Syv

4K 172 42
                                    

Fredag.

Jeg, Kayla, Sophia og Crystal står på rommet mitt og gjør oss klare til festen. Dette er min første fest, og siden jeg ikke har noen festkjoler, bestemte jeg meg for å gå med det grå skjørtet jeg kjøpte tidligere og en hvit magetopp.

"Wow, El, du ser jo skikkelig hot ut," sier Sophia. Jeg  smiler og poserer overdrevent for dem. Alle ler. Jentene har på seg kjolene de kjøpte på senteret, og vi ser bra ut!

"Meg? Se på dere da!" sier jeg smilende. Jeg tar frem det rosa polaroid kameraet mitt. "Gruppebilde!" roper jeg og får dem til å samle seg sammen. Alle tre jentene poserer, og jeg tar et bilde av dem. Bildet kommer raskt ut, og jeg rister i det for å få det fram raskere.

"Hvordan ble det?" spør de alle tre og kommer bort til meg. Bildet blir endelig synlig, og det ble flott. Alle tre ser bra ut.

"Jeg henger det opp," sier jeg. Jeg har en lang snor på veggen med klesklyper på, der jeg pleier å henge opp bildene jeg tok. Det er bare noen få bilder foreløpig, de fleste fra Madison der jeg bodde før.

"Hvem er det?" Kayla peker på et bilde av meg sammen med ei lyshåra jente og en litt gammel dame. Det ble tatt for noen måneder siden.

"Det er meg, eksbestevenninna mi, Emily og mormor," forklarer jeg kort.

"Hva skjedde mellom dere to?" Hun sikter mot Emily.

"Det høres nok litt teit og klisjé ut, men Emily lå med kjæresten min. Hun var alltid den populære av oss to," sier jeg. Det er ganske flaut å innrømme. "Hun vendte alle vennene mine mot meg og gjorde at jeg ble mobbet. Heldigvis skulle vi flytte, så jeg slapp å måtte leve med det," sier jeg og ler en nervøs latter. "Den eneste grunnen til at jeg har bildet fremme er fordi det er det siste bildet som ble tatt av mormor før hun døde."

Nå har jeg tårer i øynene. Mormor og jeg var veldig nære, og bortgangen hennes kom som et sjokk på oss alle. Hun var så frisk og glad, og plutselig en dag var hun borte.

"Unnskyld, Ellie. Det visste jeg ikke," sier Kayla lavt.

"Så klart ikke. Jeg har ikke fortalt dere det," sier jeg og trekker på skuldrene. Jeg tar meg sammen og smiler svakt. "Men det er fortid. La oss ha det gøy!"

Vi gir alle hverandre en stor gruppeklem, drar på oss skoene og går ut. Vi har alle på høye hæler, og siden jeg er unødvendig lav, har jeg på meg ekstra høye. Heldigvis er jeg vandt med det.

Jeg har overtalt Will til å kjøre oss, siden han også skal dit. Selv om Vanilla er andreåring, er tredjeåringer også invitert. Det er også noen førsteåringer imvitert, men for det meste andreåringer, som oss.

Da vi går inn døra, får jeg følelsen av at alle ser på oss. Kanskje jeg bare innbiller meg det, men jeg får hele tiden en følelse av at noen stirrer på kroppen min. Jeg rister det av meg og tenker på det som en bra ting. Kanskje folk bare liker antrekket mitt.

Huset til Vanilla er ekstremt stort. Det er en diger herregård, de har til og med en stor stall med de beste veddeløpshestene. Hagen er minst like vakker som huset, med nydelige blomster og velklipte busker og hekker. Det er nesten sjokkerende hvor stort og vakkert alt er.

Jeg og Crystal går for å finne Parker og Jay, imens Kayla og Sophia går for å sjekke opp noen tilfeldige fyrer de ser. Jeg holder meg tett inntil Crystal. Det er ekstremt mange folk her, og jeg vil ikke ende opp alene.

"Hei, søta." To hender sniker seg rundt midjen min, og jeg snur meg rundt. Øynene mine møter Jay sine, og jeg smiler.

"Hei," sier jeg og gir ham en klem. Han tar hånden min, og jeg kjenner det kiler i magen min.

MiddlemistWhere stories live. Discover now