*Geç Kaldık*

31.5K 1.8K 49
                                    

YB GELDİ. BUNDAN SONRA YB GÜNLERİMİZ: PAZARTESİ, ÇARŞAMBA VE CUMARTESİ. YB DİYE SORMANIZA GEREK YOK ARTIK BENCE. NEYSE BOL BOL OY VE YORUM BEKLİYORUM. BELKİ ÇOK FAZLA OY VE YORUM GELİRSE BİR SÜRPRİZ YAPABİLİRİM.


Taksici arabayı sürmeye başlarken bende cama rüzgar ile savrulan yağmur damlalarına bakıyordum. Bir süre sonra taksici durunca parasını verdim ve taksiden indim. Bilet için gereken danışmaya gittim. En yakın iki gün sonraya uçuşlar vardı. Nereye gideceğimi bile bilmezken İstanbul dedim. Orada arkadaşım vardı. Belki de kimsenin aklına gelmezdim. İki gün sonrası için bir bilet aldım ve geri taksi beklemeye başladım. Hava alanında taksi olmaması normal miydi? Bir araba durdu önümde içinden iki kalıplı adam çıktı ve bana doğru yaklaşıp bir şeyler yaptı ama ondan sonrası yok.

***

# RÜZGAR'DAN DEVAM #

Bahar  bitmişti benim için. Onun da şu an Rüya'dan farkı yoktu benim gözümde. Oda Giray ile yatmıştı. Bana ihanet etmişti. Bitti benim için artık. Sonsuza dek bitmişti. Şu an arabadaydım. Nereye gittiğimi bile bilmiyordum. Cebimden telefonumu çıkardım ve Sinan'ı aradım. Sinan babamın şirketteki adamıydı.

-Alo Sinan.

-Buyurun Rüzgar Bey.

-Sana bir adres yollayacağım o adrese bir kız yolla.

-Peki efendim.

Telefonu kapattım ve Sinan'a dağ evinin adresini mesaj attım. Dağ evine gelmiştim. İçeriye girdim. Yukarı kattaki o odaya girdim. Duvardaki her şeyi yırttım. Çerçeveleri yere atıp kırmaya başladım. odayı darmadağın edince bir köşeye oturup derin derin nefes almaya başladım. bir süre sonra kapı çalınca ağır adımlarla aşağıya indim ve kapıyı açtım. Karşımda bir yerlerini zorla kapatan sarışın güzel bir kadın vardı. Sesimi bile çıkarmadan salona geçtim. Oda arkamdan geldi. Ben bir kanepeye kendimi atınca sürtük hiç beklemeden kucağıma oturdu ve:

-Adım Bahar.

Dediği ile kıza baktım. Beni mi sınıyorlardı ya? Kıza nefret dolu bakışlarımı yöneltince oda biraz geri çekildi. Hızla onu üstümden attım ve bağırdım:

-Defol.

-Anlamadım?

-Defol dedim. Neyini anlamıyorsun?

Kız şaşkın bakışları ile çantasını aldı ve çıktı. Sinirle koltuğa oturdum. Nefes alışverişlerim hızlanmıştı. Bahar beni sevmese de ben onu seviyordum hala. Ama o yanılttı beni.Telefonum çalmaya başladı. İlk başta açmayacaktım ama ısrar ile çalınca sinirle telefonu açtım:

-Ne var?

-Rüzgar bey?

-Ne var Sinan?

-Şey efendim hemen gelseniz iyi olacak.

-Ne oldu?

-Önemli efendim. Babanız Kemal bey aramamı istedi. Çok önemli.

-Tamam neredesiniz?

-Sizin evinizdeyiz efendim.

-Tamam bir saate oradayım.

-Tamam efendim.

Telefonu kapattım ve hemen  banyoda üstümü değişip evden çıktım. Ne olmuştu bu kadar açil? Hızla arabama bindim ve gaza bastım. Önemli olmasa babam çağırmazdı beni. Arabayı park edip hemen arabadan indim. Evin çevresine bakındım. Her yerde korumalar vardı. Hemen kapıyı çaldım. Kapıyı Neriman teyze açtı.

Piskopat Geliyorum Demez (KİTAP OLDU)Onde histórias criam vida. Descubra agora