*Kızlarda Senin Kaslarına Bakamaz*

36.4K 1.8K 141
                                    

YB GELDİ. OY VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. YB GEÇ GELDİ. HAKLISINIZ AMA GERÇEKTEN OY VE YORUMLAR ÇOK AZ. HADİ OY YİNE GELİYOR AMA YORUM SIFIR. YORUM YAPIN LÜTFEN. İYİ VEYA KÖTÜ YETERKİ YAPIN Kİ EKSİK YÖNLERİMİ BİLEYİM.

BOL BOL YORUM. LÜTFEN YA LÜTFEN. YORUMA İHTİYACIM VAR.

-bumu yani? Asıl sen anlamıyorsun lan. Bunun adı kıskançlık. Kıskançlık. Elin piçleri senin bacaklarına bakıp gözleriyle seni becersinler sonra gel bana tokat at. Asıl sana yeter lan. Sana sen istesen de istemesen de karışırım. Ne ruj, ne şort ne de mini elbise alamazsın. Çünkü sen benimsin. Ve benim olana benden başkası aşkla ya da isteyerek bakamaz anladın mı?

-ben mal değilim tamam mı? Benimsin onunsun falan diyemezsin. Sen bana karışamazsın. Git o altına aldığın sürtüklere karış.

Rüzgar hızla beni birden kendine çekti ve belimden bastırarak kendine bastırdı. Sonra gözlerimin içine baktı. Gözlerinde binlerce duygu vardı. Ama ben hiçbirini seçemiyordum. Şimdi napacağını hangi adımı atacağını bilemiyordum. Ama ona bu kadar yakın olmak beni etkisiz eleman gibi yaptı. Resmen etkisiz eleman oluyordum onun gözlerine baktığımda.

***

Okulun ortasında bedenlerimiz resmen birbirine yapışık duruyorduk. Ne o ne ben tek bir kelime bile etmiyorduk. Sonunda girdiğim hayal dünyasından çıktım ve onun o kaslı kollarından kurtuldum. Okuldaki tüm öğrenciler bize bakıyordu. Ağzımı açıp birkaç kelimenin dökülmesine izin verdim.

-bugünkü şortlarımın bedelini ödeyeceksin Rüzgar bey.

Sınıfa çıktım hızla. Sinirle sırama oturdum. Sınıftaki herkes dedikoduya başlamıştı bile. Alya sürtüğü yanıma doğru geldi ve yanıma oturarak:

-hala sana aşık olduğunu sanıyorsun dimi?

-git başımdan.

-sadece sen zorsun. Seni elde edince gidecek.

-ben senin gibi sürtük değilim Alya.

Birden saçıma yapıştı. Gerizekalı beni tanımıyor tabi. Hızla onun kolunu burkarak ben onun saçına yapıştım. Sınıftaki kızlar bizlere bakıyordu. Erkeklerden olama sesleri yükselmişti. Rüzgar hızla içeriye girdi. Bize görünce şoka girdi. Hızla sıraya geldi. tam bizi ayırmak için kolunu kaldırmıştı ki :

-sakın Rüzgar. O kolunu geri indir. Bu sürtüğe birileri haddini bildirmeli artık.

Alya bağırarak:

-ah rüzgar kurar beni şu mahalle karısından.

-bana bak sürtük. Hiç ona yalvarma. Sen ve saçların şu an benim elimde.

-ah manyak mısın sen be?

-evet manyağım tamam mı? Bana bak kızım bir daha seni Rüzgar'ın yanında görürsem, bizim hakkımızda dedikodu yaparsan bu saçlarını yolar o ellerine verim. Duydun mu beni.

Sürtük hala bağırırken ben daha da saçını çekerek:

-duydun mu dedim?

-e-evet. Bırak artık saçımı.

Sertçe saçını çektim ve bıraktım. Sürtük hızla sınıftan kaçar gibi koştu. Bende sinir ile sırama oturdum. Bu arada Rüzgar'da gülerek yanıma oturdu. Ona bakmadan:

-gülme. Yoksa yolamadığım saçların hırsını senin saçlarından çıkarım.

-sakin ol Şampiyon.

Piskopat Geliyorum Demez (KİTAP OLDU)Where stories live. Discover now