*Balık Gibi*

58.5K 2.6K 55
                                    

OY VERMEDEN BAŞLAMAYALIM YORUM YAPMADAN GİTMEYELİM LÜTFEN ARKADAŞLAR. MEDYA'DA BAHAR'IN KOMBİNİ VAR.

-Cidden senin güzellik anlayışın bu mu?

-Evet ne olmuş?

-Yolda görsem kaçarım. Neyse hiç değilse doğal güzelliğin var oda yeter.

-Benim güzelliğim ne alaka görev ile?

-Az kaldı sabret.

Yarım saattir yoldaydık ve ben artık sıkıntıdan patlayacaktım. Camdan dışarıyı seyrederken aniden araba durdu. Geldiğimiz yere baktım. Bir bu-bu bir bar gibi bir şeye benziyordu. Ona dönerek:

-Neresi bura?

-Yasak bar.

-Yasaksa niye giriyoruz?

-Adı Yasak aptal.

-Ben aptal değilim. Ne işimiz var burada?

-Görevini yapacaksın.

-Neymiş görevim?

-Anlatma vakti geldi. bu arabadan indikten sonra ikimizde birbirimizi tanımıyoruz.

-Neden?

-Sus da dinle. İçeride biri var.

Cebinden bir fotoğraf çıkardı ve bana göstererek devam etti:

-Bu fotoğraftaki adamı kandıracaksın. Yani bir şey alana kadar. Önce ona yanaşacaksın. Büyük ihtimalle seni odasına çıkarır ama etkili olursan. Adı Giray. Bir kolejde okuyor ve babasının şirketinde çalışıyor. Odasına çıktığında sana yaklaştığında ona önce duş almasını istediğini söyle. O duşa girdiğinde fazla vaktin yok. Küçük bir dolap ve içinde saklı bir kasa var. Kasanın şifresini telefonuna mesaj atacağım. Şifreyi girip içindeki dosyaları ve bir cd alıp hemen odadan çıkacaksın. Ben seninle beraber içeri gireceğim ama sen odaya çıktıktan sonra seni bu elimdeki cihaz sayesinde dinleyeceğim. Çok dikkat çekmeden hızla buraya geri döneceksin. Arabada seni bekleyeceğim. Anladın mı?

-Ya adam duşa girmezse?

-Onunla birlikte olamayacağını söylersen girer.

-Peki ya ben odadan çıkamadan adam çıkarsa.

-Buna bir çözümüm yok. Ama hızlı hareket etmelisin. Çabuk güvenmeyen biri. P** olduğundan bahsetmiyorum bile.

-Neden yapıyoruz bunu?

-Sen kölesin sadece denileni yap.

-Bana nedenini söylemek zorundasın.

-Eğer hemen arabadan inmezsen seni ben be--

-Tamam iniyorum.

Bana çarpık bir gülüş attı. Elindeki fotoğrafı hızla çekerek arabadan indim. Bardan girişte bekleyen iki koruma Mübarek Cehennem Zebanileri gibi. Bara girerken bana tip tip baktılar ama bir şey demediler. Bunun nedeni galiba Rüzgar'dı. Bardan içeri girdiğimde sabah erken saatler olmasına rağmen içeride insan vardı. Kimisi geceden kalma kimisi yeniydi. Yarım ay şeklindeki bir masaya oturdum. Çevremi incelerken önüme konulan içki ile adama baktım. Kaşı ile Rüzgar'ı işaret etti. Başımı onaylar gibi salladım. Şimdi görev zamanıydı. Korkak bakışlarla Giray denen çocuğu taradı gözlerim. Ve yukarıdan inen kişi ile gözlerim zaferini kutladı. Bu olmalıydı. Fotoğrafı çıkarıp dikkatlice baktım. Evet oydu. Birden bakışlarımız buluşunca hızla bakışlarımı kaçırdım. Rüzgar'ın bakışları ile geri ona bakmaya başladım. yakışıklı denecek düzeydeydi. Beklide yakışıklıydı. Telefonuma gelen mesaj ile telefonumu açtım.

Piskopat Geliyorum Demez (KİTAP OLDU)Where stories live. Discover now