Ni å tyve

3.2K 177 49
                                    

Da jeg er ferdig med lunsjen min, virker det nesten som om Journey og Colt har kommet litt overens. De har snakket sammen helt siden han kom hit, om ikke annet enn motorsykler. Jeg visste ikke engang at Journey var interessert i sånt.

"Coltie!" roper en lys stemme fra bak oss, og jeg legger hodet mitt oppgitt i hendene. Jeg forstår med en gang at det er Emily. Jeg merker at Colt himler lett med øynene. Ganske snart sitter Emily på den andre siden av Colt, og Alison sitter ved siden av henne igjen.

Hvorfor satte vi oss ved et så stort bord?!

"Hvorfor sitter du her? Vil du ikke heller sitte med oss på det kule bordet?" spør hun med et falskt smil. 

"Nei," sier Colt enkelt, og rister av seg hånden hennes som prøver å få et tak rundt armen hans. "Jeg skal sitte med Ella."

"Seriøst? Du får tilbud om å sitte med de som nærmest styrer skolen, og du velger å sitte med "Ella" og vennene hennes? Hva er de to der, Elsa og Jack Frost?" Hun ser dumt bort på Journey og Nixon.

"Jeg er Karlie," sier Journey energisk og rekker frem hånden. Emily ser stygt på henne, og tar den ikke.

"Bryr meg ikke." Hun sender meg plutselig et lurt blikk. "Coltie, hva har du neste time?"

Jeg vet at han har naturfag nå, og det har Emily også. En klump former seg plutselig i magen min. Selv om det virker som at Colt ikke bryr seg noenting om Emily, er jeg ikke helt sikker på om det er sant.

"Naturfag," sier han og trekker på skuldrene. Emily skal til å si noe, men Journey er raskere.

"Jeg og! Skal vi sitte ved siden av, Coltie?" spør hun i en ertende tone. Hun er ganske frempå med Colt, og jeg vet ikke om jeg liker det. Han er ikke den tryggeste personen å provosere. Men det virker som Journey vet hva hun gjør.

"Beklager, Elsa. Han skal sitte ved siden av meg." Emily smiler og legger hodet på skuldra til Colt.

Den skuldra er min!!! Vel, ikke på papiret.

"Faktisk, skal jeg sitte med Karlie," sier Colt med et smil til Emily. Jeg smiler ned i bordplata. At han sitter med Journey er mye bedre enn med Emily.

"Hva? Vi har alltid pleid å sitte ved siden av," sier Emily fornærmet.

"Ikke nå lenger."

Emily ser fornærmet på ham, og gir så Journey et drepende blikk. Journey smiler likegyldig. Jeg har en følelse av at hun nettopp gjorde seg selv ganske upopulær. Jeg ser på klokken at det snart er tid for time.

"Nix, du har engelsk, ikke sant?" spør jeg litt usikkert. Han nikker. "Flott!" sier jeg lettet. Jeg pleier å sitte alene i engelsken, fordi Crystal sitter med Parker. Det er ganske kjedelig. Vi reiser oss alle sammen opp, og Colt kysser meg på hodet.

"Ses snart, Middlemist," sier han, og jeg smiler.

"Ses, Prinsesse." Han smiler til meg, og han og Journey er de første av oss til å dra. Journey slenger armen sin rundt Colt, og han gjør det samme. Jeg smiler av dem. Det virker nesten som om Journey allerede har en slags god innflytelse på Colt.

Jeg og Nixon går til klasserommet, og setter oss ned sammen ved to pulter nesten helt foran. Crystal og Parker kommer inn døra hånd i hånd, og de setter seg ved de to pultene bak oss. Siden det fortsatt er et minutt til timen begynner, snur jeg meg bak mot Crystal.

"Hei, Crys," sier jeg, og Crystal smiler til meg.

"Hei, Ells. Hatt en fin ferie?" Jeg nikker. "Hvem er den nye vennen din?"

MiddlemistWhere stories live. Discover now