Trættn

3.3K 186 53
                                    

Etter siste timen går jeg med raske skritt mot pickupen min (som jeg har bestemt at fra nå av og i all evighet fremover skal hete Larry). I løpet av dagen har regnet bestemt seg for å falle, og jeg har ikke med meg regntøy. Alt jeg vil er å inn i min tørre bil, kjøre hjem, krype inn under dyna og se på Friends.

Jeg hiver meg inn i framsetet og starter opp bilen med en gang. Larry triller ut av skolens parkeringsplass, og jeg bestemmer meg for å stoppe innom en butikk på veien. Jeg har bursdag, og jeg skal ha ben&jerry's. Jeg parkerer bilen, hopper ut og småløper inn i butikken.

Jeg velger meg en Half baked is og stiller meg ved godterihylla. Jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg vil ha Skittles eller Nerds. Why not both? Jeg smiler for meg selv og plukker en av hver. I tillegg tar jeg en pakke med tamponger. Man vet aldri når man får bruk for sånne.

Lukten av røyk, svette og manneparfyme treffer nesen min, og jeg kjenner den umiddelbart igjen. Det er Jay og sportsgjengen. Jeg hører de ler fra noen rader bak meg. Siden festen til Vanilla har ting vært ekstremt pinlig mellom oss. Jeg tror han er litt sint på meg, og jeg forstår ikke hvorfor. Ryktene går om at jeg klinte med ham og stakk, men hvis det er sant er han ganske barnslig som henger seg opp i det.

Jeg går så langt bort fra latteren så mulig. De trenger ikke treffe på meg nå. Jeg ser bak meg, og merker ikke at jeg går rett inn i noen. Jeg mister alt unntatt isen min på gulvet.

"Unnskyld," sier jeg kjapt, før jeg ser hvem det er.

"E-Ellie," sier Jay og klør seg nervøst i nakken. Jeg kjenner jeg blir varm i kinnene.

"Hei," sier jeg lavt. Vi setter oss begge på huk, og jeg samler sammen nerds-pakka og skittlesene mine. Jay holder frem pakken min med tamponger.

"Du glemte denne," sier han. Jeg tar den kjapt, og blir enda varmere i ansiktet.

"Jeg... Må nesten-" Jeg peker mot kassen.

"Ja, så klart," mumler Jay. Jeg smiler og gir ham et lite vink før jeg piler mot kassa for å betale. Jeg betaler for tingene mine og jogger tilbake til bilen.

Vel hjemme er det første jeg gjør å sette isen i fryseren imens jeg klargjør rommet mitt for litt alene-tid. Før det kler jeg av meg og hopper inn i dusjen. Jeg lar vannet skylle over kroppen min imens jeg lukker øynene og nyter varmen. Jeg bestemmer meg for å barbere leggene, bare for å få den deilige myke følelsen.

Da jeg er ferdig med å dusje, pakker jeg kroppen min inn i et håndkle og tripper ut til skapet mitt. Jeg finner frem et par hvite koseshorts og en mørkegrå singlet. Jeg slipper håndkleet og tar på meg undertøyet og klærne. Håret mitt setter jeg opp i en dott, og jeg legger en ansiktsmaske over ansiktet mitt. Ingenting er bedre enn ren hud på bursdagen sin.

Jeg går ned trappa og henter isen min. På veien treffer jeg Will.

"Har du dritt i fjeset?" spør han og peker. Masken min er tilfeldigvis brun, og det synes han selvfølgelig er urkomisk.

"Det er en ansiktsmaske," sier jeg surt, plukker en skje ut av kjøkkenskuffen og går med raske skritt opp på rommet mitt. Jeg bestemmer meg for å tenne et duftlys. Jeg drar frem et med lukten av eple, og tenner det. Lukten fyller nesen min nesten umiddelbart, og jeg smiler for meg selv, før jeg kryper inn under dyna og skrur på netflix.

Etter kun en halv episode av Friends hører jeg noen rope på meg. Jeg løfter på hodet, som om jeg kunne ha sett hvem det var. Det er jo åpenbart at hvem det enn er, ikke er inne på rommet mitt.

"Middlemist," roper en stemme utenfra. Jeg sukker lavt og reiser meg opp. Så kommer jeg på hva Colt sa i dag. At han skal feire bursdagen min med meg. Jeg går bort til vinduet, og ser ham stå i sitt vindu, rett over meg.

MiddlemistWhere stories live. Discover now