun rødmer smått, selv om jeg er ganske sikker på at hun er vandt med at Colt gir henne komplimenter. Han er veldig glad i moren sin. Jeg setter meg ned ved bordet. Jeg føler jeg må hjelpe til med noe, men akkurat nå er det jo ikke så mye annet enn å steke som trengs, og det er ikke noen vits i at jeg skal henge over henne imens hun lager mat. Colt setter seg ned ved siden av meg og legger armen sin rundt meg. Jeg smiler til ham og retter litt opp på håret hans. Det har lagt seg som et fuglereir i løpet av natten, og jeg klandrer ham ikke, sånn som jeg har halt og dratt i det. "Er det så ille?" spør han og hever et bryn.

MiddlemistWhere stories live. Discover now